Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kiire küsimus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kiire küsimus

Heips. Paar päeva tagasi õnnestus lõpuks jõuda UKsse ja nüüd kohanen siin vaikselt. küsimus on aga selles, et ega siinne 240V ei tee Linksysi adaptrile liiga? seal adaptri peal kirjas küll 230 V, seega siinne pinge peaks olema kuskil 4 % suurem. ei tohiks ju miskit teha, ega ju? plaanis nimelt oma korrusele siin ühikus wifi tekitada.

Vs: Kiire küsimus

EE pinge lubatud kõikumine peaks olema 230V +5% -10%, seega see 4% peaks ära mahtuma, suuri ülespoole kõikumisi muidugi ei saa lubada. trafo puhul see hetkekõikumine muidugi väga hull ei ole ka
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Mul on tihtilugu lausa 245V ja peale ning Linksysid ja muud vidinad siiani töötavad. Küll aga andis kord üks Edimaxi AP toide otsad.
      Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
      Konfutsius

Comment

Imp.-plokkidel on reeglina lubatud kuni 270V lühiajaliselt(nagu laiatarbe TV-d). Klassikalisel toiteplokil võib ohtu sattuda silufiltri kondensaator kui seade on vääga "täpselt" dimensioneeritud.

Tegelikult pead selle +5-10% sisse arvestama hoopis inglaste el.-süsteemi kõikumise lubatud norme...Lihtsam oleks ise valmistada klassikaline toiteseade ning väljund stabiliseerida. Vähem peavalu. Nii arvan mina
        The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
        Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
        Projektide pildid
        Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
        http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Linksys elab rahulikult toitevahemikus 10-18V, juhuks kui plaanid mingit toidet ise koostada.
          Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
          Konfutsius

Comment

Selge, siis on korras.

Ise mul siin teha väga vist ei õnnestu, kõik varustus ja muud asjad on kodus, siia kaugele maale ei võtnud miskit sellist kaasa. pealegi võõras linnas ei oskaks miskit üles ka leida. aga hea on see et loom hakkab tööle.

OT: Uhke tunne ka siin ringi käia. arvuti käes ja mööda maja ringi käia. mõnus.

Comment

Pisike ääremärkus:
              Ütled end UK-s resideeruvat, aga Su profiil näitab ikka Pärnut.

Comment

tcumen, tõsi ta on. pole veel jõudnud kõike ümber korraldada. sellised pisiasjad kipuvad unuma. endale tundub kõige loogilisem asjaolu, et ma olen siinmail. kuidas küll keegi teine seda ei tea :P

Comment

Working...
                X