Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

missugune nõudepesumassin ?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

missugune nõudepesumassin ?

Tervist.
    Kuna tolmuimejate kohta siin juba küsiti infot siis võtaks järgmise teema . Nimelt on koolenud vanadusse nõudepesumasin mis tuli minu käsutusse koos praeguse elukohaga. Nüüd muidugi ei ole enam mõeldav et edasi ilma selleta saaks, seega küsiks rahva arvamust missugusega seda asendada ?
    Mis tootjatest arvatakse hästi ja millistest mitte väga ?

Vs: missugune nõudepesumassin ?

ise eelistaks seda whirpooli sest selle pesumasinaid on meil kaks tükki ja ei saa ütelda, et nende kvaliteet on sitt vaid just väga hea!
    viimati muutis kasutaja kikas13; 29 m 2008, 15:51.

Comment

OK. Siiani oli Candy nimeline, mis toimis ka päris rahuldavalt. Minu kasutuse all ligi 2 aastat. Võrdlusmoment kahjuks puudub kuna enne pole mul sellist aparaati olnud. Mehaanik kes seda uurimas käis, pakkus selle mudeli vanuseks umbes 15 a . Kaua ta enne mind kasutusel oli pole teada.

Comment

Tundub et jääb vist mark samaks. Saab odavalt hakkama kuna 1 selline on soodukas parasjagu.
        Kodumasinate lai valik – nõudepesumasinad, pesumasinad, külmkapid, pliidid, ahjud, õhupuhastajad, tolmuimejad jne. Tegutsenud Eestis aastast 1992.

Comment

kui sa enne candyga rahul olid siis muidugi osta samasugune. minu tagasihoidlik soovitus püsivat köögitehnikat valides on jälgida masina müraset ning valida võimalikult vaikne masin. et suur solin köögis hiljem segama ei hakkaks.
          sellest lähtudes võiksid vaadata ka seda. http://www.omega.ee/index.php?main=1...at=17&id=24439

Comment

Ei näe nagu suurt vahet. Kui palju on 12 db ? Kas selle vahe eest on mõtet maksta umbes 2,5K enam. Lisaks see asjaolu et viimatimainitud isend on valge aga mul pole köögis ainumastki valget asja välja arvatud seesama mahakoolnud Candy mis mulle nagunii juba närvidele käis.

Comment

kui vahet pole, siis pole muidugi mõtet maksta rohkem. minu jaoks on 12db vahe väga suur, kellegi teise jaoks aga suurt vahet pole. 52 db on nagu keskmine vihmasadu, 40db selline vaikne vestlus. vt http://et.wikipedia.org/wiki/Detsibell

Comment

Tuleb arvestada, et 10 dB vahet helirõhus on ligikaudu kahekordne vahe subjektiivses helivaljuses
                Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

Mul on kasutuses juba 12 aastat "Indesit", kuigi oli omal ajal üks odavamaid pesumasinaid. Eks kõigil tootjail on hästi välja kukkunud isendeid ja samas ka selliseid, millele annaks kohe kirvega.

OT
                  Pesumasinaga muidugi võrrelda ei saa, aga oma uue SHARP muusikakeskuse vahetaks iga kell oma vana AIWA vastu (kui uuena saaks).
                  Miks kurat ei saa raadiokanaleid puldilt 1...9 vahetada ? ajuvaba ju ?

Comment

Damn, kodus läks UPO Pisara 60 nõudepesumasin katki, vett pumpab küll sisse ja välja aga tiivikuid ringi ei aja. Servismanuali pole kah netist veel leidnud.
                    Kolakoguja

Comment

Working...
                    X