Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

mis asjaga saaks teibi jälgi maha?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

mis asjaga saaks teibi jälgi maha?

Pole vist kõige õigem koht küsimusele aga siiski.
    Ostsin uue auto ja siiani võitlen teibi jälgedega mis igalpool plastiku peal, mitte kuidagi ei saa lahti.
    Pane raisk või põlema.
    Äkki keegi oskab miskit paremat nõu anda
    .o0o.

Vs: mis asjaga saaks teibi jälgi maha?

würthil oli mingi päris asjalik teibijälgede eemaldusspray, täpsemalt ei oska öelda pole pudelit käepärast praegu.

Comment

Re: Vs: mis asjaga saaks teibi jälgi maha?

kodupood: http://www.elfaelektroonika.ee/cgi-b....cgi?artnr=E21

Comment

Asja nimi on Label Off ja müüakse ka teistes poodides. Ise olen kasutanud Polar´i bensiinilisandit, müügil bensujaamades ja autokauplustes ca 20 eek/0,5 l. Isopropanooli ja etanooli segu.

Comment

Kui julged võid veel küünelaki eemaldiga proovida see päris tugev, ise toonklaasi liimi sellega maha võtsin ja töötas palju paremini kui mingid lahustid.

Comment

Päris hea on kooslus: piduriklotside pesuvedelik ja white spirt!

Comment

Esmalt postitatud MK poolt
              Kui julged võid veel küünelaki eemaldiga proovida see päris tugev, ise toonklaasi liimi sellega maha võtsin ja töötas palju paremini kui mingid lahustid.
              Küünelaki eemaldi on ju ka lahusti. Vanasti atsetooni baasil, nüüd ilmselt midagi kergemat ja inimlikumat, plastmassi ei peaks lahustama (olen ise mõne plastmassi peal edukalt kasutanud), kõikide plastiliikide suhtes ei saa muidugi kindel olla.

Comment

Mina olen kleepeka liimi eemaldamiseks kasutanud õli.
                Määrid kokku ja lased veidi seista.
                Kõigeparemini töötas pidurivedelik.
                Kleepekaid ise saab kõige paremini maha kuumaõhupuhuriga.
                MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
                KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !

Comment

Sobib ka tavaline aviobensiin. Eeliseks on see, et tegemist on suhteliselt nõrga lahustiga, mis kahjustab kleepsualust pinda kõige vähem. Olen sellega näiteks kartongist plaadiümbristelt hinnasilte eemaldanud ja trükivärv ei lähe laiali

Comment

Liimijälgede eemaldamiseks soovitaks esimesena proovida tugevat... teipi. Alles siis mingeid lahusteid või õlisid.

Kas just seal autos nii midagi teha annab, aga proovida tasub.

Comment

white spirt

Comment

Selle õli kasutamisele sai jäetud lisamata asja iva :
                        Õli jätan peale ca nädalaks, peale mida hakkavad tavalised lahustid kleepekaliimile peale.
                        MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
                        KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !

Comment

piiritus on kah abiks. nühkida tuleb muidugi suht kõvasti. päris ära muidugi ei saa, kuna kleepekad on paratamatult jätnud armatuurile ka erineva pleekimistasemega laigud
                          Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Minu kogemus on sellisel juhul hea haisev veneaegne petrool. Nüüd on ta kahjuks ära puhastatud ja nimeks White spirt. See ei mõika. Kui on tuttavaid maapiirkonnas, võid uurida ehk on kellegil kuurinurgas veel "lambiõli". Mul õnnestus paar liitrit veel leida ja nüüd hoian seda nagu silmatera. See lahustab laste poolt mäkerdatud nätsud ka ära kleepsudest rääkimata. Suurtes poodides topitakse ju need neetud triipkoodid igale asjale külge ja mulle ei meeldi ka need vastikud plärakad mis pärast järgi jäävad. Oleks Sa Tallinnas, teeks auto veerand tunniga puhtaks.
                            viimati muutis kasutaja voltmeeter; 21 m 2008, 16:29.

Comment

Tere!On selline materjal nagu ksüleel.Haiseb jubedalt.aga lahustab igasuguseid mittekuivavaid liime vaikides.Müüakse ehitusmaterjalide kauplustes 0,5. taaras.

Comment

Working...
                              X