Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

ELFA kommuun orkutis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

ELFA kommuun orkutis

Ei tea kui palju siin orkuti kasutajaid on, aga ehk mõni ikka leidub, et sai ELFA kommuun tehtud orkutisse.

Vs: ELFA kommuun orkutis

ELFA töötajatele?

Comment

ilmselt siiski inimestele, kellel on ELFAga mingi seos. näiteks siin foorumis või pood on hea, või siis töötajatele tõepoolest

Comment

Puht huvipärast, mida see 'kommuun' annab? Miks ma liitusin, ja miks teised peaksid liituma?
        Jutt "asi ei pea ju midagi andma" on natu BS, sest siis ma arvan, et "asja ei peaks ka olemas olema" jne.

Pointi ootan.
        Erilahendused.
        PS või mail.

Comment

Esmalt postitatud W@ldur poolt
          Puht huvipärast, mida see 'kommuun' annab? Miks ma liitusin, ja miks teised peaksid liituma?
          Jutt "asi ei pea ju midagi andma" on natu BS, sest siis ma arvan, et "asja ei peaks ka olemas olema" jne.

Pointi ootan.
          ˇ

Ega sealt mingit mõtet oodata ei olegi vist.
          Ehk annab mingi kuuluvuse tunde või nii
          Siis saab seal teada, et W@ldur on tegelikult Heldur ja vaadata, milline ta välja näeb.
          Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.

Comment

Niipalju siis salapärast

Aga jah, eks ma siis nüüd kuulun
            Erilahendused.
            PS või mail.

Comment

Eks ta on nii ja naa..
              Mingil määral ka reklaam poele...

Comment

Mitte, et ma vinguda tahaks, aga ELFA ei ole endine Tevalo. Ennem oli lihtsalt ELFA ja Tevalo. Siis sõi ELFA Tevalo ära ja...Tevalo võttis ka endale ELFA nime (pigem küll pandi vist?).

Comment

Jah, aga palju on inimesi, kelle jaoks ütleb Tevalo nimi siiani rohkem kui ELFA.

Comment

lisaks kõigele muule kannatab seda Tevalo nime edukalt aadressireale kirjutada, kas enam pikemat aadressi ei oleks saanud panna, kui elfaelektroonika.ee(oleks ju veel mehhaanika kah nimme võind sisse väänata)? oleks Tevalo kommuun, siis kindel käsi, aga seda ELFA oma veel kaalun, ei ole siiani ühtki asja silma jäänud, miks ELFA peaks minu jaoks parem olema, kui Tevalo oli
                    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Working...
                    X