Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
No mida ma teha saan,kui mõni siin küsib enam vähem,et õu kuule kas sa oled juba surnud we.Ikka peab ju vastama,et elan veel.Ega muidu ma siia midagi ei kirjutakski ennem,kui midagi tolle tükiga edasi poleks teinud.Ok teeme siis nõndaks,et ärge siia enam mu surmakuulutusi lisage ja ma ise räägin,kui mulle mõni lisajäse vms tekkima hakkab.Ja kui kuidagi peaks õnnestuma massi/ruumala suhe teada saada,siis sellest võin märku anda..Kui tohib muidugi(saan vist bänni)
Nonii,nüüd on siis see metall kuusakoski pronksikastis.Niipalju veel,et asi kaalus 24 kg ning raha maksti mulle selle eest 444 eek. Oleks seda veel alles hoidnud ning hindade kerkimist oodanud(vb ka tiheduse ära mõõtnud/kaalunud),kui rahapuudus nii suur poleks olnud.Kui kullaks osutub,siis mul on mingi 40g tükike veel alles irw.
Eks me varsti uudistest loe,et kuusakoski tööline suure koguse kulla omanik ja mijlonär.Ja siis loete järgmine päev uudistest,kuidas üks isik end peaga vastu seina surnuks tagus.Vast asi ikka nii traagiliselt minu jaoks ei lõppe
Ja kolmas uudis oleks, et meeltesegaduses Tavidi teller maksis pronksikamaka eest 7,8 miljonit.
Ja mis ta'st Kuusakoskisse viisid? Oleksid Narva maanteele "unetutele vahtijatele" viinud, öelnud, et aljooša süda vms. Mõõtudelt võib ikka suurem olla, kui kaine mõistus lubab, ikkagi pronkspuuslik ju. Oleksid ehk rohkemgi saanud veel (üle piiri ehk ordenigi. Ja see oleks juba kullast olnud)
Kui oleksid enne enne äraviimist visanud vette ja vaadand palju vesi kerkis oleks kõik selge olnud.
Kui maht oli 1,2 liitri kanti siis oli kuld. Ja selleks oleks vaja olnud ainult ühte tühja kaussi ja 4 õllepudelit.
Kaal oleks siis juba nende oma olnud.
Ja oleks siis olnud ju uhke öelda seal Kuusikoskis et makske see õnnetu 500 eeki
aga tegelikult on see ikkagi kuld. Mul on kiiresti raha vaja.
Õnneks selle tüki ruumala oli vist ikka silmaga näha juba,et nõks rohkem kui 2 ja peale õllepurki.Samas muidugi 100 prossa väita ei saa,ainult tundus. Mul mingi umbes kuupsendi suurune tükk vedeleb veel kuskil välikoridoris,niiet kui väga närima peaks hakkama et mille pähe müüsin,siis saab veel uurida:P.Ahjaa ja see oli ka seal metalli müügis huvitav,et ytlesin tollele vennale..Näe mul siin väike metallitükk,see ytles et noh raud jah.Ma ytlesin et ei pronks ma arvan ja too seal naljaviluks seletas,et ei ole raud ikka blabla,väheke tögas ühesõnaga.Ja siis ise nagu kordagi ei vaadanudki toda ja lisas,et ok näe 24kg ja mine viska sinna pronksi kasti siis.Ma esimest korda viisin metalli ja lootsin natukene asjalikumat tuvastust näha,aga hoopis nõnda käib see asi seal siis.
Keegi võiks Delfile vihjata et ühest teatud kokkuostust võib tuumareaktori varraste tükke leida...
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment