Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kas keegi Osta.ee kontoga kasutaja aitaks hädalist?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kas keegi Osta.ee kontoga kasutaja aitaks hädalist?

Tekkkis väike komplikatsioon ja oleks vaja inimest kes omab nimetatud keskkonnas kontot. Täpsem jutt juba privas.

Kiire!

Vs: Kas keegi Osta.ee kontoga kasutaja aitaks hädalist?

sinna keskonda konto tegemine pole tuumafüüsika, milleks kellegi teist kontot vaja peaks minema?
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Minult kunagi paluti sellist teenet (hea, et keeldusin). Üks vend tahtis oma kaubast lahti saada aga näe hinnake veidi madal. Et ma oleks siis juhuslikult pakkunud ja hinda kruvinud juurde. Saab sedasi vist aktiivsemate tehingute jms nimekirja.
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

võta oma vanaema isikukood ja registreeri tema nimele konto aga pea meeles, see tegu on seadusega karistatav!

minulegi siin foorumis hüppas keegi ligi ja tahtis et mina oma kontoga kellegi käest asju ostaks. No ei lähe see asi mitte. Kui ei oska/taha/saa, siis pole vaja ju osta.ee lehte avada.

Comment

Minu puhul oli asi hoopis vastupidine, tahtsin mitte müüa, st leida ostjat, kellel ei paks oksjoni lõpus kaupa maha ärima, kuna oksjoni tingimused said tsipa valed ,aga nüüd case closed!

Comment

Working...
          X