Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

mobiiltelefoni kiirgust ohutuks muutev kivi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: mobiiltelefoni kiirgust ohutuks muutev kivi

ega mingi nolgi pildiga avatariga kasutaja jutust ei olegi mõtet välja teha

Kiirgus ei kao tõepoolest kuhugi, nagu üks ütleb, et kiirgust kiviga purki ei topi

Rakud muidu reageerivad kiirgusele, kuid see kivi tekitab lisamüra, mis petab rakud ära ning kiirgusele ei reageerita

Comment

Esmalt postitatud arvutikasutaja poolt
      ega mingi nolgi pildiga avatariga kasutaja jutust ei olegi mõtet välja teha

Kiirgus ei kao tõepoolest kuhugi, nagu üks ütleb, et kiirgust kiviga purki ei topi

Rakud muidu reageerivad kiirgusele, kuid see kivi tekitab lisamüra, mis petab rakud ära ning kiirgusele ei reageerita
      See üks olen mina. Rakke sa ära ei peta. Sel juhul poleks ei suitsetamine kahjulik ega ka vastu tatti saamine: rakud ei usu, et pasunasse said.
      Äkki peaks proovima?
      Nolk? Häh, midagi paremat äkki?
      Erilahendused.
      PS või mail.

Comment

Cmoon see siin ju varia foorum...Minugipoolest võiksid siin sellised vähe möödajooksvad teemad ollagi.Kisa tõesti liialt hetkel selle teema ymber.
        otsija

Comment

ei usus eriti sellesse "müraga" ärapetmisse. ka sait ise , vaatamata ümberkootud "teoreetilisele " põhjendusele ei ole kuigi veenev, viimased uudised 2 a tagant ja mis peamine, väga vähe juttu konkreetselt kiibist ( see ju tõestaks hoobilt fake).
          EMI mõju uuringutes ja üldse bioonikas ollakse suht kehval järjel, siiski selgub et pikaajalisi mobiilikliente tabab statistiliselt mõnevõrra sagedamini ajukasvaja. kusjuures ohtlik on analoogsüsteem ( NMT),
          digivõrgud, mida kõrgem randomization, seda ohutum.
          ehk siis CDMA hää, GSM paha .
          soovitaks kasutaja W@alduriga sooje suhteid hoida ja alumiiniumist kiiver, nooremapoolsetel foorumlastel ka kubemekaitse tellida .

Comment

Füüsikaseadusi ei saa ära petta. Õudselt lihtne on elada, kui asjade olemusse ei süübi ja igasugu pläma usud. Kui sa, arvutikasutaja naaaatukenegi teaksid mis asjad on raadiolained, siis sa kustutaksid 99% oma tekstist ära.
            Ja janno... kes iganes, ära piira ennast sellega et võtad suva sõnad minu postist ja paned teistmoodi ritta. Lähene hoopis tähthaaval. Et oleks mida kopipasteda, lisan spetsiaalse lause:

A quick brown fox jumps over a lazy dog.

Head kopipastemist.

Comment

to karutec:
              mis füüsikaseadused konkreetselt siia puutuvad ? reaalselt ei teata bioloogilistest protsessidest absull sittagi. lihtsalt uuritakse statistikat ja siis midagi heietatakse. küsa ju pole GSMi välja kustutamises vaid selles kuidas see mõjub. ja seda kuidas mõjub pole kuigi palju uuritud.
              loed regulaarselt American Journal of Epidemiology või ?
              miks ma küll ei usu!

Comment

Esmalt postitatud KaruTEC poolt
                Ja janno... kes iganes, ära piira ennast sellega et võtad suva sõnad minu postist ja paned teistmoodi ritta. Lähene hoopis tähthaaval. Et oleks mida kopipasteda, lisan spetsiaalse lause:

A quick brown fox jumps over a lazy dog.

Head kopipastemist.
                Just sellest ma rääkisingi
                Tore, et vähemalt keegi sai aru...

Comment

Varia...

