Tere, ostsin hiljuti kodukino endale. samsung ht-tz315r. 5.1 süsteemiga, 1000w. aga ma tahaks viia ühe kõlari ka sauna. et kas ma tohin äkki lihtsalt ühendada keskkõlari auku kaks kõlarit või pean ma panema mingi võimendi või midagi või mis lahendusi te pakute?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Kodukino
Collapse
X
-
Vs: Kodukino
kui üldse mingit kõlarit kuskile vedama hakkad, siis olgu selleks ikka pigem üks esikõlatritest, sest nendest tuleb kõige laiem riba. niisama kõlarite rööpi ühendamisel on suur võimalus selline kompott sisse põletada. sellistes seadmetes on võimendid kivide peal, mis on just sellisele takistusele tehtud, nagu kõlarid seal järgi on. isegi originaalkõlaritega max võimsusel sellised asjad väga pikalt ei pruugi kesta, kuna jahutuselt on ka tavaliselt kokku hoitud
kõige lihtsam ja loogilisem kuskile miskit vedada, on võtta selle kodukino signaali väljunditest signaal ja ühendada sinna otsa eraldi võimendi. kõlari väljundi kasutamisel paratamatult rikud ära helipildi tasakaalu, sest mingi kanali koormus muutub suuremaks, kui teistel ja see kõlar hakkab vaiksemalt mängima.viimati muutis kasutaja reuter; 21 m 2008, 00:08.
Comment
-
Vs: Kodukino
Aga oskab keegi ehk soovitada, millist võimendit peaks kasutama, äkki paneks hoopis mõne autovõimu sinna. Tahaks sellest võimust kaks veekindlat kõlarit jooksma. Ja kui ma panen selle võimu sinna kodukino juurde, kas ma siis kõlarite juurest kuidagi helitugevust ka saan muuta. Nii et mõlama kõlari oma eraldi. Sest et ühte tahaks hoopis vannituppa panna.
Comment
Comment