Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Arvuti emablaat ja Intel Celeron D347 elekter

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Arvuti emablaat ja Intel Celeron D347 elekter

Tööpäevadel olen Tallinnas, nädalavahetusel tegelen puhkamisega.

Oijah toanaaber on kõva klokkija, ükskord tegi dioodi jalaga digifotoka korda.
    Võta kogu oma kast kaasa, vb polegi vaja klokkida, leiame üles mispärast sul need filmid kakuvad ja lahendame probleemid kohapeal ära. Teeme kiirelt, siis saab ülejäänd õhtu õlut juua klokkijate seltskonnas, sest mul sõbrad kuulsid juba, et vb läheb klokkimiseks ja lubasid ka kohale tulla et hea nõuga aidata ja pärast heas seltskonnas paar kilo õlut ära juua. Ma arvan küll, et saame sul selle arvuti jooksma, hea on kui ei pea takisteid tinutama hakkama, sest kavalam on niisama hakkama saada, mul sõber, kes on spetsialist, teab palju nippe kuidas arvuti kiiremaks saada, et kui sa silmad kinni hoiad ja tema tuunib ja silmad lahti teed ja arvutit vaatad siis ongi ta nii kiire nagu oleks takisteid tinutanud.
    Tasuta präänikut ei anta, ei elus, ei elektroonikas.
    Ettevaatust! Postitan ainult ebakaines olekus!

Comment

Mul tuttav kes t66tab P2rnu mnt arvutipoes uuris seda plaati neti kaudu ja r22kis,et see plaat ei luba protsessori siinikiirust muuta.Ja temagi on clockar ta t66tas kunagi arvutisalongis kus pidi ta remontima.Ta v2idab,et on palju plaate clockinud aga ta ei soovi enam kunagi neid remontida.Ja tema ei osanud samuti 6elda,et mis viga on uuris Asuse kodulehelt nats ja nitab,et saab.Mina r22kisin,et mina pole saanud siinikiirust t6sta.Vaatab lehte ja leidis mingi lehe kus on kirjas k6ik clockuvad plaadid ja siis vastab,ei saa jah siinikiirust t6sta kuigi raamatus on 100-400 m2rgitud.Kipun arvama,et tuleb ikkagi takistite kallale minna.Aga 2kki on tal mingi vanem emablaat koos protsessoriga millepeal saaksin ise katsetada.

Comment

Aga kui ma tulen siis ei saa ma ju kasti kaasa v6tta kuna tal on vesijahutus peal ja endal pole autot.

Comment

Esmalt postitatud Maximuz poolt
          Aga kui ma tulen siis ei saa ma ju kasti kaasa v6tta kuna tal on vesijahutus peal ja endal pole autot.
          Kus sa ise asud Tallinnas? Äkki on õhtul lahjema liiklusega soovi endal liiklust õppima minna ja võiks kuskilt läbi põigata, kas kohe asja kallale saab asuda ei usu, aga vähemalt saaksid mu sõbrale, see overklokkija, näidata milles on probleem,sest praegu ma ausaltöeldes ei saagi aru milles sul täpne probleem on, siis saab selle peale mõelda ja teinekord midagi tõsisemat peale hakata. Sest ainult emaplaadiga on jama, sest meil mõlemal ainult läpakad ja ei ole mõtet midagi modida kui kohe proovida ei saa. Ma mõtlen, et äkki saaksid kasti ilma vesijahutuseta kaasa võtta, jätad prose peale ainult ploki, võtad voolikud lahti, et saab emaplaati proovida küll kui paneks näiteks külmkappi, ma pean ainult õlled eest ära laduma. Ega ei pea hakkama kohe superpiid lahendama või gta-d pelama, võib korraks käima lasta ja siis tunnetada kas on kiirem. Üks pci-ekspressi kaart võiks ka olla sebitud, saaks proovida kuipalju integreeritud videokaart lagi juurde paneb. Ma arvan isiklikult, et sul film kakub sellepärast, et sa vaatad seda kuidagi valesti mingi vale programmiga ja ei ole vaja üldse hakata klokkima, vaid otsime sulle mingi hea programmi (näiteks VLC) ja siis joome niisama õlut ja vaatame su arvutist filme. Mul on üks pci ATI videokaart 4megane, sellest peaks piisama, et filme vaadata aga näed ei piisa. Ainult vlc-ga saab vaadata ja fullskriini ei saa panna, ma arvan, et see asi laheneb sul kui ostad pci expressi kaardi, siis võib üleklokkimise jätta näiteks järgmisesse jaanipäeva kui mul on aega laialt. Ma arvan, et uue videokaardiga saad filme vaadata küll ja mängida ka kõvasti. Sul hinnavaatluses on millegipärast aeg maas staatus (ei kujuta küll ette miks), muidu saaksid kellegi käes näiteks paari õlle eest laenata natukeseks ajaks uut videokaarti ja siis on näha milles on probleem.
          Tasuta präänikut ei anta, ei elus, ei elektroonikas.
          Ettevaatust! Postitan ainult ebakaines olekus!

