Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Elfa ja DPD kullerteenused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Elfa ja DPD kullerteenused

Pakk käes, tundub et nendel vendadel on vist kytust kildi täpsusega sees, vend uuris ikka kus saaks kõige otsemat teed tagasi, vaata et läheb üle põllu juba. Igaljuhul eks igayks teab kas tahab elfast postiga midagi tellida. Kusjuures ma polnud veel väga võsas, 2km on lähim asula asfalteerutd teega ANNIKORU ja 5km ELVA
    Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
    1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
    2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Esmalt postitatud Elektrik poolt
      Vaikselt hakkab juba metsa minema see asi. Midagi head ma sellest Elfa-le Tevalo müügist ei näe.
      M6ni asi on ikka hea ka - n2iteks nyyd n2eb rootsi kesklao seisu ka.

Muidu oli nii, et justkui k6ik jupid pidid tulema kahe-kolme p2eva jooksul, aga vahest sai kolme p2eva p2rast teada, et tegelikkus on hoopis midagi muud.
      If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

pean alguses küll kiitma neid dpd kullerit. aga ma tegin selle järelduse peale ühte korda kui ma tellisin ühe seadme sealt. Tuli küll soovitud ajaks kohale. (lõuna eesti) Vähemalt minul pole VEEL probleeme esinenud.

Comment

Elan Rakveres, ja olen küll DPD kulleriga rahul.
          MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
          KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !

Comment

Linnas elavad inimesed on loomulikult rahul. Endale tuli ka eile pakk ilusasti kohale (37km linnast) ja keegi ei virisenud, siiakanti oli lihtsalt üsna mitu pakki vaja tuua. Täna-homme uut pakki oodata, eks siis paistab.

Comment

Working...
            X