Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Mul ajas N80 aku end kole äkki "punni" ja kuumenes laadimisel ka korralikult, tegu ka täiesti originaal akuga (Nokia BL-5B, "made in china"), hologrammi kleebisel olevat nr.-i ei ole isegi nähtavale kraapinud-ehk on netis kusagil üleval samade nr.ga aku "tagasikutsuminegi", peaks vaatama. Aku muidu on täitsa ümar, keskelt on 8,25mm (kruvikuga mõõtsin),servast aga 5,4mm paks, telefoni tagakaan enam kinni ei lähe. Nüüd ostsin mingi x-Telemark-i oma, originaal 3* kallim ja arvata on, et 3* see x kehvem ei ole-eks kui tarvis miskit kirjutada otsin vana teema üles, N80 ostsin muidu u. aasta tagasi ja originaalaku läbi ? Vot originaal!
eestis ju garantii kehtib uutele asjadele 2 aastat, nii et saab tagasi poodi jalutada selle akuga ja letti lüüa.. HEa oleks ka mõne klienditeenindaja isiklik tundmine, saab muretumalt asjad aetud
Ma soovitan seda akut edaspidi plekk panges hoida või kui garantiise minek pole plaan siis kuskile ära anda.
Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.
Ei ole enam kõiki pabereid alles-ostsin ta Soomest ja kogu pahna mis lisaks tuleb tahes-tahtmata kaasa ju ei vea aga noh eks oma viga.
A muidu on ta siis tõesti nii ohtlik-murphy?
Vaatab mulle praegu vastu monitori kõrvalt, kui ohtlik on siis varsti kargab ninna ? Siis ei ole muud kui uurida, et ehk tagasikutsutute nimekirjas (hiljuti nägin, et kutsuti neid tagasi aga nr.-e ei uurinud), teha "paksukesest" mõni pilt või jäätmeteks viia aku ise?
Li akudel on loll komme unne jääda, vigane aku võib ise tuld võtta 15 minuti pärast, mõne päeva või isegi mõne kuu pärast. Seni kuni seal veel energiat sees on see ohtlik. Vahel pole isegi kontaktidel pinget aga aku on täielikult laetud sest sisemine ühendus on katkenud. Kui minema visata ei taha pane purki soolvee sisse. See tühjendab ära ja aku ei saa kuumeneda sest veel on suur soojus inerts, isegi kui vesi läheb akuse toimib soojenemine ainult sest Li pinnale tekkiv vesinik ei lase reaktsioni kiireks minna.
Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.
eestis ju garantii kehtib uutele asjadele 2 aastat, nii et saab tagasi poodi jalutada selle akuga ja letti lüüa.. HEa oleks ka mõne klienditeenindaja isiklik tundmine, saab muretumalt asjad aetud
Kui aku garantii juhtub 6 kuud olema, siis ei saa.
Mõõtsin-akul pinge praegu 3,990V (Fluke 110 tester)-telefoni aga sisse ei saa lülitada-telefoni jaoks siis ikkagi on liiga tühi Samas on aku oma pingeks trükitud, et 3,7V (BL-5B). Ei taha uut akut välja kiskuda, et palju selle pinge oleks aga kummaline tundub tõesti.
Kas seda kuumenemist kuidagi stimuleerida ka annaks-teeks ka katse, et mida see teeb. Mul gaasimask ja paksud kummikindad olemas, kummeeritud tunke on ka hapetega toimetamiseks-varustus peaks nagu ohu eest kaitsma?
See 6 kuu garantii-see kehtib uut akut ostes, telefonil endal on nii, et kui ostad siis küll ei ole märget, et telefon 2a ja aku vähem. Kui ostsin enne seda N80 omale 2007 aasta veebruaris N73 siis eelmisel aastal, kui oli aasta täis juba hakkas telefon iseenesest välja lülituma ja üldse igatpidi segast panema-näit. oli veel pilt siis kui keegi helistas niisugune, e´t tausatpilt läks mitmeks osaks, see osa mis muidu oli paremal serval läks vasakule ja vasakpoolne ots läks paremale-keskele jäi paika, läks siis 3 osaks ja mul oli auto taustapildiks, üsna koomiline oli alati see pilt ja helistaja nr. oli ka siis ekraanil laiali . Läksin operaatorteenindusse ja rääkisin murest, ise aga ei olnud neid garantiipabereid uurinud ja seal selgus siis, et garantii juba läbi aga kuna oli uus seadus tulnud siis võeti telefon vastu ja nüüd töötab senimaani, garantii korras siis tehti korda-oli mingi kivi vahetatud ja tarkvara uuendatud, nüüd on kiiremgi kui oli enne aga kasutan seda vähe-2 aastat vana telefon ja olen rääkinud mingi 11 tundi temaga . N80 440h 38min, sel N80 on hea veel see, et on olemas WiFi. See mulle nagu südamelähedasem ja kasutada mugavam mu meelest.
Kui aku garantii juhtub 6 kuud olema, siis ei saa.
soh, kas tarbija õigused akudele ei kehtigi? Minuarust aku on siiski tarbekaup, millele tootja võib jah 6 kuud garantiid pakkuda, aga ostja tõestusega peab 2 aastat garantii olema.
aku garantii peaks olema 0,5 kuni 1 aasta.aku kummi minemine võib tähendada tegelikult telefoni riket.liigne voolutarve või lühis.uuri täpsemalt järgi,milles asi j telefon tõesti ok!
Comment