Comment

No hinnavaatluses on aeg sellep2rast maas,et m6ni kutt tahtis k6vat meest m6ngida ja mina ei hoidnud oma l6ugu kinni,sest kutt muudkui tarkutas.Asjalikku ta ei 6elnud ja siis s6imasin kirjutasin talle sitasti.Ennast peab ju kaitsma ja mina hinnavaatluse modedele alla ei anna.Need moded on sead kaitsevad oma s6pru ja lubavad neil l2bustada ja panevad teemasi lukku.Isegi Tevalo mode on kaks korda normaalsem see v2hemalt ei lukusta teemat enne kui ise soov on.Kirjutasin ka hinnavaatluse modele,et kui minu teema lukku paned siis ja kui n2en,et keegi veel l6bustab siis pane ka lukku.Ja kui ceemik ja tige peni arvavad,et on k6vad kutid siis eksivad.Sellep2rast on aeg maas,et tegin teema ka mis oli olemas.Videokaarti kahjuks pole 2kki saab laenata kellegilt.Arvuti kui ausalt6elda siis pole ta nii aeglane midagi.Aga sooviksin siinikiirust suurendada ja selles 2kki saaks mind kuidagi aidata.Peale siinikiiruse polegi muud midagi.Protsessoril peab ju jahuti ka olema muidu lihtsalt ei too k2rssab l6bi ju.Vesijahutusega on muidugi norm temp saavutatud 22c norm jahutus peab ikka ju olema

Comment

Vabandust unustasin elan ikka Tallinna kesklinnas.Siinikiirust soovin suuremaks saada muud pole nagu vajagi.Biosi kruttites sain video m2lu midagi 200 kanti ja video praegu ok mingit programmi pole vaja olnud.Vaatasin t2na selle integreeritud fideoga filme ja t2itsa rahul.Mure ainult sellega,et see neetud integreeritud fideo kasutab ka minu Celeron D protsessorit n2en seda kontrollbrogrammi alt

Comment

Mina olengi see jyrsi toanaaber!
                Tiit on nimeks. Võid tuua küll jah a räägi, mis selle kontrolbrogrammiga veel näha saab? Paljaid naisi? Kiireid autosid? Peaks omale kah sellise tõmbama, kust sa said sellise?
                Ja siinkiirust ei saa jah sellel mingi progremisega ega jumperi tõstmisega suurendada, siin peab jah takistusi natuke korrigeerima ja see digika lugu, see oli ikka igavesti lahe küll. Nagu keegi ei teadnud , et noh, mis toimub onju, ja siis ma vaatan natuke ja , ohoo, ühte kohta tahab transistori jalga. Jootsin ära ja korras, töötas. LIHTNE!
                Condemn the hive.

