Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Punane RET

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Punane RET

siin veel viide Tesla -le
    (http://svetelektro.com/modules.php?n...topic&p=196313)

Vlastne som sa pomýlil, existoval ešte jeden CD prehrávač, model MC925, z ktorého som videl iba fotky, tam bola zas ešte väčšia doska ako v MC911, a bola osadená čs.-sovietskými súčiastkami, a tuším že iba mechanika bola Philips,displej bol riešený TTL logikou made in CCCP . Ale ten bol snáď iba v zväze, u nás (na našich stránkach) som ho nikdy nevidel.
    Tak existoval ešte jeden, MC92.11S, ktorý mal byť súčasťou veľkej veže Tesla.
    Fotky sovietskeho prehrávača, fotky interiéru som už nenašiel
    "Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge. Lord Rayleigh (John William Strutt)

Comment

Ise pole kahjuks Türile sattunud ei tea, kas Türi ringhäälingumuuseumis on mõni estonia pealtlaetav cd mängija?
      Alati põleb midagi.(SUURE LEEGIGA)

Comment

Oleks vaja kahte nupu ümbrust nagu estonia 010 eelvõimendil
        Click image for larger version

Name:	IMG_2430.jpg
Views:	1
Size:	33,4 KB
ID:	865473
        Veel huvitaks ,et äkki on kellegi kuskil estonia 010 eelvõimendi põhjaplekki ,millel pole keskel sellist välja poole stantsitud osa vaid on täiesti sile.

Comment

Tegin väikese video. Lisaks tegin ka pilteClick image for larger version

Name:	IMG_2452.jpg
Size:	45,1 KB
ID:	865478Click image for larger version

Name:	IMG_2447.jpg
Size:	50,5 KB
ID:	865477Click image for larger version

Name:	IMG_2453.jpg
Size:	45,4 KB
ID:	865476Click image for larger version

Name:	IMG_2439.jpg
Size:	25,9 KB
ID:	865475
          Click image for larger version

Name:	IMG_2451.jpg
Size:	43,6 KB
ID:	865474

Comment

Vs: siin veel viide Tesla -le

Need viited viivad seda kaugemale RET-i teemast, mida suuremaks lähevad TESLA pleierite numbrid. Eks see koostöö jooksis liiva, nagu üldiselt teada on ja ka lugeda võib.

Miskipärast arvan, et see esimene koostöömudel, mida meil müüdi, nendes juttudes ei kajastu.

Mälu järgi nägi selle prototüüp välja üsna samasugune, nagu meie turu oma, aga mustal esipaneelil ingliskeelsete kirjadega.
            Silmatorkavaks eripäraks oli veel ette sisselülimise nupu kohale välja toodud kõrvaklappide nivoo regulaator.

Kui keegi viitsib, siis võib vaadata, kas tal on selle koha peal alumises paneelis poteka jaoks ava.
            Minu omal on.
            "Dreams are nothing more than wishes
            and a wish is just a dream you wish to come true."

Comment

No nii-võtke nüüd peidikutest välja oma puldiga vinüülikad.

Comment

Oli olemas selline aga tootmisesse ei jõudnud, kuigi väljatöötlus sai valmis.

Comment

Selles teemas pole sellest veel räägitud.

Comment

kordamine ei tee paha

Comment

Suured vabandused.

Comment

Vs: Oli olemas selline aga tootmisesse ei jõudnud, kuigi väljatöötlus sai valmis.

Huvitav, kus sellest lugeda on?

Iseenesest tundub see mulle selline "suunatuledega jahipüss" tüüpi lahendus olevat, aga eks ma ole ka suht elukauge inimene praktilistes küsimustes.

Ehk oskab keegi mulle idee lahti seletada?

viimati muutis kasutaja Yxz; 21 m 2010, 20:39.

Comment

Tundub juba kuidagi irvitamine nende üle kes ei ole kursis.
                          Yxz

Comment

Esmalt postitatud mudasiil poolt Vaata postitust
                            Tundub juba kuidagi irvitamine nende üle kes ei ole kursis.
                            Yxz
                            Asjata tundub. Mina ka ei ole kursis, näiteks.

Kui keegi väidab, et väljatöötlus sai valmis, siis ma tahaks tõesti teada, kust saaks selle kohta täiendavat infot. Samas ma ei väida, et ei saanud - ainult kahtlen pisut.

Kui aga häiris minu "elukaugus praktilistes küsimustes", siis sellega on tõesti selline lugu, et ma polegi aru saanud, kellele või milleks on vajalik vinüülplaadil träkkide otsimise ja programmeerimise funktsioon, mida hoolega "jaapanlase" pealt kopeeriti ja lisaks veel uuele mudelile kaugjuhtimine külge mõeldi.

Sellest on ikka ka palju aega möödas ja emotsionaalselt oli 80-ndate lõpp ja 90-te algus suht kehv. Elumured olid raskelt seljas, jms.

P.S. Mingi tasuta kalendri udupildi põhjal küll ei maksa kaugeleulatuvaid järeldusi teha.
                            viimati muutis kasutaja Yxz; 21 m 2010, 23:04.

Comment

Esmalt postitatud Yxz poolt Vaata postitust
                              kellele või milleks on vajalik vinüülplaadil träkkide otsimise ja programmeerimise funktsioon
                              No kui oled ennast kenasti optimaalsesse kuulamispunkti sisse seadnud ja naudid Eesti POP viimast LP-d, siis võiks puldil nagu jumet olla küll. Minu fantaasiast jääb aga väheseks, mida teha puldil nuppude "33" ja "45" abil.

Comment

Working...
                              X