Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Lennukid ja võimud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Lennukid ja võimud

Tervist!

Mul mure lihtne, nimelt plaanis omale UKs kasutamiseks kodumaal võim ehitada. Tagasilennuga seoses nüüd selline asi, et lendan ainult käsipagasiga. kas see omatehtud võim käsipagasis jamasid ei tekita? Keelatud peaksid olema sellised asjad ja helitehnika seal all nagu pole, aga mine sa tea? äkki hakkab turvakontrolli onule/tädile vastu mu endatehtud alumiiniumkobakas?

Vs: Lennukid ja võimud

Mõned aastad tagasi sai käsipagasis (otsesemalt näpuotsas) igavene kobakas PA filter kaasa veetud Saksamaalt, mille üks sõber Ebay kaudu ostis, probleeme ei tekkinud, keegi huvi ei tundnud. Nüüd on lennujaamades kontroll ehk rangem. Jäta võimul korpus kinni kruvimata, saad näidata, et midagi kahtlast sees pole.

Comment

Minu kogemuste järgi ei ole sellega probleeme, igasugu endatehtud kola lennukisse vedanud.

Comment

üldiselt ei tohiks probleeme tulla, kui just väga suur pole. Peab salongis ülesse pagasi kasti mahtuma! Teise variandina pead mahutama alla, jalgade ja istme vahele, sellisel juhul ei teki probleeme. Turvakontrollid otsivad vedelikke ja muud jama!
        Forget the net. Switch on the set. Warm it up slow and go. Light the tubes, bask in the glow. Surf shortwaves on your old radio.

Comment

Mine tea...

Comment

minul ei ole veel nööbist haaratud omatehtud lülituste pärast. sellistele asjadele soovitatav teha metallkest, et valgus sisse ei pääse ja keegi ei küsi miskit. hambapasta sisse ei pääse, aga 4kg läppar, millesse valgus sisse ei näe, ei ole kellelegi probleemiks. sama teema on mul vana HUBiga, millele sai tehtud USB toide
            Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Working...
            X