Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Ipodi parandus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #46
    Vs: Ipodi parandus

    Kusjuures ei usu sellesse "teatud" viisi- kogemused , kui siiski nii oleks siis tõmbaks ka ise natuke avalikkuse tähelepanu, firmale ei oleks see eriti meeldiv "reklaam" , olemas sarnane kogemus ühe eesti "suur-õhumüüjaga". Aga jah, otse välja ütelda siis ega enamus eesti rahvast on s..akotid, kui on jama siis ega keegi ei julge minna, tagaselja ainult mögiseb ... Siis jääbki mulje, et kõik on kõige paremas korras , tegelikult aga mnjaaah...
    -superradical-

    Comment


      #47
      Vs: Ipodi parandus

      see "teatud" viitab ju suht levinud ITImeeste ütlusele: mackiPDd
      mida sekundeerin oma disainiõppejõu näitega, kellele meeldivad romatilised jalutuskäigud Radisson SAS hotelli ja kesklinna vahel ning rockkimine klubis angel
      see Apple suhtumine on ammu teada tuntud ja vanadest kogemustest tean, et mõtekam kuhugi moblaparandusse viia, nende iDeali vendade peale võid ausalt lihtsalt auru välja laskmas...
      Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

      Comment


        #48
        Vs: Ipodi parandus

        Mul õnnestus oma esimese generatsiooni iPod nanole täna kogemata peale astuda. Käis siuke kerge ragin ja vaatasin et display on rikutud. Palju võiks uus display maksma minna ja kasmul on mõtekas üldse pöörduda oma probleemiga Apple'i poe poole? Küsin sellepärast, et olen kuulnud, et parandus on seal väagi kallis.

        Comment


          #49
          Vs: Ipodi parandus

          ametlikud esindused talitavad vastavalt emafirma nõudmistele, nad ei saa remontida asju, kui remontija pole litsenseeritud. Usun, et kui normaalse tooniga poodi rääkima minna, saab asja litsenseeritud tegelasele remonti saata küll, ainult kas on mõtet, ei usu et enne lätit-leedut seda litsenseeritud tegelast on pluss veel tööraha ja ooteaeg. Asi on suhtumises, nii kliendi kui müüja omas

          ega se ipodi remont telefonide remondist erine, nii et "kodus tehes" tuleb otsida üles lähim telefonide remondikoht ja neilt uurida

          Comment


            #50
            Vs: Ipodi parandus

            Kõige lihtsam oleks muidugist iToode ostmata jätta ning odavama raha eest soetada mõni vidin, mis pole küll nii trendikas, kuid mille rikkimineku puhul pole kartust, et peab hakkama poes skandaali korraldama ning ei pea valget värvi poes karjuma hakkama mõne tegelase peale, kelle IQ on madalam kui kartulil.

            Minupoolne soovitus siis

            Comment


              #51
              Vs: Ipodi parandus

              Tere! Mul iPodil selline asi ,et menüü on ees aga nupud üldse ei funka! On Apple ipod 2GB

              Comment


                #52
                Vs: Ipodi parandus

                Aa ja seda,et kas üldse saab midagi teha või on põhimõtteliselt nulli ring on teda mõtet parandada kuidagi või kas üldse saab?

                Comment


                  #53
                  Vs: Ipodi parandus

                  Äkki soft üle lasta?
                  Erilahendused.
                  PS või mail.

                  Comment


                    #54
                    Vs: Ipodi parandus

                    Võimalik, et softi üle pole vaja installida.

                    Kas Sa reseti oled proovinud teha?
                    Kui selle vajadus on siis ka ükski asi ei funka, mis sest, et pilt on ees

                    Selleks resetiks tee nii: Lükka "HOLD" (see lukustusnupp) lüliti "lukku" ja seejärel tagasi "lahti", Siis hoia all Menüü ja keskmist nuppu korraga, umbes 6 sekundit või natuke rohkem (stopperit ei ole tarvis!). Kui siis ikka ei aita siis on tarkvara viga.
                    -superradical-

                    Comment


                      #55
                      Vs: Ipodi parandus

                      Mnjah see reset ei tee mitte midagi

                      Comment


                        #56
                        Vs: Ipodi parandus

                        Kui esikülje nupud ei tööta siis ei saa ka reset juhtuda, loogiline. Esikülje nuppe tuleb dubleerida juhuks kui nupp ise ei tööta. Ja nupud mõistagi vahetada (kui on mille vastu).
                        Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                        Konfutsius

                        Comment


                          #57
                          Vs: Ipodi parandus

                          Ega jah ma totu ka mõtlesin sellele hiljem et ma ju ei saagi teha kuna nupud ju ei tööta Aga kas selle softi vahetus võiob põhimõtteliselt aidata?

