Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Meenutab ühe westerni tunnuslugu. Pole küll päris sama lugu aga sarnane. Sellega seostub selline nimi nagu Ennio Morricone. Otsi selles suunas, ma olen üsna kindel et leiad. Laiskus ei luba omal otsida Aga äkki abiks selline lk nagu
Jep see on see mida mina mõtlesin. Küsitud lugu on samalt tegijalt miski teine. Aga see selleks. Mul oleks samalaadne küsimus. Nimelt Eesti muusikaauhindade saatest jäi kõrva kellegi Mari-Leen vms ilmselge kaver mingist vanast tuntud loost. Kaveri pealkirjaks vist ''printsess'' või midagi sellist. Lugu kummitab peas ülima selgusega aga originaali esitaja ei meenu ja originaali pealkirja ei tea. Kahjuks pole ka helinäidist välja pakkuda. Kes kuulma juhtus ja teab, rääkige välja.
... Nimelt Eesti muusikaauhindade saatest jäi kõrva kellegi Mari-Leen vms ilmselge kaver mingist vanast tuntud loost. Kaveri pealkirjaks vist ''printsess'' või midagi sellist. ...
Muudatus: Pakkusin siia Tuhkatriinut mis aga on vanem lugu. Uus singel on tõesti Printsess ja selle originaal "Bogart Co." esituses "Princess"
Comment