Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

"Õige" brauser ja opsüsteem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: "Õige" brauser ja opsüsteem

Piilusin ka seda lehte ja nii Opera kui ka Firefox näitavad minulgi jama. Selle pärast, et vahel mõni leht imelik tundub, ma IE-l (kui see peaks arusaamatul põhjusel "õige" brauser olema) netis igasugust sehkendamist keelavaid linnukesi küll tulemüüris maha ei hakka võtma. Õigemini on IE nii maha lastud, kui saab, ilma igasugu Lite-sid kasutamata. Vanasti hakkas mõni proramm jalgu trampima, et sul PEAB arvutis IE teatud versioon olema. Nüüd pole täheldanud või olen ma lihtsalt alternatiivseid programme rohkem kasutama hakanud. See juba mitu aastat nii olnud ja loodetavasti ka jääb.
    Aga VLC on ka minu lemmik ja raadio kuulamisel aitab Screamer Radio. Ei pea otsima mingeid pluginaid ja jaamu rohkem, kui ma üle aastase kasutamise jooksul oleks jõudnud ära kuulata.
    Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

Esmalt postitatud murphy poolt
      VLC on hää asi, mängib kõike, flashe, vigaseid video faile jne. Kahju et neti raadiot kuulata ei saa tollega, mediaplayer läheb vahel lambist lolliks.
      Kuku ja StarFM'i ogg.m3u'sid mängib VLC küll.
      Erilahendused.
      PS või mail.

Comment

skyplus on see raadio, oli winamp valik seal ja mediaplayer, esimest ei hakka installima.
        Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
        1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
        2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Mis sellel Winampil siis nii pahasti on et seda installida ei võiks?

Samas, ka iTunes saab striimidega kenasti hakkama kuid siingi on probleem - sellegi peab installima ennem.
          Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
          Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud murphy poolt
            skyplus on see raadio, oli winamp valik seal ja mediaplayer, esimest ei hakka installima.
            http://waldur.pri.ee/sala/skyplus.asx

Tõmba alla ja ava VLCga.
            Hack a bit
            Erilahendused.
            PS või mail.

Comment

Suured tänud
              Edit:
              Your input can't be opened: VLC is unable to open the MRL 'mms://81.20.146.22/skyplus'. Check the log for details.

Miskine jama ikka, sama teema, käib käib ja siis plõks kinni ja ei taastu enne kui stop vajutad ja uuesti play, samas mul interneti KÕU. Miskine jama seal on igal juhul.
              Hmm ja nüüd pani VLC ültse pillid kotti(windoosa teade et ämbris). Masina viga see pole sest ta teeb suva masinaga seda. Murestse või tõesti mõni seebikarp et raadiot kuulata.
              viimati muutis kasutaja murphy; 10 m 2008, 20:50.
              Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
              1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
              2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Eks striimi katkemine on kindlasti KÕU "omadus". Saladus lihtne - kui sind teenindavale sektorile ilmub teatud arvust suurem hulk kliente siis mast viskab ühenduse maha - mitte sellel kellel kõige kehvem levi vaid sellel kes kõige kauem küljes olnud. Nagu kommunismis - igaühele näpuotsaga. Niisiis ei päästa ka parima signaal.

VLC kokkujooksu pole minu silmad veel näha saanud. Ainus koht kus ma pole veel VLCd kasutanud on XP x64 aga seda saab kiirelt teha. Võibolla pead uuendama? Macile on viimane 0.9.6 , vindoosale ei tea (pole huvi tundnud kuna töötab).
                Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                Konfutsius

Comment

Working...
                X