Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Traadita elekter

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Traadita elekter

Esmalt postitatud raivo poolt
    "Instead of irradiating the environment with electromagnetic waves, it fills the space around it with a non-radiative magnetic field oscillating at MHz frequencies."
    mis see täpsemalt on ? ei tea, ei tööta "Institute for Soldier Nanotechnologies" ja kui töötaks siis ilmselt ei tohiks öelda.
    "The MIT researchers successfully demonstrated the ability to power a 60 watt light bulb from a power source that was 2 meters (7 ft) away at roughly 40% efficiency. They used two capacitively loaded copper coils, 60 centimeters (24 in) in diameter, oriented along the same axis, The coils were designed to resonate together at 10 MHz. One was connected inductively to a power source, the other to a bulb. The setup powered the bulb on, even when the direct line of sight was blocked using a wooden panel."

Lisa infi selle MIT kohta:

selle viimase lingi faili "1" laiend tuleb muuta pdf-iks, siis saab vaadata ka katse pilte.
    viimati muutis kasutaja moi; 06 m 2008, 11:26.

Comment

Esmalt postitatud moi poolt
      See Coil Wardenclyffe-is jäi ka siiski lagunema, kuna ei töötanud ja investorid ei olnud nõus selle alla enam pappi matma.
      Soovitan sul end teemaga kurssi viia kui sõna tahad võtta.
      To boldly go where no man has gone before.

Comment

Kurat sa ka ei väsi, Kartul. Ise sa võtad sõna, ajad mingit udujuttu ja esoteerilist pläma millest ise ka aru ei saa. Libafüüsika + vandenõuteooriad. Tulemusi ei ole ja ei tule.

Teistele: see MITi eksperiment allub täielikult Maxwelli seadustele ja klassikalisele elektrotehnikale. Lugege ja süvenege.

Comment

MIT eksperiment koosneb sisuliselt 2 spiraalresonaatorist ( hüütakse ka helikaliks vist ) ? neil on tõesti väga terav resonants. huvitav kas labor oli üleni varjestatud, sel juhul resonants teravam. amatöörid tegid ammu juba filtreid kus 2 helikali vahel vaid kitsas pilu ja ülekanne >90%. nii lihtne see "müstika" oligi.
          viimati muutis kasutaja raivo; 06 m 2008, 11:25.

Comment

Esmalt postitatud Kartul poolt
            Vähemalt ei töötanud see asi nii, et selle alla oleks mõtet oma pappi panna.

Comment

Vähemalt ei töötanud see asi nii, et selle alla oleks mõtet oma pappi panna.
              No tundub, et sa oled tõesti "süvenenud" sellesse teemasse. Aga olgu, ma ei viitsi vaielda.

Comment

pada sõimab katelt või? kartul, su enda süvenemistase jätab ka
                soovida, nagu mõned juba eelpool õigustatult märkinud on.
                kui ei viitsi vaielda (loe: põhjendatult väidelda, mitte lahmida),
                pole suuremat mõtet ka teemat teha (-;

Comment

[quote=Kartul]
                  Pani tähele ka seda, et kui atmosfääri pulssida, siis läheb see (ioonosfäär) resonantsi ning trafo kaudu tuleb oluliselt suurem energia hulk tagasi kui sinna sisse lasti. Et see olla olnud ka põhjus miks elektrijaamas, kust ta energiat sai, paar genekat läbi kärssasid.[/quote.]

Midagi sellist?
                  http://www.2012.com.au/HAARP.html
                  http://www.haarp.net/

Comment

No tundub, et sa oled tõesti "süvenenud" sellesse teemasse. Aga olgu, ma ei viitsi vaielda.
                    Kui su esimese teate juurde siin teemas tagasi pöörduda ja oma isiklikku arvamust avaldada, siis ajab üks BS teist taga seal ja tegelikult oleks tulnud sul ammu nägu täis sõimata a la KaruTEC.