Comment

Ainpaasalu mul ei ole mingit programmi pole sellist vaja.Ma saan ka selle integreeritud fideoga kiireid autosi n2ha samuti ka paljaid naisi.Aga ikkagi oleks integreeritud fideot vaja,et veelparem pilt saada.Samuti pean ma uue monitori kuskilt vaatama see monitor on kehva kvaliteediga aga pilt on ok.
                  R22gi mulle sellisest asjast,et kas oled 100% kindel,et saad minu blaadil takistid korda.Teeks 2kki nii,et tuled kunagi kui mul aega on minupoolt l2bi ja v6tad tinutus masina ja tina kaasa saltserit ka natu ja siis teeks siin selle t66 2ra.P2rast kui t66 tehtud v6ime vaadata niipalju vilme kui soovid.Toon sulle isegi paar 6lut!Ja mul on Asus P5GPL 775 soketiga mille v6id endale saada kui soovid see oleks t66 est kui soovid.Plaat on t2itsa t66tav ainult pead biosi ise vaatama sellega kaasa v6id ka saada DDR m2lu 512MB.Soovin,et sa teeksid korraliku t66 nende sampritega ja,et k6ik saaks korda.Anna teada kui aega saad.Aga jah minupool saaksid ju samuti selle pisikese t66 2ra teha sa ju kidlasti m6istad mind.Ma ei tahaks selle kastiga eriti ringi joosta.Siin oleks ju palju lihtsam.Elan v2ga rahulikus kohas.Niiet anna teada millal sul vaba aega on.

Comment

Jooda jh saltseriga, aga kui voolu sisse paned siis tee ikka video ka ja pane üles kuskile, teistel ka õppematerjaliks.
                    Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                    1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                    2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

murphi eks iga inimene otsib endale ise pealegi olid sa juba alguses selle teem vastu.Aga tegelikult jah kindlasti panen ka netti kui asi valmis.
                      ainpaasalu kas sul see n2dal oleks aega?Tahaks juba sel n2dalal selle korda saada!

Comment

Maximus, Sa võiksid tegelikult juba aru saada, et see teema kaotas mõtte mitmeid lehti tagasi. Pärast seda pole peaaegu keegi sulle mitte midagi tarka öelda proovinud, sest sa ei võta üldse õppust. Ajad ikka oma joont edasi.

Comment

eggi mina kavatsen ikka lahenduseni j6uda ma pole selline kes annab kergelt alla.Ma ei saa nii kergesti loobuda ja 6elda,et oh vskan 2ra ei nii see kahjuks ei k2i.Ma juba olen tuttav inimesega kes teeb selle isegi 2ra.Ja mina eggi ei anna kergesti alla just samuti on ka s6pradega.Kui sa oled t6eline s6ber ei loobu sa kergest oma s6brast sa aitad ju teda mitte ei anna talle jalaga tagumikku.Need ei ole s6brad kes k2sevad loobuda nad on inimesed kes annavad kergest alla kui nad millegagi hakkama ei saa.
                          eggi kui sina teed teema ei tule ma ju sulle haukuma,et l6peta 2ra.Siin elu peab olema tark me pole loodud selleks,et allanda.Samuti v6iks v6tta asja mis sind vihastab sa ei l2he ju n66ri j2rgi sest sa ei loobu oma elust samuti on ka siin.Alguses alati kui sa k2id midagi v2lja siis ei tea sellest keegi midagi aga peab olema usku,et on kusagil keegi kes teab minu muret,probleemi ja sa leijad abi.Aga kui sa j2tad asja sinnapaika siis ei v6ida meist keegi.Me k6ik oleme inimesed ja vajame abi.V6ibolla pole sina kunagi olnud abivaiaja sellep2rast ei saagi sa veel aru sellest mis on abi.Kui sa seda k6ike teaksid ei lausuks sa miks vaid sa saaksid aru.

Comment

Maximus, jootekolviga pole vaja emaplaadile kallale minna. Keerulisele probleemile on tegelikult lihtne lahendus. Mul oli kunagi täpselt sama probleem. Uurisin asja ja lahendus peitub jumperites. Vaata kas leiad emaplaadilt üles jumperi pesa JP5. Tõsta sealt see jumper teistpidi. Proovitud värk. Sry, et nii hilja ütlen aga OK siis, edu sulle!
                            Pole tänu väärt!

Comment

Aitähh virx5 ma vaatan äkki leijan selle sampri.Kunagi kui abi vajad saan ehk sind aidata

Comment

Maximuz, kas sa tõesti ei suuda ülalpool olevatest postidest irooniat välja lugeda? Kui nii, siis tõsiselt kahju Sinust...
                                A. Le Coq Confidential

Comment

Working...
                                X