Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Traadita elekter

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Traadita elekter

Katsetati kõrgvaakumis ja tööta AGA oled jätnud ära osa et lisati ksenooni, ja lisaks oli kasutegur 0,3% seega mitte just säästlik masin.
    Teiseks anti gravitatsiooni ei eksisteeri ja KUI eksisteerkis ja keegi leiutaks vastava seadme siis oleks ta maailma energiaturul konkurent, eeldades et see seade töötab samal põhimõttel nagu gravitatsiooni oma(N: Maa) -ei tarbi energiat et tekiks gravitatsioon.
    Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
    1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
    2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Esmalt postitatud felch poolt
      Ja koheerer tema vastuvõtjas on samuti tuntud asi, dioodi eelkäija. Iseasi on muidugi see, kes selle kõigepealt valmis meisterdas.
      Aga õige natuke selle teemaga haakuv lugu: keegi meisterdas valmis näiliselt igiliikkuri: http://www.physorg.com/news121610315.html
      Autor ise ütleb ettevaatlikult, et ta ei tea, mismoodi see asi töötada saab, lihtsalt töötab.
      Ma olen korra siin foorumis maininud, et kunagi (eelmisel aastal enne suve vist veidi) näitati seitsmestes uudistes (väidetavat) igiliikurit mis leiutati kogemata. See on päris kindlasti seesama. Leiutaja veel rääkis et pidevalt saadetakse ähvardavaid e-kirju kus lubatakse ära tappa ja peksa anda jne.

Comment

Kui ma oleks aferist ja leiutaks "igiliikureid" ma ka kisaks et al-qaida, CIA, FBI, NSA, KGB, DOE, MIT, EU, NL, NASA ja teised tahavad mind ära koksata.
        Siis paistab lollidele usutavam.
        Ilmselt taheti talle tõesti peksa anda, kuid arvatavalt haneks tõmmatud investorite poolt.

Selle "antigravitatsioonilise" seadme kohta mainiks, et ksenoon-elektrilist mootorit on kasutatud tehiskaaslastel ja mujal. Ksenooni aatom on raske ja seetõttu annab suht hea kasuteguri ka "kõrgvaakumi" korral (antud juhul siis lihtsalt kõva hõrendus).

Mul on Kartulile soovitus: katsu kõigepealt MÕISTA olemasolevat füüsikat. Kasvõi keskkoolitasemel. Loota et on olemas mingi teine füüsika, mis on juutide poolt salastatud kuna lubab igiliikureid ja millest on lollil lihtne aru saada, on ju tore, aga selle lootusega jäädki poe turvameheks või telekaparandajaks.

Comment

Esmalt postitatud murphy poolt
          Katsetati kõrgvaakumis ja tööta AGA oled jätnud ära osa et lisati ksenooni, ja lisaks oli kasutegur 0,3% seega mitte just säästlik masin.
          Teiseks anti gravitatsiooni ei eksisteeri ja KUI eksisteerkis ja keegi leiutaks vastava seadme siis oleks ta maailma energiaturul konkurent, eeldades et see seade töötab samal põhimõttel nagu gravitatsiooni oma(N: Maa) -ei tarbi energiat et tekiks gravitatsioon.
          Ära võta seda südamesse, ma tõesti ei leidnud seda allikat kust ma sellest lugesin. Huvitav on antud loo juures see, et olenemata sellest mis polaasusega pinget peale rakendatakse, tõuge on ikka sama pidi. Ainuüksi ioontuule puhul ei tohiks see nii olla.

Aga see ksenooni värk on vist see mida NASA kasutab?

Antigravitatsioon on libe teema, seega ma seda parem ei puuduta :-P
          To boldly go where no man has gone before.

Comment

Esmalt postitatud KaruTEC poolt
            Mul on Kartulile soovitus: katsu kõigepealt MÕISTA olemasolevat füüsikat. Kasvõi keskkoolitasemel. Loota et on olemas mingi teine füüsika, mis on juutide poolt salastatud kuna lubab igiliikureid ja millest on lollil lihtne aru saada, on ju tore, aga selle lootusega jäädki poe turvameheks või telekaparandajaks.
            Ära mine isiklikuks.

Igiliikurite füüsika on tead eriti keerukas aru saada ja eeldab kõvasti teadmisi konventsionaalsest füüsikast + kõvasti avatud mõtlemist ja intuitsiooni - et jah, selles suhtes ma ei hiilga aga keskkooli füüsikaga tulen toime küll.

Nagu ma juba korduvalt olen siin foorumites maininud, ma leian, et konventsionaalne teadmine ei välista uusi ja vastupidi. Jah, mõned asjad tuleb ümber hinnata ja/või neid teises valguses vaadata, aga ma ütlen sinu rahustuseks veelkord: keegi ei hakka seda teadmist Maa pealt ära kaotama, tänu millele saad siin kõvatada ja inimestega ebaviisakas olla.

Ma olen oma seisukoha kuskil vastavas teemas ka juba välja ütelnud, seega ei hakka sellega siin enam tegelema. Mulle tundub kogu see hala igiliikurite teemal mingi usuvaidlusena mis ei vii kuskile, sest mõlemal osapoolel on tõenäoliselt piisavalt põhjust enda usus vankumatud olla.

