Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

"Hiina" online poodide list

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: "Hiina" online poodide list

hobbysity pani pakile omaalgatuslikult ca 3x pisema hinna, ilmselt aitab ka see tollijamu jältida.
    CE ja C E võivad olla erinevad asjad. esmapilgul suht sarnased, aga see suurema vahega märgistus peaks olema hoopis "tsainiis eksport"

aga ikkagi see "focalprice", on kellelgi kogemusi
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

http://www.dinodirect.com saidiga on kellegi kogemusi? ise hetkel tegin $30 proovitellimuse ära, aga nüüd suva saitidelt reviewsid lugedes tundub, et ma panin sellele rahale tule otsa.

Dealextreme klienditeeninduse kiituseks (olen sealt tellinud tuhandete kroonide eest asju) võin öelda, et novembris tellitud asi, mis neil laost otsa sai, selle asemel pakkusid poe krediiti või võimalust edasi oodata, millal asi lattu jõuab, uurisin ja puurusin mitu kuud, et millal siis jõuab ja lõpuks oli teade, et ilmselt kunagi ei jõuagi (lehel on märge ikka olemas, et asi laos), aga olid nõus siis raha tagasi andma ja uurisid, kumb variant sobib, kas paypal või poe krediit. Krediiti ei soovinud, lasin paypali kontole kanda, ja ütlesid, et selle kandmisega läheb 3 nädalat, kuna 90 päeva on maksmisest möödas. Reaalselt läks nädal ja paar päeva kui raha oli käes, aga kogu protsess alates esimesest novembrist tellimuse esitamisest, lõppes 1 märts. aega läheb, aga asja saab küll. Raha tagasiküsimisest (ehk otsusest, et ma ei taha siiski oodata enam) raha kättesaamiseni kulus 3 nädalat.
      viimati muutis kasutaja tazavi; 04 m 2011, 13:38. Põhjus: faktiviga

Comment

Otsin praegu RGB LEDe ja painduvaid ribasid.
        Tundub, et eBay on siiski kõige odavamate lahendustega. Oskab keegi ehk mõnda odavad poodi öelda, kust just LEDe saaks?
        http://www.alibaba.com/ on mingi imelik hiinlaste sait. Sealt saab vist kõike otsida.

Comment

http://www.kaidomain.com

Find everything you want- a wide range of hot selling apparels and more at reasonable prices.Sign up now to get the latest deal & daily new products.

neid veelgi, aga igale pole pole jõudnud. Tellind neist pole, seega soovitada ei julge. Kui keegi leiab/tellib neilt miskit, siis jagage infot.
          Focalprice.com on täiesti ok koht. Saadavad tasuta ja panevad teele. Siiani tulnud kõik asjad kohale probleemideta. Saatmine nagu ka DX puhul on kuskil 2+ nädalat
          ebay on kah hea mingite standardlahenduste jaoks. Nt kui vaja miskit varuosa, mida enam ei toodeta või on haruldane, siis saab selle sealt üsna hea hinnaga, nt X60 ekraan laekus mulle Hiinast selle lehe vahendusel nädalaga, kusjuures kulud olid 90+30$. Kodumaal oli odavaim pakkumine 330€ IBM esinduses. Kohad, kust saab kõikidele süleraalidele ekraane, suutsid vaid öelda, et seda pole ja tõenäoliselt üldse kuskilt raske leida

Comment

Uxcellist olen korra tellind, edukalt.
            Toidan trolle!

Comment

Soovin dealexstremest kaupa tellida, kuid sellekohased kogemused puuduvad.
              Kui keegi sealt tellima hakkab, siis andke teada, paneks tellimused kokku vms.

Comment

Aga miks nii...kiiruga vaatasin, siis seal free shipping igal pool...Ühistellimus siin küll kuidagi kasuks siis ei tule.

Comment

ühistellimus tuleb siis kasuks, kui soovid riiki toetada maksudega parem on kogu pudi ikka eraldi tellida, või siis umbes 12 dollaristes pakkides (siis saab tracking numbri).

Aga minu dinodirecti kola hakkas siiski liikuma, küll kahes pakis, aga siiski liigub ja mõlemale pakile anti tracking nr ka. Loodame parimat!

Comment

Dealextreme puhul see tracking suurt ei aita tavaliselt. Enamuse ajast nad kas pakendavad-panevad teele, või siis istub kuskil hongkongi/hiina postis "waiting for delivery". Kui juba liigub siis tavaliselt suht ruttu. Neli nädalat ooteaega pole eriline ime. Aga tasuta tarne, nii et eks nad optimeerivad kõvasti.
                    Toidan trolle!

Comment

Mul puudub paypal.

Comment

Ehk viitsib keegi väikse kokkuvõtte kirjutada, kuidas teha paypali kontot, ning kuidas see tellimine ja värk käib.

Comment

See on täiesti uskumatult lihtne.
                          Lähed paypali lehele (paypal.com), valid Sign Up, valid Personal konto ja täidad väljad. Krediitkaardi andmed paned ka sisse, vist oli veel emaili kinnitus ka ja konto ongi korras.
                          Edaspidi kui mõnel saidil valid makseviisik PayPal, siis see sait suunab sind paypali makse kinnituse lehele, andes summa ette. Sinna viskad oma parooli ning kinnitad et tahad maksta, sarnaselt panganetile. Ja ongi kogu moos.
                          Toidan trolle!

Comment

Mina sain paypali konto tehtud Dealextreme poest asjade ostu vormistamisel, tõesti imelihtne.
                            Hobbyking - the world's No1 Online Hobby Store. We stock a huge selection of RC products from Planes right through to Drones and all accessories. Visit Us Today.

on ka pood kust olen tellinud ja kaup ka kohale tulnud. Erinevalt dealextremest tuleb ka transpordikulusid maksta sõltuvalt kauba kaalust.

Comment

Kas peaks enne pangas krediit kaardile mingid piirangud ka peale panema?
                              Ning kõik ostud lähevad siis krediit kaardi arvele?
                              Kas mingit sellist võimalust pole, et kannan paypalile sobiva summa oma kontole, ning teen oste selle summa eest?

Kas siitkaudu on usaldusväärne? http://www.paypal-eesti.maksed.net/

Comment

PayPal ongi see point, et ei peaks omi andmeid jagama kahtlastele kohtadele. Ma usun, et keegi ei oma negatiivset kogemust PayPaliga. Krediitkaardiga makstes saab teoreetiliselt hiljem kah sult miskit võtta, PayPal aga nõuab iga makse korral uuesti kinnitust. Kui oma PayPal andmeid kuskile ei jaga, siis ma ei näe põhjust kartmiseks.
                                See viimane link on lihtsalt nn liides PayPal lehele. Kui seal kontot hakkad tegema, siis jõuad ju ikka sellele põhilehele.

Comment

Working...
                                X