Ma küll ei leidnud kohta kus seda kiipi tellida aga
                  mul töö juures on üks treial Hulio, kes ka kardab
                  igast magnetvälju ja avatud uksi ja tema kasutab
                  sellist tehnoloogiat:

Tasuta präänikut ei anta, ei elus, ei elektroonikas.
                  Ettevaatust! Postitan ainult ebakaines olekus!

Comment

odavam versioon on ka:
                    http://img212.imageshack.us/img212/7...oilhat2cy2.jpg
                    -

Comment

Esmalt postitatud marcor1 poolt
                      näita, et hoolid-kasuta...

... FOOLIUMI :P
                      Erilahendused.
                      PS või mail.

Comment

kyll see on ikka kuum teema siin hetkel.Iga kord,kui refreshi olen klikkanud on jälle keegi uue posti teinud siia.Yhesõnaga kriitika ajas teema päevakorda wist..
                        otsija

Comment

munakaitse võiks olla ikka korralikust paksust metallist (plii)
                          ps kaust alati 100% täis ,kasuta ekirja

Comment

Esmalt postitatud arvutikasutaja poolt
                            sellise mõnitamise peale otsustan uue kasutaja mingi x ajal teha sest enam te ei võta mind nagunii siin tõsiselt kui midagi küsiksin
                            mina ei suhtu inimestesse üksikute postituste põhjal ja ma loodan, et suurem osa kasutajaid ka mitte. antud teema on lihtsalt igiliikuri laadne ja sellest ka see ilkumine. tee mingi asjalik teema ja arenda seal tõsist arutelu ja vaevalt keegi seda teemat sinna kaasa võtab. kasutajanimi ei tee kedagi targemaks ega rumalamaks(ega nimi meest ei riku, kui mees nime ei riku). pigem vahetavad nimesid inimesed, kellel on midagi häbeneda/varjata.
                            olen minagi lolle küsimusi küsinud, aga ma ei tunne siin mingit üldist alandamist. vb olen liiga loll, et sellest aru saada...

ilmselt on kuidagi tõesti võimalik kiirguse mõju vähendada, aga ilmselt ei ole teadus selleks veel pädev ja lepime sellega, et kaugus ja varjestus on seni piisavalt lihtsad vahendid. kui midagi reaalselt toimivat välja mõeldakse, siis küllap poogitakse see ka millelegi külge ja seletatakse inimestele ära, kuidas asi toimib ning avaldatakse ka uurimistulemused ja statistika.
                            Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

siin on link kuskohast saate vaadata kui palju teie telefon teid kiiritab

http://www.ofta.gov.hk/en/ca_bd/mobile_sar.pdf
                              ps kaust alati 100% täis ,kasuta ekirja

Comment

Kui pooleldi tõsiseks jääda, siis ma pakuks välja, et kivi, mis muudab meie telefoni väljundsignaali kuju ( loe segab) paneb telefoni hoopis rohkem kiirgama, sest kehva side tingimustes keeratakse saatjat peale. Kui hirm on nii suur, siis saab alati minna isekasvatatud idutoidule ning ravida mobiil kahe tellise vahel ning hankida traadiga fikstelefon ja asuda tööle soomaale. Kui koprad su kõri läbi ei näri ning üleujutus koos voodiga allavett ei vii, siis elad igavesti ja pärast igavest elu eraldatakse sulle harf.
                                Nimevahetus ei maksa midagi - sinu olemust see ju ei muuda. Pealegi - julged teha, julge ka vastutada - see puudutab ka lõugade lõksutamist. Kes keda meeles peab ja kes su isa on, ei huvita kedagi. ISE pead mees olema, kui tahad et sind tõsiselt võetakse. Kui inimene tahab targemaks saada, siis peab ta ka suutma endas kahelda. Sa esitasid siin väite nagu absoluutse tõe või aksioomi ning siis ei ole rahul, et nokitakse. Või on nii, et on sinu arvamus ja vale arvamus? Milleks sulle siis seda teemat foorumis vaja oli?

Comment

Working...
                                X