Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Arvuti emablaat ja Intel Celeron D347 elekter

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Arvuti emablaat ja Intel Celeron D347 elekter

Tead murphi ka minul saab kord piir t2is ja tead mees sa oled siga inimene.Oled siga kelle koht pole siin.Minuarust olete te enamus hullemad kui mina.Teadmiseks,et mul pole mingit puuet ja ma olen korralik inimene kes ei halvuta teisi nagu teie siin teete.Olete nagu v2ikesed kuradikesed kes foorumites tarkutavad.Ilmseslt teenite ka leiba sellega.T66d te teha vist ei oska oskate ainult haukuda nagu koerad.
    Isegi koerad on s6bralikkumad kui teie kes end foorumi liitlasteks peate.Viisakust pole koolis 6petatud.Mulle v2hemalt 6petas ema ja isa teisi austama aga selliseid sigu on raske austada.
    Sellised teiesugused nagu te olete tuleks kooli saata viisakuse ja k2tumis reegleid 6ppima.Ma pole mingi poisike nagu te arvate olen suur mees kes teenib ausalt raha ja ma olen uhke selle peale.
    Nii kurb on kuulda kuidas te r22gite inimestest kui hulludest ka nemad on inimesed ja vajavad armastust.Mina v2hemalt pole hull aga ma armastan oma ligimest nagu isennastki.See t2hendab,et ma teen talle samapalju head kui teistele.Kunagi oli isegi mul v6imalus tutvuda nende inimestega nad on v2ga s6bralikud,s6bralikumad kui teie k6ik.Siin lihtsalt tundub,et tahate muljet j2tta,et mina olen halb aga tegelt nii see pole.Te ei tunne mind pooltki nii h2sti kui m6ni teine ja kui keegi siis abi vajab siis olete need teie kes valate viha inimestebeale kes pole midagi teinud.Kunagi ehk m6istate ka teist inimest.See mida mina r22gin on see mida ma n2inud olen ja tean.Ma ei tarkuta kunagi niisama ma kaitsen end.Imestan,et teil on niipalju kurjust.V6ibolla teate teie arvutist aga seda milleks meid loodud on seda te kahjuks v6i 6nneks ei tea.Mina 6nneks tean elu m6tet raha ja karj22r ei ole see kohe mitte!Ma ei pea viha ja see on minujaoks k6ige2htsam.

Comment

Võibolla peaks teema nime muutma ja tegema veel ühe alamkatekooria. Sesmõttes et vahel on õhtud pimedad ja pikad, sügis ikkagi tulemas, sellist nalja loeks küll vahelduseks. Päris Kivirähki ussisõnad pole, aga natuke nalja saab ikka

Mõõda tavalise hõõglambiga (5v-10v) kõik ühenduse punktid Blaadil ja anna siis teada, mis punktis missuguse heledusega lamp hõõgus. Eriti kriitiline on fideokaarti ja bjossi piirkond. Sealt mõõda kohe igaksjuhuks kaks korda! Ma arvan, et ma tean, mis viga on. Mõõda ära ja anna tulemustets teada!

Jään ootama!
      Condemn the hive.

Comment

Tere kingpoolik!

Ma ei palugi sul,et sa kaasar22giksid kuid palun inimlikku k2itumist.Sa ju ei tea 100% minu lapsep6lve see viga p2rineb sealt ja nagu olen arusaanud,et isegi k6ige targemad inimesed ei suuda mind m6ista.Mul pole ju keelatud foorumis arvuti kohta abi paluda aga kui seda teha siis algab nagu noolesadu.
        Ma paluks siis vastust mida te minust tahate.Kas minu keedu?Minu surma?S6prust?Lahkust v6i et ma ei tohikski abi paluda?Miks te mind kiusate?
        Kas see oleks olnud parim kui ma oleks endalt paar aastat tagasi elu v6tnud ja te ei tea seda aga ma olin selleks valmis,sest mu oma ema vihkas mind lapsest saati.Mitte keegi kes ei ole k2inud l2bi sama elu rada ei suuda mind iialgi m6ista!On ainult m6ni kes n2eb minu sisse ja nutab,lausub,et miks see nii on?

Comment

Tere austatud ainpaasalu!

Ma ei tea kes sa oled aga ma vastan nii nagu saan!Kahjuks mul pole h66glampi v6i sobib ka isetehtud?Aga milleks seda vaja on?

