Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
sealt aga võib kindlasti leida viiteid ja märksõnu edasiseks uurimiseks.
Mingeid jooniseid selle generaatori kohta olen kunagi kohanud, aga ei meenu kus...
Elektroonika töötab suitsu baasil.
Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.
Ehk on keegi huvitatud pildist:
Omasin kunagi sellist eelvõimendit, kus RETI logo täitsa vasemal. Samuti polnud esipaneel matt valge vaid üsna läikiv ning nupud hõbedased.
Ehee: mul on selline RET-i kastis muiodugi ja võimsausvõimendi pole just 140W vaid isetehtud paarkümmend W kanaliss+ subwoofri võim. Välja sai visatud plaadimängija eelvõim (iseendast oli hea, aga rikkis ja mittevajalik) ja veel mingid pudinad. Töötab küll, sest on hea tundlikkusega valjukad..
Optonica huvilisi siin eriti ei näe.Pakkusin mõni aeg tagasi SM 5100HB-d aga kedagi ei huvitanud.5100-l puudub võrreldes 7100-ga võimsuse indikaator ja võimsust on vähem.
Vs: Re: ... et kuidas saab testimis reziimi minna?
Vahepeal on tekkinud huvi ,et minukäes olevat pealtlaetavat estonia CD mängijat võiks näitusel näidata. Kuna ma ise olen nooremapoolne, siis vähe vanemad võiks kirjutada sellest ,mida innovatiivset kujutas neile sellisest riisatpuust kuulmine ja pilte oli ka mitmes väljaandes.
Vägev värk igati! Tea kas ainus (vähemasti korralik) eksemplaar, mis olemas on? Võibolla siin teemas seda mainitud ka muidugi.
Abiks arvutustel: Oomiproge, Võimuproge
Kahtled mõne muusikapala/albumi kvalikteedis? Ei kõla nagu päris nii? Hajuta viimased kõhklused programmiga AudioVisualizer !
Comment