Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Siin foorumis on enamusel suht püsivalt ikka samad avatarid. Tekkis siis mõte uurida, miks need inimestele nii "kallid" on ja milline on nende päritolu ja mis põhjusel just selline on tekkinud.
    Tegelikult on kasutajanimega paljudel inimestel sama lugu ja erinevates keskondades on need tihti samaks jäänud.
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Re: Avatari päritolu

Kasutajanime kohta ei oska midagi targemat öelda, kui, et kunagi "nooruses" jäi see külge, kui Warcrafti mängitud sai... (ja otseloomulikult kirjavigadega, sest korrektselt kirjutatu oli juba ära võetud

Avatar on aga 1 mu oma aja "vingemaid" AVR'iga plaate testfaasis, mis nägi lihtsalt ülikift välja, kui ma sellelt lühiseid otsisin K2 LED trükiplaadi all pimeduses säramas (backlight). Tulemus siis ongi pildile talletatud.

Comment

Vs: Avatari päritolu

peaks siis endast ikka ka rääkima:
      nimi tuli elu esimesest internetis surfamisest. sai ka siis esimene mailiaadress tehtud(siiani kasutuses). sai loodud varjunimi Hans Reuter. miks selline, ma ei tea. peale seda sai küll proovitud erinevaid kasutajanimesid, aga alati olid kõik juba kasutusel ja nii siis jäigi reuter, alati igale poole hea panna, pea alati on see kasutamatta.

avatar on pärit kooli ajast. Kuusi raadioruumis sai pilti tehtud ja mul oli mingi kodukootud lääts ette pandud. hiljem, kui HV jaoks avatari otsisin, siis sõber saatis unustatud pildist tükikese... nii on ta jäänud ja pea igal pool kasutuses
      Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Avatarid on erinevates kohtades erinevad...tegelikult polegi vist seda mujal. Aga asi ise on siis enda tehtud labori toitekas, mis praegugi laua peal seisab ja ossiga kuidagi läbi ei saa(nii kui ossi ühendan laseb toiteka kaitsme läbi).
        Kasutajanimi...tegelikult on asi seotud vist desktop-tamagotchiga "eggy". Kuna see vägagi sarnane päris nimega, siis külge see ka jäi.

Comment

legend räägib, et laisk olin, ei viitsinud pikemat nime välja mõelda ja tähestiku ning numbrireas eriti kaugele ei jõudnud. klaviatuuril kah suht lähestikku.

Comment

Kui aastaid tagasi oma esimest hot`i aadressi registreerisin,tahtsin sinna panna oma eesnime-Ahto.Aga kõik ahtod olid kuni 15. numbrini juba kinni.Kaugemale ma ei viitsinud enam ronida.Panin lihtsalt ahtole ühe o veel juurde ja nii jäigi.Nüüd olen igalpool ahtoo.Käib küll.Avatari pole oluliseks pidanud.

Comment

ahtoo rääkis praktiliselt sõna sõnalt minu loo ära.et oma nimega hot`i aadressi teha ei õnnestunud,siis lõin lõpuks käega ja võtsin parajasti loetud raamatust aadressiks straboni nime.ja siis polnud foorumi jaoks enam kuigi keeruline kasutajanime leida.

Comment

Endal ka kasutaja nimega selline asi, et kunagi esimene emaili aadress sai sellise nimega tehtud ja sealt see külge jäi. Nüüd siis igal pool sellise kasutaja tunnusega või siis vahest ka ühe lisa kuuega Avatar vahetub aga kord poole aasta jooksul umbes.

Comment

Minul selle kasutajanimega hoopis teine teema.Algselt oli mu kasutaja eesnimi ja sünniaasta kohe järgi.Ja siis kui siin millalgi see foorumi uuendus oli,siis muutus mu nimi kuidagimoodi ära.See oli nii ammu ja ei mäleta,mis teema seal oli,aga jah..Nõnda siis mulle see otsija tekkis
                  otsija

Comment

Esmalt postitatud reuter poolt
                    peaks siis endast ikka ka rääkima:
                    nimi tuli elu esimesest internetis surfamisest. sai ka siis esimene mailiaadress tehtud(siiani kasutuses). sai loodud varjunimi Hans Reuter. miks selline, ma ei tea. peale seda sai küll proovitud erinevaid kasutajanimesid, aga alati olid kõik juba kasutusel ja nii siis jäigi reuter, alati igale poole hea panna, pea alati on see kasutamatta.

avatar on pärit kooli ajast. Kuusi raadioruumis sai pilti tehtud ja mul oli mingi kodukootud lääts ette pandud. hiljem, kui HV jaoks avatari otsisin, siis sõber saatis unustatud pildist tükikese... nii on ta jäänud ja pea igal pool kasutuses
                    Jaan Kuusi?

Teemasse: nimi zed on pärit Politseiakadeemiast, seal oli samanimeline hullumeelne.

Comment

Henzzman:Henry-Hents-Henzz-Henzz+inimene=Henzzman

Comment

Mul on kasutajanimi tekkinud n.ö. laiskuse tagajärjest, ei viitsinud midagi välja mõelda ja nii ma kirjutasin laualambi elektripirni pealt "resr", mis on Riia Lambitehase lühend, sellest ajast jäi külge ja kasutusel ka mujal. Päris hästi pidas vastu, 25 vatine pirn ikka. Avatar ei ole eriti oluline ja pärit tehnikakaupluse pildivarast.
                        -Artificial_Intelligent-

Comment

Paasalu Ain oli Poognas(poogen.ee) keegi naljakas tegelane miskises huumorijutus. Kuna just ennem seda lugesin, siis regasin kah selle nimega ja pilt...noh ei mäletagi ausaltöeldes kust sain, igatahes kirjutasin paintis talle hei suujuurde, et japs oleks sõbralikum ja valmis.
                          Condemn the hive.

Comment

Nimi on mingist vanast arvutimängust jäänud kasutajanimi, avatar oli varem selline, aga keelati ära:

Aga nüüd näen et rankid on ära kaotatud (millal see juhtus?), nii et võib vist jälle kasutusse võtta.
                            Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Ei mäletagi kus kasutajanime esimesena kasutasin aga igalujuh pärineb see samanimelistest seadustest ja sellest et need alati kehtivad.
                              Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                              1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                              2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Working...
                              X