Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Hambaimplantaat lutika funktsioone täitmas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Hambaimplantaat lutika funktsioone täitmas

Esmalt postitatud 6p45s poolt
    Üks koht jäi arusaamatuks - milleks mähised 8-kujulised on?

Voolu ei teki, muidu poleks tuult enam tarviski, jätaks lihtsalt rootori ,,ebamugavasse" asendisse ja energia aga tuleks.
    Ma tõin näite, võib ka üks osa kaheksa kujulisest olla, näiteks alumine ja siis keerata see ebamugavasse asendisse.
    No jah, nüüd kahtlen ise ka juba, tundubki mulle endale suht võimatuna. Aga ehk mingi vooluke ikka tekib, see vist rohkem siis kellegi filosoofi teema, mis jõud need seda rootorit kinni hoidvat konstruktsiooni nihutada üritavad ja kuhu nad kaovad, ehk siis konstruktsiooni kerre vist, seegi ju mehaaniline energia
    Ok tänud, pöördun psühholoogi poole, ehk esialgu ravimid aitavad.
    Need hääled muidu juba ähvardavad mind tappa, kuulen pidevalt kuidas keegi kisab- "sured! sured!"
    Kas elektroni sees on ka väike aatom? Kas see väike aatom on piisavalt väle? On aeglane kui peal istuda aga kui tubli oled ja palju energiat kulutad, siis on aatomil elektronis rohkem massi ja ta on suurem ka veel.

Comment

Esmalt postitatud Andres007 poolt
      Oled ikka kindel?....
      Olen küll. Tule ja veendu ise! Emj-i indutseerib vaid muutuv magnetväli. Tohutu suur väli mõjuks vaid teisele magnetile tõuke/tõmbejõuna. Tavaline juhe ei ole magnet.
      Ravimid on head (kui peaksid neid vajama) aga meenuta toda katset, mida kirjeldasin. Inimese aju "jõud" või tahtejõud on suurem. Vahest isegi kahjulik aga samas jälle kasulik.
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Ok tänud, pöördun psühholoogi poole, ehk esialgu ravimid aitavad.
        Need hääled muidu juba ähvardavad mind tappa, kuulen pidevalt kuidas keegi kisab- "sured! sured!"[/quote]
        Ega sa vaime pole välja kutsunud? Või on mõni sinu vaenlane surnud?
        Nagu ma aru sain tahtsit sa mingid super tugevat migrofoni. Milleks?
        Enne arsti juurde minemist hüppa para-weebist ka läbi.
        Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

OK tänud soovituse eest, eks ma vaatan mis paremini sobib.
          Igaks-juhuks küsin veel üle, et kas magnetvälja paigutatud juhe mis väga liikuda tahaks ei saa seda teha põhjusel, et üks teine magnet teda paigal hoiab,.. noh kas siis ehk tekib selles teises magnetis ehk mingisugune imevool? Ma mõtlen, et see elektri teema suht kummaline on, igast hõljuvad värgid ja vool üldse oma loomult kuidagi võõras ja ulmeline, ei tea ehk peaks magama minema ja hommikul pea selgem. Ma arvan kindasti.
          Kas elektroni sees on ka väike aatom? Kas see väike aatom on piisavalt väle? On aeglane kui peal istuda aga kui tubli oled ja palju energiat kulutad, siis on aatomil elektronis rohkem massi ja ta on suurem ka veel.

Comment

Ma näitan veel oma uut allkirja ka siin.

Comment

Kes Švejki on lugenud, tuleb tuttav ette: maakera sees on teine maaakera, mis on suurem, kui see välimine ...

Comment

kui suruda metallplaat vastu magnetit siis tekib sinna vool ja see jääb sinna ringlema. Siin on aga mõned tingimused:
                1) metall peab olema valitud õige
                2) seda nähtust ei esine üle -100 kraadi
                Selle nähtuse nimi on ülijuhtuvus.
                Liiga tugev magnetväli samuti hävitab ülijuhtivuse.
                Huvitav miks ülijuhtivaid akusid pole?
                Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Kui see hääl langeks kokku mõne raadiojaamaga, siis võiks tõesti mõelda, et huvitav juhtum.

Muidu -- ehk on lihtsalt närvid läbi.
                  If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Ei Bluetooth see vist ei ole. Aga kui see lutikas on siis lase lutikadetektoriga kontrollida. Peaks ju mingit signaali edastama.
                    Aga kui ainult vastuvõtja aitab ehk http://www.artlebedev.com/everything/vilcus/

Comment

asi päris huvitav. Inimesel on mobiiltelefon, mille abil pealtkuulamine ei ole miski raketiteadus, taskus, aga tema kahtlustab, et keegi on lutika hambasse istutanud.

Comment

minu meelest on huvitav ka asjaolu, et väidetav lutikas põhjustab hääli... minu meelest peaks lutikas ülivaikne olema ja vajadusel raadiolaineid kiirgama.
                        maal sügaval kartulikeldris peaks lutikatest ja muudest lainetest suht rahulik olema. seinad veel plekiga üle lüüa ja kindlus missugune
                        kui lutikat kahtlustab, siis hambaröntken peaks sellises mõõdus elektroonikale suht ebameeldiv olema. võta see elektrishoki aparaat ja lase üks klemm kahtlustatavasse hambasse ja teine sinna kõrvale igemesse. lutikas kõrbeb. sina ise vb ka, aga hääled jäävad vait
                        Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

http://www.wired.com/science/discove...2002/06/53302#

See on huvitav jah, eriti kuna see ressiiver imetilluke võrreldes selle ühe hambaga on, nagu kile. Mingit stereot ja valju heli vaja polegi nagu lugesin, molekulaarsel tasandil toimub vibratsioonide ülekandmine lõualuult kõrva vastavasse organisse. Sisuliselt polegi tegu ressiiveriga vaid imeväikest vibratsiooni edastava seadeldisega mis õhust just selle sama ressiiveri abiga laineid püüab ja nood muudab väljund väga väikeseks vibratsiooniks.
                          Sellise teeks ju ise ka valmis, pole rasket midagi
                          viimati muutis kasutaja Andres007; 22 m 2008, 18:06.

Comment

järjekordne loll kes lõbustab ennast foorumi solkimisega.
                            Soovitaks ignoreerida.

Comment

Sellest juba suht vana probleem.
                              Laul on ka:
                              Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
                              Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

No vaevalt et Majaki saatjas edastatakse sellist morbiidset sõnumit nagu "Sure, sure!". Isegi, kui "hambaraadio" peaks töötama (mis on üsna vähetõenäoline), tuleks sealt siiski midagi raadiole omasemat, nagu ilmateade, uudised, muusikat jms.
                                Proovi sellele häälele mõttes mingi küsimus esitada, äkki saad vastuseid.
                                Allkiri.

Comment

Working...
                                X