Ja mis pagana turvamehed ja telekaparandajad + juutide vandenõud? Mul on eriti karvane tunne, et pead mind kellekski kes ma pole. Aga savi peaasi, et see sulle rahulolutunnet loob.
            viimati muutis kasutaja Kartul; 08 m 2008, 21:41.

Comment

Alustame konventsionaalse ja tesla füüsika kokkusobitamist Maxwelli võrranditest. Neid peaks olema seitse. Tunnistan ausalt, mina neid peast ei mäleta ja ei oskaks isegi hetkel süveneda nende olemusse.

Millest me räägime? Kas Kartul aitab edasi?

P.S. Vajadusel võin nina toppida elektromagnetismi käsiraamatusse ja sellest aru saada -- olen vastava ainekursuse kunagi läbi teinud, ju siis on jõukohane.
              viimati muutis kasutaja andreie; 08 m 2008, 21:45.
              If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Esmalt postitatud Kartul poolt
                Igiliikurite füüsika on tead eriti keerukas aru saada ja eeldab kõvasti teadmisi konventsionaalsest füüsikast + kõvasti avatud mõtlemist ja intuitsiooni.....
                Veel üks füüsikaharu.
                Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Esmalt postitatud elukaz poolt
                  Veel üks füüsikaharu.
                  Ei ole, kahjuks veel mitte.

Andreie: ei ole mina selleks suuteline. Ja kas peakski? Avastuste tegemine peaks käima ikka nii pidi, et kõigepealt vaadatakse kas olukord on korratav ja kui on, siis mida olemasolevad valemid selle kohta ütlevad. Kui ei ütle, siis tuleb valemeid täiendada või neid ümber teha.

Olemasoleva teadmise rakendamine on leiutamine, avastamisele eelneb üldjuhul üllatusmoment ja siis alles olemasolevasse teadmistesüsteemi paigutamine.

Igiliikuri leiutajad teavad kõik, et see mida nad teevad ei ole praeguse teaduse seisukohast vaadatuna võimalik. Aga nad ei tegeleks kah sellega kui neil poleks põhjust. Arvata, et kõik kes millegi kahtlasega tegelevad, üksnes petu peal väljas on, on kah küüniline, sest juba ammu on valdavad open source või ühisvara mõtteviisid.

See, mis internetis avalikult on, on suures enamuses tõepoolest jama või pooltõde.

Comment

Kas tohin nõu anda?

Kui füüsika on sinu nõrk koht ja sa tunned, et sul pole üldse vajagi sellesse süveneda, siis milleks tegelda alaga, mis nõuab füüsika valdamist. Shansid eduks on ju null, kui mitte negatiivne.

Võiks parem ette võtta midagi sellist, mida oskad ja mis meeldib.

Comment

Esmalt postitatud andreie poolt
                      Kas tohin nõu anda?
                      Kui füüsika on sinu nõrk koht ja sa tunned, et sul pole üldse vajagi sellesse süveneda, siis milleks tegelda alaga, mis nõuab füüsika valdamist. Shansid eduks on ju null, kui mitte negatiivne.
                      Millest sa räägid? Kas nt Tesla energiaülekande katsetamine eeldab maxwelli võrrandite peast teadmist? Piisab kui ma arvutan välja võnkeringi komponendid soovitud sagedusele ja sooritan katse jne.. Ja kui aeg ja vajadus sinna maale jõuavad, et vaja neid võrrandeid, siis ma arvan, et see poleks probleem neid tundma õppida ja kasutada.

Comment

Katseta siis, noor raadioelektroonik. Kuid ära arva et see mida sa ENDA jaoks avastad on midagi revolutsiooniliselt uut.
                        Loomulikult, kõik millest sa aru ei saa peab lihtne olema ja küll sa endale vajadusel selgeks teed eks ole.
                        HAKKA SIIS TEGEMA KURAT VÕTAKS MIDA SA SPÄMMID JA ENNAST VEEL LOLLIMAKS TEED !

Comment

Lühidalt: ootan samuti katsete tulemusi. Kas nädalaga jõuad ära teha?

Pikalt:

Minu arust ei ole tehnikafoorumis sobilik, et kopeerid siia kuskilt internetist leitud suure teooria ja kui pakun välja, et ehk selgitad, siis ütled, et sul polegi vaja teada ja osata.

Comment

Esmalt postitatud Kartul poolt
                            Millest sa räägid? Kas nt Tesla energiaülekande katsetamine eeldab maxwelli võrrandite peast teadmist? Piisab kui ....
                            Hea on enne piisavalt teadmisi omada, et lollustega üldse mitte tegelema hakata.

Comment

Jaanuarikuu ELEKTOR-is on tore populaarteaduslik artikkel "Wireless Power Transmission goes like this !"
                              lk 44, ajakirja saab : http://www.deadzoners.info/search/la...tor%20magazine

Comment

Vaadake YouTube'is huvitavaid videoid, nautige head muusikat, laadige üles originaalsisu ning jagage seda kõike oma sõprade, perekonna ja kogu maailmaga

Allkiri.

Comment

Working...
                                X