Tervist..Sain enesele vähe parema trükkplaadi puuri ja mõtlesin siis,et nikerdan kohe kiirelt midagi. Otsustasin tda2005-ed korralikule plaadile laduda(kuskilt automakkidest kougitud).Otsisin netist kiirelt enam vähem kobeda skeemi/trükkplaadi välja ja asusin tegutsema.Plaat sai kena ja augud ilusti omadele kohtadele. Aga see näss ise toimib kuidagi näruselt.Sillatud variant küll,aga kuskil 3W 100Hz siinusega vaadates juba lõikas tipud maha.1kHz juures sain ehk 5-6W.Muusikat kuulates ka suht vaikselt mängides juba moonutab.Toiteks kasutasin PC toiteplokki.Plaanis oligi arvutisse sisse monteeirda selline pisike võimendi,aga kui nii näruselt vähe helivõimsust sealt saab,siis küll ei ole mõtet seda sinna pista.Komponendid(enamasti kondekad siis) nokkisin ka igast plaatidelt maha.Testriga tegin neile põgusa kontrolli muidugi.120k taki asendasin 100k ja 270n konde 100n,ülejäänu sama.Tean et need kivid saastad,aga kas siis tõesti nii saastad või see skeemilahendus pole kõige parem?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Tda2005
Collapse
X
-
Vs: Tda2005
Esmalt postitatud otsija pooltNagu needus.. Kõik ideaalselt välja kukkunud plaadid on alati vigased:Z.4-5 tundi tühjapanekut.Eks kui kunagi peaks tuju peale tulema,siis otsin miski asjalikuma.Nõme et inimesed oma s1tta igale poole ülesse riputavad,kui nagunii korralikult ei töötagi asjandus.Mida punk on liitnud, ärgu Tisko lahutagu
Comment
-
Esmalt postitatud otsija pooltNagu needus.. Kõik ideaalselt välja kukkunud plaadid on alati vigased:Z.4-5 tundi tühjapanekut.Eks kui kunagi peaks tuju peale tulema,siis otsin miski asjalikuma.Nõme et inimesed oma s1tta igale poole ülesse riputavad,kui nagunii korralikult ei töötagi asjandus.viimati muutis kasutaja roomet; 06 m 2009, 19:23.Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.
Comment
-
Krt.. Plaat pole enam kaubanduslikult see,kui seal mingeid lisaauke ja ühendusi vedama hakkan.Mul riivab nagu suht silma,kui plaati sedasi nõmedalt tuunida.
Ja ei saa alati aru,kas skeem on fake või ei lihtsalt peale vaatamisest(võimalik,et minu ebapädevus).Ja iga pisikese skeemijupi kohta muudkui siit aru pärida ei ole ka teps mitte kõige mõistlikum ma arvan.otsija
Comment
-
Esmalt postitatud otsija pooltKrt.. Plaat pole enam kaubanduslikult see,kui seal mingeid lisaauke ja ühendusi vedama hakkan.Mul riivab nagu suht silma,kui plaati sedasi nõmedalt tuunida.If you think education is expensive, try ignorance.
Comment
-
Esmalt postitatud andreie pooltSoovitan ikkagi "täiendada" olemasolevat plaati. Nagunii see kuulub äraviskamisele, küll aga saaksid teada, kas uut plaat hakkaks tööle. Ikka lihtsam, kui uus plaat teha ja avastada, et jälle peetis.otsija
Comment
Comment