Tegemist siis sellise juhtumiga, et pidi mulle saatma tüüneri. Mul raha makstud ja siis saadab kirja:
Nüüd pole isik sisse loginud foorumisse sellest ajast:
Nimeks peaks tal olema Silver Rootsma, number on tal 55522739 (kust sain ta üks päev kätte, ennem oli "ajutiselt suletud"). Nüüd ütleb koguaeg, et number millelele helistate, ei vasta hetkel.
Siis kui ma ta kätte sain, lubas posti panna. Nüüd saatis kirja (e-mailil), et ta on Soomes ja et ma andku oma kontaktandmed, kuhu raha tagasi saata.
Raha pole nüüd tulnud eilse õhtu ega tänase päeva jooksul. Mul pole aega oodata, et 3 nädala pärast ütleb "mul varastati arvuti ära, ma ei saa kanda."
Mõni ikka on ta tuttav, või teab kuidas temaga ühendust peaks saama?
Huvilistele, siis summa oli 400krooni.
..kuradi jura ma ütlen.
Hea, et sa mulle meelde tulid - on väike nüanss, mis meie kokkulepet segab - nimelt kaotasin pühapäeval (14 sept) teadmata kohas oma rahakoti koos kõige sinna kuuluvaga. Kõigi kaartide, dokumentide ümbervahetus võib võtta nädalaid.
Kui sulle sobib, siis ma saaks muidugi paki teele saata, kuid kahjuks sinu kulul seni, kuni oma asjad tagasi saan.
Vabandan!
Kui sulle sobib, siis ma saaks muidugi paki teele saata, kuid kahjuks sinu kulul seni, kuni oma asjad tagasi saan.
Vabandan!
Viimane tegevus: 19-09-08 10:33
Siis kui ma ta kätte sain, lubas posti panna. Nüüd saatis kirja (e-mailil), et ta on Soomes ja et ma andku oma kontaktandmed, kuhu raha tagasi saata.
Raha pole nüüd tulnud eilse õhtu ega tänase päeva jooksul. Mul pole aega oodata, et 3 nädala pärast ütleb "mul varastati arvuti ära, ma ei saa kanda."
Mõni ikka on ta tuttav, või teab kuidas temaga ühendust peaks saama?
Huvilistele, siis summa oli 400krooni.
..kuradi jura ma ütlen.
Comment