Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Ökoseadmete mõttekus?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Ökoseadmete mõttekus?

Esmalt postitatud KaruTEC poolt
    Kurat kui sa aru ei saa, mis on piesoeffekt, siis uuri selle kohta mitte ära spämmi et "teooria on õhus". Teoretiseerimiseks on vaja teooriat tunda, hakka tudeerima ja ära kasuta "meie" vormi.
    ja üldse, kust k....t sa loed välja, et ma "piesoeffekti" (nagu sa valesti
    spellid) ei tunne? on see kusagil tõestunud? ma ei ole ka õhuteooriast midagi
    rääkinud. kui saa väite, oletuse ja hüpoteesi vahelisest erinevusest oma
    ja teiste jutus aru ei saa, pane suu l...u ja mine ratesse k...lema tagasi.

nii l...i juttu kuulsin küll tõesti viimati paarkümmend aastat tagasi
    postkasti purjus treiali käest ja ei oodanud tehnikafoorumi "guru"
    suust kuulda. teadja osutab viga või puudujääki mõttekäigus ja ei
    solva ütlejat. kui see lause tuttav ei tundu, on küll jama lugu.

Comment

Sinu jutt tõestab et sa ei tunne üleüldse mingit füüsikat.

Comment

Okei konn.

Ma ei viitsi su lolli pläma enam lugeda.

Panen välja 5000,- sulas inimesele kes tõestab valemite (füüsika) abil ära et piesoelement teepinnas _ei_ suurenda auto kütusekulu.
        vastik ütlus, aga füüsikutele on see täiesti võimalik. milline oleks su marginaal, amööb? kas 0,1 või 1 protsent? teadlastele puhas rõõm
        ja leiutisteks vajalik raha. mina saan raha muudmoodi mõtlemise eest nagunii.

Comment

sinu ütlus tõestab, et konn olla on täiesti auväärne: konn oskab
          vähemalt sõnastada midagi, mitte lihtsalt solvata...

cmon, jobu, tule mõistusele: kui sinu negotatsioon ei leia tõestust,
          loobu sellest. loll mulje jääb...

edit: mõista seda nii: mina oletan, sina väidad. on vahe?

Comment

Tõestuse esitamine antud väitele läheb vist keeruliseks. Kes defineerib/spekib piesoelemendi paigutamise nõuded jne. Jokk värk...
            Aga võtame säärase igapäevase nähtuse nagu raadiolevi. Saatja kulutab mingit energiat teatud väljatugevuse tekitamiseks.
            Kui ma nüüd installin antenni ja panen selle külge triikraua...? Mis saab? Saatja kontorist tulevad "kapid" külla?
            Teeme asja veel segasemaks: RFID - kaartide lugejad kasutavad just "triikrauda", mida kaardi prose sisse/välja lülitab. Sedaviisi saab lugeja kaardilt ID kätte.
            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Esmalt postitatud andreie poolt
              Kas saad konkreetsed numbrid ära tuua näiteks maantee kohta?

Nii võib mõelda küll, keegi ei keela. Aga selle tõestamisega läheb raskeks.
              kuidas sa seda mõtled, mis siin rasket on? jõud on sama, läbipaine on erinev
              millimeetrites, aga kas sa tõesti arvad, et jõud muutub? elementaarne ju...

Comment

felch, ära muretse, sel sõjal on füüsikaga väga vähe pistmist,
                väljaarvatud sinu ja Andrei postid. KaruTEC lihtsalt laamendab
                tundmatul territooriumil -- ei saa küll aru miks. teadmised ja
                insight puuduvad ju. wannabe?

Comment

Ei, iga vastus annab midagi. Vaidluses sünnib tõde ja kuuldud argumendid sunnivad asja lähemalt uurima. Aga naljakad vastused...on ju naljakad
                  - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                  - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

aitäh, selline vastus rõõmustab sajaga (-;
                    mina kardan lihtsalt nn "tehnokraatide revolursiooni":
                    inimesed, kes ei jaga ei füüsikat, filosoofiat ega tehnikat väljapoole oma areaali leiavad, et nad on maailmavalitsejad ja ainuõiguslased. kirjanduses sajandeid ringlenud teooria, mis antud hetkel ilusat tõestust leiab...

Comment

Esmalt postitatud marley poolt
                      vastik ütlus, aga füüsikutele on see täiesti võimalik. milline oleks su marginaal, amööb? kas 0,1 või 1 protsent? teadlastele puhas rõõm
                      ja leiutisteks vajalik raha. mina saan raha muudmoodi mõtlemise eest nagunii.
                      Palun tõlkida.

Comment

Esmalt postitatud felch poolt
                        Tõestuse esitamine antud väitele läheb vist keeruliseks. Kes defineerib/spekib piesoelemendi paigutamise nõuded jne. Jokk värk...
                        Aga võtame säärase igapäevase nähtuse nagu raadiolevi. Saatja kulutab mingit energiat teatud väljatugevuse tekitamiseks.
                        Kui ma nüüd installin antenni ja panen selle külge triikraua...? Mis saab? Saatja kontorist tulevad "kapid" külla?
                        Teeme asja veel segasemaks: RFID - kaartide lugejad kasutavad just "triikrauda", mida kaardi prose sisse/välja lülitab. Sedaviisi saab lugeja kaardilt ID kätte.
                        Felch, pieso paigalduse nõuded võid ise spekkida, see ei muuda olukorda. Ma väidan et ÜKSKÕIK KUHU ja kuidas (loomulikult jääme maantee näite piiresse) paigaldatud pieso SUURENDAB küttekulu.
                        Kui sa suudad minu väite ümber lükata - astu minu juurest läbi, raha ootab

Muuseas, raadiolevi korral on sinu trikki kasutatud, väidetavalt Teletorni lähistel. Ja "kapid" tulidki, kuna päris arvestatav leviauk tekkis. Mõnda aega saadi aga suvilaid "tasuta" kütta

Comment

specially to You:
                          rahune maha ja tegele oma asjadega: antud teema on sinu mõistusele
                          ilmselt ülejõukäiv, palun ära siis pillu oma tõestamatut juttu.
                          sulle ja teisele lugejatele parim lahendus.

edit: kirjaviga

Comment

Esmalt postitatud marley poolt
                            aitäh, selline vastus rõõmustab sajaga (-;
                            mina kardan lihtsalt nn "tehnokraatide revolursiooni":
                            inimesed, kes ei jaga ei füüsikat, filosoofiat ega tehnikat väljapoole oma areaali leiavad, et nad on maailmavalitsejad ja ainuõiguslased. kirjanduses sajandeid ringlenud teooria, mis antud hetkel ilusat tõestust leiab...
                            Btw, milliseid füüsika/filosoofia alaseid raamatuid oled viimasel ajal lugenud ? Kas vastad või paned jälle demagoogiat ?

Comment

KruTEC, JÄTA PALUN JAMA.

Küsisin juba varem, kui palju (olematute andmete valguses) suurendab
                              pieso kütusekulu? asi ei ole minu ja sinu enesetõestamises, vaid võimalikes
                              lahendustes. ma ei ole senini sinu postitustest MIDAGI füüsikasse puutuvat
                              leidnud...

Comment

Sa katsu write-only mode välja lülitada, sellele on ammu vastatud:

Comment

Working...
                                X