Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Roostevabast metallist toru

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Roostevabast metallist toru

Tere,

Ega keegi ei oska öelda, kus kohast oleks võimalik osta Pärnus roostevabast metallist toru, sisemine diameeter peaks olema umbes 5-7mm ja oleks vaja umbes meeter või nii. Uurisin Levadiast, aga seal on ainult musta metalli. Ja sanitaartehnika poodidesse pole mõtet minna, kuna seal on vasest torud ainult.

Ette tänades, Silver

Vs: Roostevabast metallist toru

Alumiinium ka ei sobi? Nägin Ehitusservices selliseid...küll Viljandi omas, aga...

Comment

Esmalt postitatud Eggy poolt
      Alumiinium ka ei sobi? Nägin Ehitusservices selliseid...küll Viljandi omas, aga...
      Kahjuks pole mul alumiiniumi keevitamiseks vahendeid.

Comment

Mitte küll Pärnus....
        http://www.schmolz-bickenbach.ee/index.php?id=4308

Comment

Esmalt postitatud jassa poolt
          Selle leheni jõudsin ma ka eile õhtul ise. Aga just see ongi probleem, et Tallinnas asub.

Comment

Pärnus on suur värvilise metalli ladu Rannilas.Veel tegelevad sellega Adrem,Etem,Ju.Etemist olen isegi korduvalt ostnud.

Comment

Kas Pärnus ühtegi vanametalli/värvilise metalli kokkuostupunkti ei ole, seal saaks hunnikutes kolada ja selline meetri pikkune torujupike võib vabalt kätte trehvata. Roostevaba terase väljamüügi hind on kuskil 45-. kg. Ise käin vanametalli recyclingutes pidevalt vidinaid otsimas, tuleb kordades tihti odavam, kui poest ostes.

Comment

EMEXi aegadel oli lihtsam, nüüd kuusakoski ei ole igal pool enam nii lahke. ma käisin kunagi otsimas arvutile vesijahutuse jaoks veeplokimaterjali. ühe trafo sekundaar oli täpselt paras, aga polnud millegagi lõigata. edasi tuhnides leidsin 2000A käiviti, mille klemm sobis ka. lisaks leidsin akulaadijale uued dioodid. ...
                kui ligi lastakse, siis tasub ikka metalli kokkuostu vaadata
                Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Working...
                X