Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Elioniga väike probleem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Elioniga väike probleem

Nüüd ongi peale igat kõnet raport.
    Vahest saab räägitud mõned sekundid mitte ZEN numbriga ja kõne lõpus teatab, et teenisid juba 15 senti boonust.
    ZENiga kuvab 0.00 koguaeg.

Ja siis peale kõne lõppu (ZENiga) teatab palju jääk oli ja et see kõne ei maksnud mulle midagi, ometigi on summa alati väiksem eelmisest.

Comment

Igal ühel oma arvamus, näiteks smsi trükkimine on juba paras piin, kui võimalik kasutan isms.ee lehte. Lihtsalt aja taga neid märke iga tähe jaoks klõpsi nagu segane kuni leiad õige märgi ja kui veel kogematta üle kerid siis ajab ikka vihale küll. Minu jaoks on veebi lehe vaatamine nagu läbi lukuaugu, ma ka seda teinud kooli ajal, ajanud MSNis juttu jne aga pc trükkimis kiirusega ei anna võrrelda. Lisaks vähegi mahukam leht tuleb ikka tükk aega lahti. Kord olen oma telefoniga ka dialupi kasutanud et läpakaga netti saada aga see oli siis kui kuskil põõsas olin ja muud polnud. Kiiruse poolest asi ei hiilanud muidugi (ega GPRS parem pole palju).
      Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
      1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
      2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

isms.ee'l on selline leping, et noh...
        5. iSMS-i õigused:

5.1 Kasutada klientide telefoni numbreid ja e-maili aadresseid reklaami ja uudiste edastamiseks.
        5.3. iSMS-il on õigus kontakteeruda saidil registreeritud kasutaja "Windows Live Messenger" kontaktlistis olevaid inimesi, et anda teistele teenusest teada. iSMS kontakteerub ülalmainitud inimesi registreeritud kasutaja nimelt.
        Selle peale ma panin selle akna kohe kinni.

Mul on ka lukuauk. Nokia 5500 nimeks. Ega arvutiga seda võrrelda ei saagi. Kuigi noh, on näpuotsaga kõike. Saab teksti sisestada, näeb veebi ja maili. Saab helistada ja sõnumeid saata. Lukuaugukaamera on isegi olemas.

Õnnestus alles seda nädala aja jooksul pikemalt testida. Muud polnud võtta. Aga ega väga viga polnudki. Opera Mini näitas veebi, Gmail app maili. Silmadele muidugi pikk kasutamine hea ei olnud. Seal on ju selline millimeetrifont...

Noh, muidugi saaks ilusa hinna eest näiteks N95 8GB, aga ka minu telefon on üsna võimekas. Mis sest, et üsna esimene omasuguste seas (no hea küll, sarnaseid telefone oli ka enne). Sellegipoolest saab selle arvutiga ühendada ja sealt sõnumeid saata, kalendrit ja kontakte väänata. Kalendrit muidu kasutan iga päev aktiivselt.

Comment

Mul on 9500, tunnistab nii WIFIt kui ka GPRSi. Ideaalne kaasaskantav netimasin, ei nurise.

Comment

OT.
            SMSide toksimine pole üldse raske, kui oled seda palju teinud, harjunud ja tunned oma telefoni läbi ja lõhki, noh võib öelda nuppude osa ja tead täpselt mida üks või teine nupp teeb. Osavad ja kiired näpud peavad olema.

Ise ma võiksin isegi võistlustele minna kuhugi niisama pulli pärast, aga noh aega pole.

Comment

Esmalt postitatud murphy poolt
              Siis helistad nende "24h" infotelefonile, istud seal 1 h ikka lastakse muusikat ja kõik liinid on hõivatud, Kell 1 kuni kell 2 öösel, ma arvan ka et massiliselt inimesi helistab sell kella ajal.
              Eks infotelefonides tööta ka inimesed. Peale väsitavat päeva koolis pole mingi ime, kui öösel laua taga tukastad ja märkad ärgates imestusega, et keegi on kannatlikult kell 1.30 üle poole tunni järjekorras olnud. Kui kõneringis on vaid üks teenindaja ja tema ei vasta, suundub kõne ootele... mitte et see nüüd Elisas oleks juhtunud

Aga sms osas pole probleemi. Tele 2 ja nende eelkäija q-gsm said hakkama kahe hea asjaga. Esiteks lasti telefonide hinnad alla ja kroonised motorolad suurendasid penetratiivsust kõvasti. Ja teine huvitav projekt oli neil sms jutukas. Vaatamata sellele, et sms hind oli sel ajal 25 senti, olid arved pea et neljakohalised ja sõnumid valmivad kiiremini kui keskmise kiirusega kõneleval inimesel jutt voolab.

Tele 2-st otse Emti ja mujale pole peale seda kippunud. Eks kõigil ole omad head ja vead ning neile vastavalt leiab igaüks ka endale operaatori.

Comment

Mainigem seda et mu D830 samsungil on vist miski mahtuvus sensoriga nupud. Nendega ei trüki kiirelt.Ma ei kahtle et nende pihuarvuti moodi telefoniga on veeb ok ja trükkimis kiirus ka. Aga jh kus lõpuks jookseb piir arvuti ja mobiili vahel, ma loen igal juhul mobiiliks asja kus puudub op süsteem kui selline olgu siis symbian,win CE vms.. Isms-i kohta niipalju et keegi ei käse msni adret lisada, pole kohustuslik, meiliks pane mingi suva saastakas. See ju normaalne et nad peavad ka kuskilt kasu teenima.
                Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Vat enne kui 9500 oma neti ja smsimasinaks sain, käisin netis oma vana "tavalise" nokiaga. Näpud sai ruttu osavaks msnis istumisega...

Comment

Working...
                  X