Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
"Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge.Lord Rayleigh (John William Strutt)
Хорошо, тогда спрошу прямо по-русски! Товарищ привёз мне в октябре прямо из Эстонии радиолу Эстония-2 экспортный вариант, с другими диапазонами КВ, и fm вместо УКВ.
Ищу к ней схему, очень нужна!
[ATTACH=CONFIG]16960[/ATTACH]
Veidi imelik, skaalaklaas on "lääne", aga tämbrinuppude kirjad on vene.
Reaalselt tuli sellisena tootmisest?
Skeemi mõttes on küsimus ilmselt võnkeringi andmetes, vaevalt skeem muus osas erinev on.
Legendi järgi ilmusid lühilainealad ka vene turule mõeldud vastuvõtjatel, kui kogematta kaks nuppu korraga alla vajutada.
Veidi imelik, skaalaklaas on "lääne", aga tämbrinuppude kirjad on vene.
Reaalselt tuli sellisena tootmisest?
Legendi järgi olid eksport mudelitel eelmise eesti vabariigi aegsed skaalaklaasid. Neid toodeti aastateks ette. Egas keegi uskunud, et venelased siia aastakümneteks peremehetsema jäävad.
Ma siiski arvan, et skeem on sama. Võnkeringide elementide väärtustes on küsimus. Mulle tundub, et ma olen neid tabeleid näinud (kuskil eestikeelses raamatus), aga hetkel ei meenu kus.
... kui kogematta kaks nuppu korraga alla vajutada.
Lääne versioonil on 6 lühilaine diapasooni, aga kodumaisel ainult 5. Kuidas saab sama klahvide arvuga ühe ala juurde?
Vaevalt eksportversioonil klahve juurde tehti. See oleks tähendanud suuri konstruktsioonilisi muudatusi.
"Dreams are nothing more than wishes
and a wish is just a dream you wish to come true."
Comment