Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Elioniga väike probleem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Elioniga väike probleem

Et siis kasutan ZEN kõnekaarti. Mingiaeg tagasi tuli ZENile uus süsteem, mis teavitab peale kõnet et palju sai räägitud ja palju maksis. Minul oli aga nii, et kõneaega oli 80kr umbes ja tasuta minuteid ei olnud. Rääkisin eile siis kuskil pool tundi juttu ja katkestasin ära korra, et näha et palju see maksis ZEN - ZENile. Näitas "see kõne ei maksnud midagi". Rääkisin siis poolteist tundi veel ja peale seda näitas samuti "see kõne ei maksnud midagi" kuigi siis oli mul juba kõneaega 0kr. Täiesti otsas, kirjutasin Elionile kaebuskirja jne.

Tahtsin teada, et niipalju kui ka siin on neid ZENi kasutajaid, et kas teil on sama jama olnud. Pmst siis nagu teavitus kah, et tegelikult see kõne arvatavasti ikkagi "maksis midagi". Suur tänu ja ise olen suht pettunud Elionis.
    Estonian SPL & Sound
    @gargru

Vs: Elioniga väike probleem

Parandan, läks sassi natuke. Elisaga on probleem ja saatsin ennem ikkagi õieti Elisale mitte Elionile
    Estonian SPL & Sound
    @gargru

Comment

Arvan, et Elisa petab.
      Enne sai kõvasti räägitud, üle tunni aja pläkutatud zen-ilt zen-ile ja kõneaega oli ikka samapalju alles.
      Nüüd aga räägid mõned minutid ja juba kobiseb kõne lõpus, et näed kõneaega nüüd nii palju ja niipalju.-läks vähemaks.

Et siis nagu tundub, et tasuta kõneaega on vähemaks jäänud.

Comment

Jap, ise arvan nii et liigun EMT'le või millegile muule üle ehk tagasi. Kunagi olin EMT peal ja tõesti ... mitte ühtegi halba sõna pole mul nende vastu öelda.
        Estonian SPL & Sound
        @gargru

Comment

ise ple küll zen kasutaja kuid sõbral oli taoline teema, ostis kõneaega ja pläkutas purjuspeaga sõbrannaga kel samuti zen ja asjad..aga üheltmaalt kaart tühi
          mida sa lohh vahid

Comment

Esmalt postitatud Elektrik poolt
            Arvan et Elisa petab...
            Üks petuskeem (samuti Zen-iga) oli nendel näiteks selline:
            6+1 kuu asemel anti võimalus kõik 7 kuud välja helistada ja siis pandi kõnekaart ootamatult kinni (hoiatuseks mõeldud 1 kuu jäi olemata, aga seda nad pidasid ise mingiks "heategevuseks"), kasutamata jäi mul 400 krooni. Tuli siis nendega e-meile vahetada et kaardile jäänud summat kätte saada. Tükk aega nad punnisid vastu ja keeldusid rahaülekannet tegemast. Lõpuks pidin ikkagi nõustuma "erandkorras" (nende väljend) uuesti numbri avamisega, kuigi enam nende Zen-i ei tahtnud (leidsin vahepeal usaldusväärsema operaatori).
            viimati muutis kasutaja fre; 26 m 2008, 21:07.
            Elektroonika töötab suitsu baasil.
            Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
            Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Elisa muus suhtes on justkui toimiv firma, aga kliendiga suhtlemine käib neil väga vaevarikkalt (ei ole ainult minu kogemus). Kui töötab, siis ei tohi torkida, kui ei tööta, võib tõesti olla odavam emt-i kasutada.
              If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

aga mis siis parem on? mul on olnud kogemusi ja probleeme kõigi eesti operaatoritega (bravocom oli veel eriti hull, mul oli üks jõude seisev number, millele saadeti arve, kusjuures see number reaalselt oli mingi suvalise stjopa kõnekaardi number. et eriti müstika). EMT vastab klienditeeninduses kiirelt aga nende hinnapoliitika on pehmeltöeldes jube. Sest kui hinna heaks saad, pead loobuma paljudest teenustest (diil vs mingi suvaline emt pakett). Nii et ühtset ja head asja vist polegi eestis?

