Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

probleemid kasutaja Cheopps-iga

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: probleemid kasutaja Cheopps-iga

Cheopps Soomes, lubas yhenduda.
    Erilahendused.
    PS või mail.

Comment

Blaster pole ainuke inimene kes oma asjadest mida kuulda loodab, kätte saada tahab. Mina olen nimetatud Cheopps iga juba pikemalt ligi 1.5 aastat niiõelda rääkinud, kirjutanud pole oma võimendist siiamaani haisugi. Muidugi tunnistan see minu oma viga et ma piisavalt pinda ei käi olen vaiksem viisakam. Aga ikkagi maksin selle eest raha ja võimendit posti panna ta on lubanud mingi üle aasta juba. Suhteliselt kahtlane tunne selle asjaga, tea kas üldse mu võimendi tema käes ongi veel...Igaljuhul ma tõesti loodan et ta võtab asja kätte ja paneb posti..aga eitea.

Comment

Nägin siin juhuslikult seda teemat ja sellega seoses tuli meelde, et kasutaja Cheopps on ju see vend, kes mulle kauba eest maksmata jättis.
        Ostis mingi vana raadio, lubas paari päeva (või nädala, tont seda enam mäletab) jooksul raha ära maksta, ja siis kui igasugu tähtajad juba ammu üle olid läinud, sai temaga sel teemal suheldud ja lubas asja korda ajada. Igatahes rohkem pole see kodanik enam ühendust võtnud, viimasest korrast on vist juba aastake möödas. Summa oli ka piisavalt väike, et ma ise pole samuti teda rohkem torkinud selle asjaga.

Comment

cheoppsiga äritegemiseks läheb vaja hulgaliselt aega aga kunagi ta ikka välja ilmub erinevalt kasutajast afp
          ps kaust alati 100% täis ,kasuta ekirja

Comment

Sellel EHKT-l, mis Tallinnas, Kadaka tee kandis toimus, jättis subj. mainitud tegelane ühe omavalmistatud lampvõimendi toimumiskohta maha, Konjuhhov pidi selle toimumiskohta koristades oma koju garaazi vedama ning vähemalt aasta möödudes ei olnud keegi sellele järele tulnud.

Pahatahtlik või mitte, aga kui inimene jätab krooniliselt oma (ja teiste!) asju- tegemisi ilma peale pikaks ajaks ripakile, siis ei ole ta lihtsalt usaldusväärne.

PS. Läbu teemast kustutatud. Läbustajatele hoiatus!
            viimati muutis kasutaja vtl; 02 m 2009, 13:42.
            GSM: 5039624

Comment

Unustasin mainida seda veel et kui võimud andsin küsis Cheopps raha juppide jaoks ja andsin talle 500.kr..........Nüüd olen veel talle helistanud aga telefon väljas

Comment

Ka minul on Cheopps'iga olnud negatiivseid kogemusi.
                Teen siinkohal modedele ettepaneku, kanda nimetatud kodanik Ebausaldusväärsete kasutajate nimekirja.

Comment

nüüd Cheopps siis paha mees ja rahvavaenlane?

Comment

aga ega ta pole eriti aus ka olnud teiste vastu ja kannatanuid on juba mitu tekkinud. Ta võiks siis oma võlad teistega ära juba likvideerida mitte maa alla ära kaduda

Comment

Esmalt postitatud kalleb poolt
                      nüüd Cheopps siis paha mees ja rahvavaenlane?
                      Mitte, et ma parastaks või näpuga näitaks, aga selle info põhjal pead teda õigeks meheks?

Comment

no ma olen temaga mitmeid kordi äri teinud aga pole täheldanud et ta pätt oleks

eks teinekord läheb tal aega oma asjadega keskmisest rohkem aga kui aega on siis pole hullu ,saab asjad aetud

mingit tööd ma talle pole andnud ,sellega kogemused puuduvad

ma arvan et ta ilmub varsti välja ja lahendab oma probleemid kõik äre ,see loomulikult pole viisakas kui teisete asju aastaid enda käes hoitakse ja kontakteerumistele ei vastata

Comment

Esmalt postitatud blaster1 poolt
                          Unustasin mainida seda veel et kui võimud andsin küsis Cheopps raha juppide jaoks ja andsin talle 500.kr..........Nüüd olen veel talle helistanud aga telefon väljas
                          Olen talle juppide ja töö eest 1800kr ette maksnud. DAC ei ole õnneks väga kallis, aga jama see, et pole seda enam kusagil müüa näinud. Saaks vähemalt selle tagasi, juhul kui rahast ilma. Minu puhul on tel sees olnud, aga ei vasta. Eelnevalt on ta mõned parandustööd teinud ja lampvõimu trafod uued kerinud. Siis probleeme ei esinenud.

Comment

Esmalt postitatud kaspar99 poolt
                            Olen talle juppide ja töö eest 1800kr ette maksnud. DAC ei ole õnneks väga kallis, aga jama see, et pole seda enam kusagil müüa näinud. Saaks vähemalt selle tagasi, juhul kui rahast ilma. Minu puhul on tel sees olnud, aga ei vasta. Eelnevalt on ta mõned parandustööd teinud ja lampvõimu trafod uued kerinud. Siis probleeme ei esinenud.

Proovisin ka täna uuesti helistada siis oli sees aga keegi ei vastanud nagu ikka

Comment

Esmalt postitatud blaster1 poolt
                              Proovisin ka täna uuesti helistada siis oli sees aga keegi ei vastanud nagu ikka
                              Proovi mõnelt teiselt mobiililt/tel. Kui võtab vastu, siis on kurja juurikas teada.
                              Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

tal microsoft smartphone ,tuleb varuda kannatust

ja tundub et foorumis eriti tihti ka ei käi

Viimane tegevus: 25-01-09 15:29

Comment

Working...
                                X