                          Comment


                            #58
                            Vs: Ipodi parandus

                            Mis mõttes nagu "ei tööta"? Mul 2 iPod-i 1. ja 3.gen Nano-d neil käib see reset kõigil ühte moodi.
                            Millised vead on olnud?
                            1. põhiliselt jookseb kooma, ekraanivalgustus jääb põlema ja pilt on ees, nuppe vajutades miskit ei toimu, clicker ka vist häält ei teinud (ei mäleta), pilt ikka paigal-võimalus oodata niikaua kui aku tühi, siis enamasti hakkab ise tööle kui uuesti täis laetud [kogemused]. Hiljem sain alles infi reseti kohta! Seejärel alati sellega asi lahenenud, vanemal oli resetivajadust harva, 3.gen aga on hiljuti, vähem kui kuu tagasi nõudnud resa 2-3päevase vahega (viga oli ilmselt see, et ta mul oli mängimise ajal arvuti kasti peal! sest hiljem resa pole nõudnud, liikudes pole seda vajadust kunagi olnud, elektriväli ilmselt mõjub kuidagi). 3.gen-il valgus põlema ei ole jäänud, lihtsalt "hangub" ja jääb ette viimane info mis töötades oli, nupud ei reageeri (noh, vajutades küll teeb naksu nagu vajutades ikka aga ei KUTSU MÄNGIJAS MUUTUST ESILE, siis on see resa vaja teha, kui nupud katki siis muidugi, ei saagi toimida kuid seda nagu välja ei loe kusagilt). Mis pilt sul sinna ette tekib? Eduka resa järel läheb aparaadi ekraan tumedaks ja mõne sekundi jooksul ilmub ekraanile Apple logo (hallides toonides), seejärel süttib uuesti valgustus ja ilmub ka menüü mida siis võimalik ka edasi näppida ja tööle seada.
                            Selle resa puhul hoiad neid nuppe KORRAGA all, HOLD peab liikuma ühest-teise asendisse ühe sõrme liigutusega, edasi-tagasi, no kaua see liigutus võtab...u. 0,5sek-i, seejärel hoiad korraga all (kahe sõrmega üheaegselt Menu ja keskmist) nuppu, NIIKAUA kui see logo ette tuleb, ennist mainisin natuke segaselt seda-ta ilmub u. 6 sekundi möödudes, kui ei ilmu siis ei ole õigesti teinud või on nupud siis ise rikkis. Ma alguses pusisin päris pikalt enne kui õnnestus, proovi, kui midagi ei tee siis on nuppude viga või kui enne need laitmatult töötasid siis on mõttekas uus osta, remont läheb kalliks.

                            Muide, üsna levinud viga, viiakse remonti seepärast, seal tehakse resa ja kasseeritakse selle eest mitusada raha.Kus selle iPod-iga asud üldse? Ma võin seda resa talle teha kui Trtus, raha selle eest ei taha!

                            Lisan veel: Need nupud mitte "ei tööta" vaid nad ei reageeri, kui teed resa õigesti siis nad hakkavad tööle, kui nupud pole mehaaniliselt vigastatud, krt...kui teil arvuti kinni jookseb siis kas hakkate uut op- süsteemi installima??? No ma ei oska seletada enam lihtsamalt, appi, ainpaasalu tule appi!!!
                            http://www.youtube.com/watch?v=-XvCguAzvmk ehk on abiks?

                            Edit: Anna mulle PS-i kontakt, võin homme-ülehomme vaadata!
                            viimati muutis kasutaja radiotehnika35; 10 m 2010, 18:42.
                            -superradical-

                            Comment


                              #59
                              Vs: Ipodi parandus

                              No võib-olla on nii peetis et see resa tõesti ei aita. Minu Ipod laadis lauaarvutitaga USB kaudu ööpäev. Hommikul oli arvuti mingil põhjusel teinud restardi. Sama ei saanud öelda Ipodi kohta, see oli teinud vabasurma. Ei aitand mingi nupukombinatsioon ega midagi, arvuti ära ei tundud - nothing. Mudi palju tahad. Ei tea kas siis oli mingi suur voolukõikumine mis peeti keeras või läks soft eriti lolliks kui laadimise ajal arvuti resa tegi-võta sa kinni. Võib ju ka olla et see nõks on mõnejaoks nii keeruline, et tõesti pole muud vaja teha kui õigesti neid nuppe tatsata, nii et võid ju igaksjuhuks radiotehnikale viia vaadata. Kui on no charge teema siis ei kaota midagi.
                              Condemn the hive.

                              Comment


                                #60
                                Vs: Ipodi parandus

                                Jama, et ma seda lisatud manust ei näe, ei tea täpselt millise mudeliga on tegemist (teen ennatliku järelduse selle 2GB puhul, et on NANO). Mul see 1.gen nano olemas, see ise töötab aga keerasin laadimise värgi peeti, nüüd saab laadida seda nii, et aku lahti ja siis jõuga vool sisse (korra proovisin), muu kõik toimib-isegi muusika on veel kõik alles . Kui sarnane asi siis nuppude osas saan vajadusel aidata. Tegin talle ise moblalaadijast laadija aga see pani kohe kabelimatsu-no ses osas on õrnake, peal kiri 1A ja 5-30V aga tutkit vasja, nende andmete korral ei tohiks ta ikka nii õrnake olla, arvestades, et seal nagunii on laadimise jaoks oma stabiliseerimislülitus. Samuti on akul ränk mäluefekt, kui paugu saab siis laed teda ikka niikaua kui laadimine normaalselt aega võtab, tühjeneb aga minutitega, niiviisi siis mitu treeningtsüklit ja jälle kestab-LiIon aku paha külg. Muidu akud neil vastupidavad-mul see 3. gen-i oma aku paneb jutti mängides u. 2 ööpäeva, tootja jutu järgi 24h??? Ses suhtes olen rahul-ka üks asi mille andmeid ei valetata.
                                Selle käsitlema õppimine oli ka paras peavalu, algul sai mussi külapeal sinna peale käidud laadimas, pool juhuslikult sain aru kuidas see toimib, ükskord lasin kogu 8GB täis ja pärast kuulama asudes ei leidnud sealt ühtki niisugust mida ise teaks endal arvutis olevat, samuti polnud ka neid mida sinna alguses tahtsin panna, siis aga komistasin selle põhimõtte otsa ja nüüd rahul, igati OK aparaat, lihtne käsitseda ja ilus näeb välja ka
                                -superradical-

                                Comment

                                Working...
                                X