Comment

pole need asjad nii hullud ühti.endal Elisa juba 10 aastat vist. pisemaid probleeme olnud, aga ei miskit erilist. EMT kogemused kah suht head olnud. praegu Hollandis on aga täisjama. telefonid on lukus, Afgaanis puudub roaming, kuigi peaks olema. 30EUR pakett maksab iga kuu 35EURi ja seda ka siis, kui ühtki minutit pole rääkinud. välisriikidesse helistamise hinnad ei kattu kodulehel olevatega ja telefoni numbrist loobumine on pikk ning valulik protsess. igasuguse interneti kasutamise telefonis võib ära unustada, sest sedasi jääb kiirelt vaeseks
                  Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Palju ma ikka seda klienditeenindust tüütan, 1 korra olen roaming-u sisse lülitada lasknud ja 1 kord vahetasin numbri omanikku. 10 aasta peale võib ju need 2x välja kannatada.
                    If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Endal diil ja rahul, pole mingit probleemi, levi hea, hinnad viisakad, ei taha mingit tasuta sest seal on kindlalt omad konksud. Enne oli emt, kui tel arve 1500 eegani kuus(ainult minu number) kasvas kolisin diili peale ja peale seda üle 500 raske rääkida(2 numbri peale kokku).
                      Elisaga on tõsiselt probleeme olnud, võtsin sealt tlei järelmaksu peale, kaarti panin vast paar korda aasta jooksul teli. Ju siis oli neile vastukarva et ma ainult 50 eeka kuus maksan. Järelmaksu maksmiseks on nagu neil eraldi firma kohe, et esindusse maksta ei saa ainult netis kindlale kontole ja see ei puuduta kudagi arvet. (ma mavamoodne ja maksan paber arvete järgi) Kuna aga elisal probleeme nende saatmisega. Siis mingi aeg ilma mingi hoiatuseta sain inkasso kirja, ok hellasin elisale küsisin mis summa on ja maksin kohe ära, läks nädal mööda ja sain teise kirja. Hellasin uuesti ja küsisin mis värk on, "teil on 50 krooni makstmata", küsimise peale et ma ehlistasin ja küsisin täpset hinda ütlesid nad et keegi pole helistanud.Pärast lugesin ka lehest et neil oli olnud mingi jama ja saadeti hunnik võlanõudeid niisama.
                      Peale seda lõhkusin sim kaarti ära ja maksan 50 eeka kuu(arvet vaatamata). See aasta suvel siis tuli arve kus oli mingi ulmeline summa 1000 eeka teenustasu vms. Helistasin, ütlesin kuda saab kui mul pole kaart kordagi telefonis olnud, "me uurime",selle peale viskas närvi püsti ja ütlesin et mul suva saate oma 50 eeka kuus ja mitte sentigi rohkem ja lõpetasin kõne. Ja maksan seda veel aasta siis saab lepingu lõpetada.
                      Teine hea asi on nende iseteenindus, saadad sõnumi et parooli saada, vastust ei tule, saadad paar korda uuesti ikka ei midagi. Siis helistad nende "24h" infotelefonile, istud seal 1 h ikka lastakse muusikat ja kõik liinid on hõivatud, Kell 1 kuni kell 2 öösel, ma arvan ka et massiliselt inimesi helistab sell kella ajal.
                      Võrdlus selle teema osas diiliga, tuleb arve, järelmaks on toodud eraldi arve eraldi ja siis kogusumma maksad kontole ja prole probleemi kui on sularaha maksan esinduses kui poodi lähen. Mitte mingit probleemi. Hea kogemus jäi ka sellest kui tahtsin numbritega emtist diili üle minna, kuna üks number ei olnud siis toetatud diili süsteemi poolt, siis helistati et probleem, pakuti optioneid. Erinevalt elisast kes mitte KUNAGI et teata et neil miski probleem, solberdavad midagi kokku ja valetavad nii mis jube.
                      viimati muutis kasutaja murphy; 27 m 2008, 15:52.
                      Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                      1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                      2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Mul ka ZEN, tasuta rääkimisega on hunnik konkse. Rääkida võid, aga vaid kindlas koguses. Minumeelest oli see vist poolteist tundi. Pärast seda maksad juba. Uue portsu tasuta minuteid saad järgmise laadimisega.

Comment

diili suur miinus - gprs-i puudus. aga see ongi diil: mina annan vähe raha, nemad annavad vähe teenuseid

Aga tegelikult on kõige parem ikkagi firma telefon, ei arveid, ei jamamist ja klienditoe parooli enivei ei tea, nii et pole ka nendega mingit asjaajamist :P

Comment

Eeem telefon ei kõlba neti jaoks, ei taha mingit GPRS-i sest never ever ei kasuta seda. Kui vaja võtan kõu mobile ja pistan EEEPC järgi ja tuleb igal juhul odavam. Kuigi ka tolle ekraan on neti jaoks tiba väike veel. Telefoniga netis käimist võid katsetada, võtta traadi jupp ja tõsta arvuti teiselepoole ust ja siis ürita netis käia läbi lukuaugu.
                            Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                            1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                            2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Esmalt postitatud murphy poolt
                              Eeem telefon ei kõlba neti jaoks, ei taha mingit GPRS-i sest never ever ei kasuta seda. ..
                              Ah mis jutt, oleneb mida teha. Kuskil arsti uksetaga või bussis passides saab kõik foorumid ja lehed ära loetud. Opera mini konverteerib need lehed telefoni jaoks söödavamaks ja samal ajal kui ülejäänud leht alla laeb saab algusest juba lugema hakata (just foorumi puhul). Keset linna näiteks sedasama EEEPC-d taga otsides lasin just gprsiga hinnavaatluses ja arvutisalongide lehekülgedel ringi otsides kontakttelefone. Sellise väikse junni kohta on netti küll, arvestades, et häda korral kohe tagataskust võtta.

Ja mis kuradi lukuaugu näide see küll on.
                              Tasuta präänikut ei anta, ei elus, ei elektroonikas.
                              Ettevaatust! Postitan ainult ebakaines olekus!

Comment

Working...
                              X