Comment

Esmalt postitatud Maximuz poolt
            Kahjuks mul pole h66glampi v6i sobib ka isetehtud?

Muidugi sobib, kui valmis on anna teada.

-P

Comment

Isetehtud hõõglamp sobib, võta nii 1cm jämedune auto starteri kaabel ja vaata kas saad hõõguma.
              PS ma arvan et siin enamus teenib ausalt raha.
              Aga killuvendade jaoks vaja oma rubriiki.
              viimati muutis kasutaja murphy; 19 m 2007, 20:57.
              Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
              1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
              2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Ma saan teha seda alles homme,sest mul pole kodus h66glampi mis oleks voltidelt vastav.Arvatavasti sobivad autodele m6eldud pirnid.Mul on ju pesa ka vaja kuhu lambike panna!

Comment

Tavaline kaabel sobiks ka testimiseks aku kaabel on ju liialt j2me.

Comment

Sama hästi löö see emaplaat põlve peal pooleks siis saad 2 plaati, teisisõnu 2 arvutit ehk siis kaks korda kiirem!!! Võid veel abi otsida kurikuulsalt garretilt ta teeb paari sierra vendi ja türistoriga imet...

Comment

2ra alahinda teisi h2rra k2rss ehk teisis6nu siga.Pane ennem endale korralik kasutajanimi v6i s66 sigadega koos m6rti.Ma annaks sulle k2rss igal hommikul leivakoorukesi.Ja enda plaat t66 muidugi p6lvepeal katki sa teisiti ei osaka ju.Igavusest tulid laudast viha v2lja valama aga tea mul j6uludeks siga vaja ehk sa aitad

Comment

röh röh.. soovitan kindlasti kasutada starteri juhet muud põlevad läbi röh röh ampreid seal ligi 500 röh röh

Comment

Tead k2rss sia pilt on puudu aga miks sa arvad,et l2bi k2rssavad see ju pisike lambike

Comment

Pesa on jah lambile vaja. Muidugi võib ka kohe pirni enese külge juhtmed joota, kui on võimalik. Auto starteri kaablit pole vaja kasutada, see on tõesti liiga jäme. Võta ema föönilt juhe või midagi, noh selline tavaline juhe, kusagilt ikka saab lõigata. Mõõtmise ajal peab arvuti töötama! Aga vaata et sa juhtmetega midagi lühisesse ei lase, suht täpselt peab seda tööd tegema. Ma soovitan kiulist vaskjuhet, millel lõikad kõik kiud peale ühe kummalgi soonel ära, ja siis kasutad neid kui sonde. Asja mõte on see, et draiverite ja chipsettide korrektsel tööl saadetakse protsessorist (oleneb protsessori mhz) signaal iga väiksese ajavahemiku järel. Selline väike elektriline impulss ja see on lambiga jälgitav. Korraliku töötsükli korral peab olema biossi ümbruses ja videokaardi ümbruses igas lähedalasuvas punktis rohkem kui viis volti. Sellepärast soovitasin ka 5v pirni. võib olla ka suurem, aga siis lihtsalt kumab ja on raskesti märgatas hõõgumine. Lihtsam oleks testriga aga nii saab kah. Ja teised tõesti, ärge sigatsege! Aidake inimest, kas te siis tõesti ei mõista, mis on elu mõte? See ei ole raha ja karjäär (mitte see liivane) vaid se on hoopis midagi muud. Miks te norite inimese grammatika kallal. Kui mõttest saate aru siis on ju hästi! Kui saate. Las lukksepp mõõdab vajalikud väärtused ja annab teada. Mul ühel tuttaval oli sama viga ma arvan. Temal ma soovitasin kah nii teha ja kui tulemused on samad, siis lahendus seisned ühe 100w 680k taki jootmises kahe kindla prose jala vahele. See laseb signaali otse sinna kuhu vaja ja vahepealsed "mõttetud" komponendid ei hakka "näkku nus*ima".

Jään ootama!
                            Sinu Ain,
                            Condemn the hive.

Comment

Sooviks pöörduda modede poole ja sulgeda teema.
                              Selle lugemine ei meenuta küll midagi mida link www.tevalo.ee
                              ütleb.
                              Sorry kui see kedagi solvab!

Comment

Miski minu sees annab m2rku,et 2ra tee seda ja mina seda ei tee ja jutul l6pp!!!

Comment

Working...
                                X