Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

probleemid kasutaja Cheopps-iga

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

probleemid kasutaja Cheopps-iga

Nimelt siis asi selles et sai talle novembrikuus 2 võimendit remonti antud, Logitech 5.1 Z-5500 võim ja üks auto digivõim. Algul lubas et saab nädalaga korda aga peale seda on ainult asja edasi lükanud ja lihtsalt lubadusi loopinud. Siis helistasin talle veel aastalõpus, ütles et asjad korras ja paneb 4-5 jaanuar mulle võimud teele. Pole siiani midagi kätte saanud ja kui talle nüüd helistada siis lihtsalt ei võta telefoni vastu ja sõnumitele ei vasta. Kas keegi äkki oskab öelda Cheoppsi aadressi või äkki teab keegi pakkuda elektroonikaga tegelevaid tehaseid Järva-Jaani kandis, kuulsin et ta töötab kuskil sellises kohas.
    Seda asja ei tahaks nii ka jätta kuna see Logitech 5.1 Z-5500 maksab juba üle nelja tuhande krooni ja autovõim on sõbra oma kes pärib minu käest koguaeg et kus ta võim on.

Vs: probleemid kasutaja Cheopps-iga

Paanikaks pole vast põhjust. Kindlasti on mingi mõistlik seletus sellele ja ma usun, et kui Cheopps just kusagile reisinud pole või pole midagi muud koledat juhtunud, võtab ta pärast selle teema lugemist kindlasti sinuga ise ühendust.
    Condemn the hive.

Comment

Esmalt postitatud ainpaasalu poolt
      Paanikaks pole vast põhjust. Kindlasti on mingi mõistlik seletus sellele ja ma usun, et kui Cheopps just kusagile reisinud pole või pole midagi muud koledat juhtunud, võtab ta pärast selle teema lugemist kindlasti sinuga ise ühendust.
      Võibolla tõesti, olen temale ennegi asju remonti viinud siis pole kordagi probleeme olnud. Kõige hullem ongi just see et sõber pärib koguaeg minu käest oma võimu arvab juba vist et ma teda petnud olen. Mõistlik oleks siis vähemalt telefonile vastata ja seletada et mis probleem on

Comment

pole temast tõesti jupp aega kuulda olnud. viimane post jääb nüüdseks vist juba kuu aega tagasi tehtud
        Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Ma ei ole küll kellegi suuvooder siin, aga miskit on "kadunud pojast" kuulda olnud küll. Vastab ka see tõele, et Cheopps kolis Tallinnast ära Järva- Jaani maale, kuna pealinnas olevat elu väljakannatamatuks muutunud, nimelt kuuldavasti olid venelased tänava peal kurikatega kallale tulnud ja teda materdanud ning isiklikud asjad ära röövinud. Peale seda oligi varsti maale sõit, pealegi polnud Tallinnas enam temale sobivat tööd. Hr. kalleb Türilt pidi omama Cheoppsi kohta veidi rohkem infi...

Comment

Esmalt postitatud reuter poolt
            pole temast tõesti jupp aega kuulda olnud. viimane post jääb nüüdseks vist juba kuu aega tagasi tehtud
            Pole ta nii kadunud midagi viimane külastus oli 07-01-09
            Seda ma tean et Järva-jaani kolis, sellepärast ta ka vahepeal natukeseks rahule jätsin,et see sisse seadmine uude kohta võtab ka aega

Comment

Sain temalt maili teel vastuse, et ta nädala lõpuni Soomes. Pidi mingi jama olema tel suunamisega, et ei saa vastu võtta. Samuti üks jubin vähe pikemat aega tegemisel, aga ehk saab asja. Lubas tagasi tulles kontakti võtta.

Comment

Esmalt postitatud kaspar99 poolt
                Sain temalt maili teel vastuse, et ta nädala lõpuni Soomes. Pidi mingi jama olema tel suunamisega, et ei saa vastu võtta. Samuti üks jubin vähe pikemat aega tegemisel, aga ehk saab asja. Lubas tagasi tulles kontakti võtta.
                hea seegi siis et vähemalt mingit infot sain.
                Tänan!

Comment

otsi märgusõna Koeru autoremonditehas ja future sound of london

Cheopps ehitab seal su logitechi baasil äikesemasinat et suve võimalikult kiirelt tagasi kutsuda

võib esineda maskeeritult ,pats harilikult varjatud pealtnägijate pilgu eest

võin sulle saladuskatte all öelda et logitechi insalleeris ta GU81M lambid

muretsemiseks põhjust aga ei ole,küll ta kunagi välja ilmub ...
                  viimati muutis kasutaja kalleb; 15 m 2009, 21:35.
                  ps kaust alati 100% täis ,kasuta ekirja

Comment

Nii täna juba kolmapäev Cheopps-ist pole ikka midagi kuulda

Comment

Ää muretse, ta mulle kunagi ka kirjutas, et "nädala lõpul võtan ühendust" ja siis võttiski... 3 nädala pärast.

Aga asjad saab temaga alati aetud, ainult kannatust peab olema.

Comment

Jah,kannata veel mõned aastad/-kümned/-sajad/..... Aetud saavad asjad igal juhul,niiet ole rahulik.
                        otsija

Comment

Sain ta tel teel kätte laupäev või pühapäev. Siis ütles, et veel Soomes, aga lubas näd algul ühendust võtta. Hetkel samuti ei saa kontakti.
                          (DAC suvest saati tegemises)

Comment

Esmalt postitatud otsija poolt
                            Jah,kannata veel mõned aastad/-kümned/-sajad/..... Aetud saavad asjad igal juhul,niiet ole rahulik.
                            Sinu jaoks võib see asi naljakas olla, minu jaoks mitte.....Kui inimene midagi lubab siis peaks ka seda täitma mitte asja edasi lükkama koguaeg. Nagu ma ennem juba mainsin, et autovõim pole minu oma ja sellega lennatakse mulle koguaeg mulle selga.....oleks need asjad mõlemad minu omad oleks tunduvalt lihtsam

Comment

nii nädal jälle möödas ikka asi vanaviisi, kõnedele ega smssidele ei vasta. Olen ka saatnud talle foorumis teate postkasti aga tulutult

Comment

Working...
                              X