Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Laenan: Atmel JTAGICE MKii

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Laenan: Atmel JTAGICE MKii

Omaenda vea tõttu rikkusin ära AVR32-EVK1100 bootloader'i.

Viga saab parandada JTAGIce MkII-ga. Ehk on kellelgi pakkuda?

Ette tänades,
    Andrei
    tel: 56 692 469
    e-post: andreie@no.spam.ee
    If you think education is expensive, try ignorance.

Vs: Laenan: Atmel JTAGICE MKii

jtagice2 ei ole .
    vaatasin ka korraks seda avr32 - on ikka prose osatud teha, ei serial ega paralleelprogemist, ei sisemist bootloaderit ega isegi mälu remäppingut mitte. osta aga $350 ICE ( millest sa ilmselt ei pääse kui jätkad sama asjaga).
    aga lõppu ka midagi lootustandvat:AP7000 on byteblasteriga suhtlema saadud, ehk saad ka UC3.:
    http://sfinx.od.ua/index.php?id=avr32
    http://electronix.ru/forum/index.php?showtopic=33927

Comment

Tänud.

Pusingi hetkel JTAG'i kokku. Mitu varianti on ikka mitu varianti, ehk mõni läheb lõpuks käima ka... $350 JTAGICE MkII eest, millest reaalselt kasutan ainult flashimise funktsiooni, on veidi palju ka mulle.

Muide, bootloader riknes näiteprogrammi sisse flashimisel. batchisp karjates vaid "warning: program area overlaps the bootloader" ja läinud ta oligi.

Comment

Lisaks, AVR32 teise perekonna, AP7000 prosede, flashimine üle JTAG-i on veidi keerukam, sest neil sisemist flash'i pole ja kui ma õigesti aru sain, lähenetakse välisele flashile üle boundary scan'i. UC3-l on ilmselt mingid teised nipid. Elu on põnev.

Comment

Palun vabandust. Olen vist tõelise segaduse tekitanud.

Lugesin manuaali uuesti läbi ja leidsin vea põhjuse. Olin kogu aeg valet nuppu pressinud. Tõeline idioot olen. Hoiadus bootloaderi ülekirjutamise kohta oligi vist mõeldud ignoreerimiseks.

Tükk aega pole nii haledalt läbi kokkunud -- viimati siis, kui 2 päeva ajasin taga puuduvat semikoolonit.

Lõpp hea, kõik hea.

Comment

Working...
          X