Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

M$, kaitstud wma, Linux jne...(oli: Ärge palun rippige muusikat wma formaati !)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

M$, kaitstud wma, Linux jne...(oli: Ärge palun rippige muusikat wma formaati !)

...vat selline soovitus siis.

Sõber tõi remonti oma läptopi, palus teha puhta installi. Kuid jätta alles aastatega kogutud pildid ja muusika.
    Asi puhtaks tehtud, legaalne win tagasi peale .Kõik ok ....
    kuid tema aastatega ripitud wma. failid ei mängi.
    Üritab minna mikrosofti ja vingub, et pole serifikaati

Proovin oma arvutis - mitte midagi.
    Pole midagi rohkem öelda, korralik inimene. Krt, oleks seda teadnud poleks ta "raamatut" torkinud.

Ja siit soovitus - kui te iganes midagi ripite, siis vältige protected formaate !
    Kurat, kellele seda vaja on ! kui tahan piraati panna, panen nagunii.

Tõenäoliselt on kümme giga lugusid nüüd prügikasti.. või ???
    äkki on mingi lahendus ???
    Ükski heategu ei jää karistuseta. ja kuidas ma seda talle (arvutvõhik) seletan.... ???
    Kõige parem - hoidke muusikat kassettide peal
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Vs: Ärge palun rippige muusikat wma formaati !

http://www.google.ee/search?q=wma+to+mp3

Comment

Soovitan lubada tal minna MS lehele serdi järele. Kaotada pole ju midagi. Serti on ilmselt vaja WMA-ga tegelemiseks, mitte lugude jaoks.
      Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Lisaks on mingite WMA versioonide kaitse lahti muugitud.

Comment

Olgu, annan soovituse edasi (raal pole minu käes). Ise ma seda teha ei julge (kuigi bäkup mul olemas). Äkki ta ei saagi siis litsentsi.

Huvitav, milline on windows media playeri default setting - tõenäoliselt tema seda ei muutnud, ise olen seda torkind nii ja naapidi. Äkki saab mingi oletuse.
          Otsin ühe "süütu" arvuti....
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Lootust ei maksa kaotada. Probleem on kindlasti juba kusagil kellelgi varem tekkinud ja lahenduse leidnud. Internet teab kõike, oskaks vaid küsida...
            Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Millega neid üritati maha mängida? WinMP-ga? Proovige teisi mängijaid.
              Koopiakaitsega kokku puututud flac formaadi puhul - ei lasknud tagasi plaadile kirjutada. Aitas google, kindlasti aitab ka antud probleemi puhul.
              -

Comment

wma formaati saab rippida ka ilma kaitseta. See tuleb meedia pleieri menüüst välja lülitada.
                Formaati ei tasu süüdistada kui kasutaja selle ise valis (esimest korda rippima asudes küsitakse millist formaati kasutada)

Comment

kusjuures ma kuangi olen sarnase asjga juba kokku puutunud, aga sain sellest jagu misket moodi aga kui aus olla siis ei mäleta kuidas + alati on ju võimalus asjad ümber convertida ? aga siis mudugi kvaliteet kannatab aga see vist momendil suht tähtsusetu.

Comment

Ahah, selline on siis Billionu tänu kuulekale kasutajale... .Ega formaat tõesti pole milleski süüdi, ikka see "tihend" kes valiku tegi wma kasuks.
                    Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                    Konfutsius

Comment

mul läks ka selles formaadis muusikat mingi paarisaja loo jahu prükkarisse, kuna uus opsys ei suutnud neid kuidagi seedida. google kah ei aidanud, aga see võis ka vabalt tihendi probleem olla. sugulasele keeldun aastaid oma muusikat jagamast, kui ta mulle omaltpoolt ca 5 lugu ei suuda aksepteeritavas vormingus vastu pakkuda...
                      inimesed on pisipehme (saast)vidinates nii kinni, et neil pole õrna aimugi, mis ümberringi toimub. see on nagu vana sapikaga sõitmine ja siis imestad, et 5 inimest ei taha ära mahtuda. teisi masinaid nagu valikus polekski.
                      Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

See pisipehme jama hakkab juba koolist peale. Tegelikult lausa kuritegelik pealesurumine - õpetada algteadmisi tasulise tarkvara baasil. Hiljem ju on selge et suur enamus ümber ei õpi. Kui alustataks näiteks liinuksi peal arvutiõpet, oleks ausam. Siis hiljem inimene ise vaatab palju nõus maksma ja mille eest. Praegu aga jah... paha hakkab.
                        Konfutsius

Comment

WMA, WMV, DOC, XLS, PPT jne

Comment

mugav programm on all2mp3 , http://www.wma-mp3.com/
                            tasuta saab aga vaid 14 päeva proovida.
                            see peaks enamasti piisav olema et lood ära konvertida.

to OSX:
                            ja mis siis Linuxis paremat on, kui tahad vähegi töötavat versiooni (RedHat jne) pead ikka raha maksma. mingi ubuntu saab ju tõmmata,aga see toetab vaid 5% olemasolevatest videokaartidest. mul 3 arvutit ja ühelgi ei saa õiget pilti ette.
                            või mitu PCB projekteerimise programmi Linuxi all on ( 0 või 1 ) ?
                            on sellist vabavara vaja?

Comment

Raivo, enamlevinud videokaardid on kas ATI, Nvidia või nüüd ka Inteli omad...mis 5%??
                              PCB joonistamine arvuti algõppe juures on küll viimane asi mille pärast pisarat loksutada.
                              Kui liinuks ei kõlba siis miks ei õpetata kõiki levinud platvorme? Miks ainult MS troonib? Milleks pimesi toita pisipehmet kui ta esimesel võimalusel närib terve käe? Näide ju siitsamast teemast võtta...
                              Konfutsius

Comment

Working...
                              X