Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

mobiiltelefoni kiirgust ohutuks muutev kivi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: mobiiltelefoni kiirgust ohutuks muutev kivi

Lihtsalt ja lühidalt: vähem kiirgust = vähem (sitem) levi

Comment

KaruTECi idee on päris hea. Keegi modedest võiks alafoorumi teha nimega:
      Pooletoobiselt pooletoobisele või veel parem lollide küsimute foorum, kus saab lollimatest lollimaid küsimusi küsida. Kes seda ala teemat nagu valvama hakkab.
      Rorry, et ma vahele tulin.
      Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

üks küsis kolm sõimasid aga infot ei vaevunud keegi andma. mina ei kiitnud ega laitnud vaid viitasin algmaterjalile, mida keegi pole viitsinud uurida. kui kellelgi on tõestus, et tehnoloogia töötab või ei tööta siis andke teada. vastasel juhul ei ole mõtet foorumit risustada.

kui ikka karutec ja co'l ajusid ega südametunnistust ei ole siis neid ei ole (ega ka tule). vist said need chip'id omal ajal p****sse keeratud.
        kui ikka midagi öelda pole siis ei ole vaja ka suud pruukida. teiste kallal niisama ilkumise eest võiks aga bannida küll.

Comment

Ega see pole esimene "imeline" leiutis sellest vallast. Kunagi kui telefonidel veel välised antennid olid, müüdi isegi meie telefonipoodides mingeid torusid, mille siis antenni peale lükkasid ja paha kiirgus kadus nagu võluväel. Maksid vist mingi 0,5k.

Comment

Esmalt postitatud Bozz poolt
            infot ei vaevunud keegi andma
            Newtoni kolmas seadus kehtib siin foorumis ka täiega.
            WW

Comment

Esmalt postitatud Werewolf poolt
              Newtoni kolmas seadus kehtib siin foorumis ka täiega.
              Kes on ikka piisavalt palju odavaid ameerika filme vaadanud, see teab juba ammu, et mingid mõttetud füüsikaseadused enam ei kehti.

Comment

Mul on ajud küll, mul on t*** ka aga ma kasutan mõlemat sihtotstarbeliselt mitte ei tegele p*********ga.

Ma tegelen parem edasirühkimisega "lollide" poole kes saavad kalleid asju osta ja jätan targad siia teemasse imechippe kiitma.

Comment

Koju tulles möödusin ühest kivihunnikust ja avastasin äridee. Kivi, mis vähendab mobla kiirgust - tavaline telliskivi. Õpetus
                  Vajalikud vahendid: mobiiltelefon ja kaks telliskivi, samuti füüsika ja mehaanika algteadmised.
                  1. aseta üks tellistest tasasele pinnale
                  2. Mobiil selle peale
                  3. Teise tellisega testi telefoni peal Newtoni 2. ja 3. seadust.
                  4. Õige tegutsemise korral väheneb mobiili poolt tekitatav kiirgus oluliselt
                  5. Mõlemad tellised riputa pärast enesele kaela
                  6. Vajadusel alusta punkt 1.st kui keegi avaldab soovi oma telefoni kiirgustaseme vähendamiseks.
                  Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

jah nüüd peaks natuke promoma uut leutist millega saab paekivist sealiha valmistada

ja pontu oli vaiksem kui haud...
                    ps kaust alati 100% täis ,kasuta ekirja

Comment

sellise mõnitamise peale otsustan uue kasutaja mingi x ajal teha sest enam te ei võta mind nagunii siin tõsiselt kui midagi küsiksin

Comment

tee omale x astmel lõpmatus kasutajaid, ega sa targemaks ei muutu.
                        Millal krt hakkavad inimesed füüsika seadusi tundma ja uskuma: igiliikuri, muruniiduki ja kiirgusevähendajate fännid peaks ometi nii vanad olema, et pea tagumikust välja on?!
                        Foorum hakkab saastahunnikuks muutuma!

Sama debiilne olukord, kui matemaatikute foorumisse tuleksid vennad teemadega "1+1=3" ja "Pythagorase teoreem ei pea paikka". Mida veel??

On ju öeldud, enne kui postitad, MÕTLE!
                        Kivikesega kiirgust purki ei pane, MÕTLE!!!!!!!!!
                        Erilahendused.
                        PS või mail.

Comment

edaspidisel foorumi kasutusel võtan arvesse mõnitajaid

Comment

Kõik, kes ratsionaalselt ja üldse mõtlevad: HOIDKE ALT!!!
                            Erilahendused.
                            PS või mail.

Comment

teema oleks võinud kokku võtta ühe selge tekstiga, mille teemaks on : kiviga mobiili kiirgust ohutuks ei tee.

selleasemel aga hakatakse kohe teemaalgataja kallal nokkima. õnneks (või kahjuks?) olen mina sellega juba harjunud ja see suhteliselt igapäevane nähtus siin. ilmselt elatakse oma elu piinad või saatuselöögid siin teiste peal välja. väga häid näited leiab igaltpoolt foorumist, kuid ka siit teemast. kodanik kirjutab : "Kulla harimatud" "t***" "p*********ga", ilmselt siis on ülemus tööjuures halba meelt tekitand ja kuna ülemusele ei saa ju selliseid asju öelda, siis peab end kuskil välja elama. ahhaaa...meil on ju ELFA foorum...

üldse ei imestaks, kui järgmine postitaja hakkaks nokkima ka selle kallal, et ma ei alusta lauset suure tähega ja et tema ei saa aru mida ma kirjutan ja kus kohast algab lause ja kust lõppeb.

Comment

Aga sa ju ei alustanud lauset suure tähega ja suht raske on ylesehitus jälgida, KUID:

kui koolis kirjutad arutlust ja õpetaja hindab ära ning ytleb, et oi JJ, siit koma puudu ja siin trykiviga ja see lause on valesti kokkupandud, siis sina tõmbad vastu tatti ja ytled, et krdi idu, mölise kodus kassiga, mitte ära paugu siin!

Pole ju nii.
                                Ja kui "kodanik" peaks ylemusega (ma ei tea küll millisega) tylli minema, siis ta ytleks seda 100% näkku, mitte ei tuleks siia pudistama.

Moraal: oled idioot-öeldakse näkku.
                                Ei saa aru, et oled idioot-tehakse selgeks, et oled.

Ja enamus meist ongi just nii tublid!!!
                                Erilahendused.
                                PS või mail.

Comment

Working...
                                X