Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kas kellegil on varem probleeme olnud CE-märgistusega!?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kas kellegil on varem probleeme olnud CE-märgistusega!?

Probleem järgmine:
    Tellisin ameerikast sellised asjad nagu Cobra Midland GXT800VP4 2-Way Radio - kõik oli väga viis kuni kirjani, mis mulle postkasti tuli. Seal oli kirjas, et Sideamet ei anna kahjuks luba teie paki sissevormistamiseks, kuna sees olevatel raadiosaatjatel ei ole CE märgistust ja nad on sunnitud kauba tagasi saatma.
    Olen varem ka tellinud ameerikast selliseid asju ja nüüd, kui tagant järgi vaatan, siis pole teistel ka CE märgistust, mille ma varem ilusti kätte olen saanud:S Ma polnud varem kuulnudki sellisest asjast. Nüüd ongi probleem selles, et ma olen ise süüdi, et ei osanud müüjalt küsida, et kas saatjatel CE tähis on. Helistasin ka sideametisse ja küsisin, kas mingit muud varianti pole, et lasta eestis need saatjad ära kontrollida jne. Aga see peaspetsialist polnud vist kõige targem....ütles ei ja see on minu oma probleem, kuidas ma müüjalt raha tagasi saan - kusjuures transport oli ligi 1000 krooni ja kui tagasi saadetakse siis läheb teine tuhat ja mul polegi müüjalt midagi saada :S Seega äkki leian lähipäevil siit foorumist mõne sõbra, kes on sellise asjaga kokku puutunud ja äkki saan ka teada, kuidas tema selle probleemi on lahendanud või siis lahendaks. Ja kui ei leia, siis igaljuhul oleks see postitus hoiatuseks teistele kes välismaalt asju ostavad.

Tagasisidet oodates,
    Rain
    Tartu
    MSN: zimco1983@hotmail.com
    E-mail: Zimco@hot.ee

Vs: Kas kellegil on varem probleeme olnud CE-märgistusega!?

lombi taga on teised mängureeglid, teised lubatud sagedused ja võimsused. CE tähis lubab asju Euroopas müüa ja ilma selle tähistuseta lihtsalt ei või. varem vb ei olnud kontroll nii tihe või sinu oma lihtsalt jäi seekord pistelisele kontrollile hambusse. ju on need vales alas või vale võimsusega. jänkidel on muidugi ka vahel kombeks om träni eutomärgistusteta jätta või ei ole antud kaubamärgil lihtsalt vastavat litsentsi. minu arvamus: see on lihtsalt õpetus ja järgmine kord oskad küsida.
    kui mingid sagedused/võimsused ei ole meil lubatud, siis see on ikka põhjusega, sest siis vb töötab selles alas midagi muud
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Vs: Kas kellegil on varem probleeme olnud CE-märgistusega!?

Aitähh vastuse eest...tundub jah, et siin ei päästa enam midagi...olgugi, et täpselt samasid saatjaid müüakse euroopas ka ja CE tähisega...aga mina olen nüüd 2500 eegist ilma...see oli siis õpetus mulle ja teistele teadmiseks, et kui midagi kuskilt välismaalt tellida, siis tuleb põhjalikult järgi uurida, kas üldse on võimalik seda eesti tollist kätte saada...isegi kui ei tea, kust uurima peab ja kas üldse uurima peab - mulle vähemalt öeldi nii. Minu poolt hetkel kõik - teema võib lukku panna :P
      viimati muutis kasutaja zimco; 10 m 2007, 22:09.
      Tartu
      MSN: zimco1983@hotmail.com
      E-mail: Zimco@hot.ee

Comment

Working...
      X