Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Arvuti emablaat ja Intel Celeron D347 elekter

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Arvuti emablaat ja Intel Celeron D347 elekter

Kui ma sain õigesti aru, et sa keeldusid minu soovitustest, siis miks sa üldsegi küsid abi kui sa tegelt ei taha?
    Condemn the hive.

Comment

Tahan abi aga see v6ib ohtlik olla v6ibolla proovingi m6tlen selle peale

Comment

Esmalt postitatud Maximuz poolt
        Tahan abi aga see v6ib ohtlik olla v6ibolla proovingi m6tlen selle peale
        Kui sisetunne Sulle midagi ütleb, siis kuula seda.
        Mind pole see veel kordagi alt vedanud.

Tõsiselt räägin.
        Loodan, et saad arvuti kah kord kiiremaks.

Comment

Elektrik ma loodan sama,et saan arvuti kiiremaks.Ma kuulan alati m6istlikku juttu just sellist nagu sina r22gid.Peast k2is l2bi,et osta 2kki kiiremad m2lud sellised nagu PC6400 neil pidi olema rohkem megahertse.Muidugi ei oska ma vastata kas neist on abi see Intel Celeron D347 pani minu DDR2 667mhzi 333 peal t66le siis manuaalselt panin 533mhz.667mhz valik oli kadunud kuna vahetasin protsessori.Selline 6nnetu lugu aga saaks selle protsessori 133 pealt suurema peale panna siis ehk oleks abi.V6ibolla keegi t6esti siis aitaks protsessori alt neid takisteid m66ta ja vaadata.Ei j22 ju muud varjanti kui osta mingi plaat kus palju takisteid ja katsetama hakkata.Saaks mingi soket 775 emablaadi mis t66taks ja protsessori no sellise millest kahu poleks vanus pole t2htis.Arvan,et protsessoris on viga v6ibolla plaadis see protsessori 133 oleks vaja kasv6i 200 peale kuidagi saada.Ma ei kujuta ainult ette mis ma tegema peaks aga ei anna mitte kuidagi rahu.Protsessori all on ju takisteid mille liitmisel saaks 2kki midagi juurde?

Comment

Esmalt postitatud Maximuz poolt
            Protsessori all on ju takisteid mille liitmisel saaks 2kki midagi juurde?
            Väga õige!
            Condemn the hive.

Comment

Seda harivat diskussiooni lugedes, tuli mulle meelde, üks huvitav produkt ebays. Nimelt "Intel Celeron Multipurposeal Crank" - sellega saab kiirust nii alla kui üles, samuti käivitub Windows kiiremini... Plug&Scerw funktsioon ja WinXp/Vista ühilduv.
              -

Comment

aninpaasalu kas sa oled ise protsessori all olevate takistustega tegelenud?
                Ootan huviga vastust

Comment

4 korda olen teinud!
                  Condemn the hive.

Comment

Protsessori takisteid oled muutnud nagu ma aru saan oled sellega tuttav siis.Aga r22gi kas midagi juhtunud ka on ja mida t2pselt?Kui palju oled juurde saanud?
                    Mind huvitab see,et kui ohtlik see on ja kas on ohtlik v6i ei ole ohtlik?Mida peaks teadma kui soov seda teha?
                    ainpaasalu tegid sa seda testriga?Kas k6ik protsessorid on ka t66tanud peale seda kui takisteid muutnud oled?Kas v6ib ka juhtuda nii,et protsesor enam ei t66ta?Korralikult tehes l2heks ehk 6nneks.
                    ainpaasalu tahan,et sa r22giksid ausalt sa saad 2kki mind aidata.

Comment

ainpaasalu kui abi oleks vaja takistite asukoha muutmisel kas sa aitaksid?Ma ei tea veel 2kki saan sellega ise hakkama v6imalik,et palun kellegi abi.

Comment

Maximuz tuli välja võimalus, et saame ikka sõbrad olla, sest mul toanaaber tipi ühikas on päris mitu külameeste plaati takistite tinutamisega pannud superpüssina jooksma. Terve narialune on veeplokke ja pumpasid ja voolikuid täis, astu kindlasti läbi ja võta oma plaat ja prose kaasa, ta lubas sulle õpetada ka seda overklokingu värki, et siis mitte ainult ei tee su eest ära vaid saad selgeks ka. Ära häbene, võta plaat kaasa ja tule.
                        Tasuta präänikut ei anta, ei elus, ei elektroonikas.
                        Ettevaatust! Postitan ainult ebakaines olekus!

Comment

Russian DeDal overclocked the Celeron D347 to 8GHz! He used ASUS ROG series Commando 965 motherboard, two Corsair DDR2-800 memories and the liquid nitric.

Comment

jyrs aga kus sa elad t2pselt ma ei tea ju?Anna aadress ja telefoni number

Comment

Tallinnas akadeemia teel olen nädala sees. Aga hoiame PS kaudu ühendust, peab veel arvestama sellega, millal mu toanaaber saadaval on. Kirjuta PS-i millal sul aega on.
                              Tasuta präänikut ei anta, ei elus, ei elektroonikas.
                              Ettevaatust! Postitan ainult ebakaines olekus!

Comment

T2na oleks ka mul aega.Homme olen samuti vaba.Oled sa ikka kindel,et ta seda teinud on?Muidugi usun sind aga tahan kindel olla,et k6ik korda saaks

Comment

Working...
                                X