Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Vana lugu - kes on esitaja?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vana lugu - kes on esitaja?

Lapsepõlvest on jäänud kummitama üks vana muusikapala.
    Kas teab keegi selle esitajat või autorit?

Vs: Vana lugu - kes on esitaja?

Meenutab ühe westerni tunnuslugu. Pole küll päris sama lugu aga sarnane. Sellega seostub selline nimi nagu Ennio Morricone. Otsi selles suunas, ma olen üsna kindel et leiad. Laiskus ei luba omal otsida Aga äkki abiks selline lk nagu
    AllMusic provides comprehensive music info including reviews and biographies. Get recommendations for new music to listen to, stream or own.

Comment

Jah, kõlab tõesti väga sarnaselt.
      Tundub, et vastus on leitud. Tänan

Comment

Good, Bad and Ugly

Comment

Esmalt postitatud moi poolt
          Good, Bad and Ugly
          Jep see on see mida mina mõtlesin. Küsitud lugu on samalt tegijalt miski teine. Aga see selleks. Mul oleks samalaadne küsimus. Nimelt Eesti muusikaauhindade saatest jäi kõrva kellegi Mari-Leen vms ilmselge kaver mingist vanast tuntud loost. Kaveri pealkirjaks vist ''printsess'' või midagi sellist. Lugu kummitab peas ülima selgusega aga originaali esitaja ei meenu ja originaali pealkirja ei tea. Kahjuks pole ka helinäidist välja pakkuda. Kes kuulma juhtus ja teab, rääkige välja.

Comment

Esmalt postitatud maxtorn poolt
            Jep see on see mida mina mõtlesin. Küsitud lugu on samalt tegijalt miski teine.
            Tegijaks siis Ennio Morricone.

Comment

Esmalt postitatud maxtorn poolt
              ... Nimelt Eesti muusikaauhindade saatest jäi kõrva kellegi Mari-Leen vms ilmselge kaver mingist vanast tuntud loost. Kaveri pealkirjaks vist ''printsess'' või midagi sellist. ...
              Muudatus: Pakkusin siia Tuhkatriinut mis aga on vanem lugu. Uus singel on tõesti Printsess ja selle originaal "Bogart Co." esituses "Princess"
              viimati muutis kasutaja lurdo; 05 m 2008, 15:25.

Comment

Esmalt postitatud lurdo poolt
                Muudatus: Pakkusin siia Tuhkatriinut mis aga on vanem lugu. Uus singel on tõesti Printsess ja selle originaal "Bogart Co." esituses "Princess"
                Krt et ma ise selle peale ei tulnud Nii ongi muidugi.

Comment

Working...
                X