Comment

Au Teslale kuid viidatud artiklid on küll sama soliidsed kui raadios loetav nädalahoroskoop.
                      Kasvõi juba see on imelik, et magnetvälja ei loetagi kiirguseks (seda rõhutatakse!). Aga...huvitav ikkagi. NAgu ulmekad ... või osadele ehk kroonika või ss-oleht Mis tulevik toob, ei tea keegi. Võimatu on ennegi võimalikuks osutunud ja minu stiilis kriitikuid on ka enne olnud (Stevensoni auruveduri edu ka kritiseeriti: kiirel sõidul imetakse õhk vagunitest välja ning reisijad lämbuvad...). Elame - näeme. Aga artiklite stiil ei ärata tõepoolest mingitki usaldust. Minu meelest. Ka MITi omade! Kõikjal on vaid inimesed...
                      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Esmalt postitatud raivo poolt
                        ... huvitav kas labor oli üleni varjestatud, sel juhul resonants teravam. amatöörid tegid ammu juba filtreid kus 2 helikali vahel vaid kitsas pilu ja ülekanne >90%. nii lihtne see "müstika" oligi.
                        Just seda ma silmas pidasingi. Pikalt on juttu perspektiividest, ise tuleb tähele panna, kus on reaalsus ja isegi hoolikalt lugedes on juriidiliselt kõik korrektne. Ei välista, et tulevikus võetakse kasutusele, samas on ka teaduses küllalt tegelasi, kes dead-end'i trambivad riigi raha eest.
                        If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Kui su esimese teate juurde siin teemas tagasi pöörduda ja oma isiklikku arvamust avaldada, siis ajab üks BS teist taga seal ja tegelikult oleks tulnud sul ammu nägu täis sõimata a la KaruTEC.
                          Hmm. Ise tegin selle teema siia variasse, mitte kuskile nö asjaliku foorumi alla, kirjutasin sinna asjadest millest olen siiani lugenud seoses antud teemaga ja esitasin oma arusaama sellest, mis põhines ennekõike Tesla patnetidel ja Meyl-i eksperimentidel. Siis toodi see MIT näide, mis oli ka kogu teema ülesvõtmise põhjuseks.

Kas see annab õigustuse minu näo täis sõimamiseks nagu teevad seda need "targad" mehed? Et nagu selline avatud suhtumine on äärmine patt ja jumalateotus? Way to go!

Jah tunnistan, et sellesse MIT artikklisse ma ei olnud süvenenud, sest see ei jäänud mulle alguses ette, muidu oleksin seda kahtlemata teinud, sest teema huvitab mind. Astusin sellele libedale teele, et üldistasin ja arvasin, et küllap on mingi sarnane põhimõte (võibolla ongi, sest ehk toimib see magnetiline sidestamine sarnaselt mahtuvusliku sidestamisega?).

Küllap on teistel siinviibijatel seda, et minule meeldib tõsiteaduslikke dogmasid mitte dogmadena võtta, sama valus taluda, kui minu jaoks seda, et inimesed nt Tesla teemadel lahmivad, a la "wardenclyffe torni finantseerimine lõpetati kuna see ei töötanud nii nagu lubatud" ja "Tesla lõpetas hullumajas"...

Well, Felchile (Tesla lõpetas hullumajas) võib kõhklemata andestada, sest tema suhtumine ei viita eraelulistele probleemidele, mis sunnib inimestele sitasti ütlema.

Aga noh, minu jaoks, ma vaatan, on tuleriit juba valmis seatud.
                          viimati muutis kasutaja Kartul; 06 m 2008, 23:34.

Comment

Kui eile olid valemites plussmärgid ja homseks lepime kokku, et on miinusmärgid, siis see ei ole enam füüsika, vaid rollimäng.
                            If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Aga noh, minu jaoks, ma vaatan, on tuleriit juba valmis seatud.
                              Soovitus: vaidlustes ei tohiks minna isiklikuks, muidu lõpeb asi kaklusega.
                              Minu meelest ei tahetud nägu täis sõimata vaid avaldati oma arvamust antud teema kohta (omal moel). Seda aga võeti isikliku solvanguna ja läkski lahti.

Näited:
                              No tundub, et sa oled tõesti "süvenenud" sellesse teemasse.
                              kartul, su enda süvenemistase jätab ka
                              soovida

Comment

Kartul, palja jutu peale ei võta sind keegi eriti tõsiselt, anna rohkem linke mitte ära oota et kõik viitsivad ise "asjaga kursis olla". See ainus link polnud just eriti vett pidav. Ma ei imestaks kui varsti Tesla nimi suhu võetakse klassikalise igiliikuri töötamise tõestuseks.
                                Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Working...
                                X