Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Ebay

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Ebay

Oskab keegi kommenteerida kuidas see Ebayst tellimine käib?
    Kas asjad ikka jõuavad Eestisse? Kuidas tollimaksuga lood on? Et maksad ära, ootad mõned kuud ja pärast keegi ütleb, et te pole tellinud ja olengi rahast ilma.
    Nimelt siis vaja osta mõni vanakooli lampvõim mis ei maksa rohkem,kui $300. Kas tasub? Muidu hakkab suust küll vett jooksma.
    Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Vs: Ebay

Kasuta otsingut nii siin kui hinnavaatlus.ee foorumis - lugemist peaks jätkuma.
    -

Comment

Võiksid otsingut jah kasutada.

http://www.elfaelektroonika.ee/fooru...ad.php?t=16818
      http://www.elfaelektroonika.ee/fooru...ad.php?t=21551

Olen tellinud ja ilma ühegi probleemita. Kõi on kohale tulnud ja on tip top nagu peab. Kindlasti tuleb enne uurida müüja tausta. Vaadates eelnevate ostijate kommentaare ehk siis Feedback'e. Millal on liitunud, kui palju kaupa müünud jms.

Kuna olen Ühispanga käpa all, siis kasutan nende U-Kaarti maksmisel. Paljud müüjad tahavad, et ostija maksaks läbi PayPal'i. PayPal'is lisad oma U-Kaardi andmed ja siis sealt maksad. Raha pead kindlasti rohkem lisama. PayPal võtab oma osa sealt. Ka nendel vaja elada. Hansapangal mingit U-Kaardi tegemise võimalust pole. Pole nende klient ja ei tea nende võimalusi. Arvatavasti pead laskma Visa kaardi vms teha. SR.org ja BMW klubis on ka teemasid eBayst ostmise kohta. Netist leiad veelgi, kui vähegi otsida oskad. HV ka näiteks.

Comment

Kas on inimest kes oskaks ise midagi Ebayst ära tellida?
        Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Esmalt postitatud RaunoK poolt
          Kindlasti on, mina tean mitut! Ma olen isegi tellinud.
          Minu DIY blogi
          <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

Comment

Esmalt postitatud RaunoK poolt
            Enne tellimist tuleb teha endale selgeks:
            1) Kas Eestisse üldse müüakse ?
            2) Kuidas toimub maksmine ja palju on teenustasu ?
            3) Kuidas ja kui kaua toimub transport ning kuipalju on transpordikulud ?
            4) Kas müüja on usaldusväärne ?

Comment

Esmalt postitatud mesilane poolt
              Enne tellimist tuleb teha endale selgeks:
              1) Kas Eestisse üldse müüakse ?
              2) Kuidas toimub maksmine ja palju on teenustasu ?
              3) Kuidas ja kui kaua toimub transport ning kuipalju on transpordikulud ?
              4) Kas müüja on usaldusväärne ?
              Kui kaup asub Saksamaal, pole need punktid olulised, juhul, kui kasutada sellist ostuabi teenust: http://www.estbay.ee/
              (ise pole kasutanud, kunagi nägin siin foorumis teadet, et säändne asi olemas)

Comment

Tahaks ka sarnasel teemal küsida seega ei näinud mõtet uut teemat teha,
                Tahaks tellida www.crown7.com lehelt stuffi, on kellelgi kogemust sigareti asendajate tellimisega, sain niipalju teada et tubaka aktsiis läheb ainult siis kirja kui toode sisaldab taime perekonnast Nicotina. Mida eelmainitud saidil olevad asjad ei sisalda, küll aga sisaldab nikotiini, mis võiks saada tollis takitsuseks, kui üldse? Ei tea kas elektroonika foorumisse sobib aga peaks sest device on elektrooniline.
                Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Working...
                X