Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

palun abi VARASTATUD tehnika leidmisel.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

palun abi VARASTATUD tehnika leidmisel.

Täna (27.02.2008) hommikul kella 04:00-09:00 vahel viidi siis mul autost tagumise küljeakna kaudu minema alumiiniumist kohver, milles olid kaks profi CD-mängijat Pioneer CDJ-400. Auto oli pargitud mustamäe polikliiniku kõrval oleva maja ette.
    Kohvril oli tundemärgina peal järgnev kleebis: http://www.vidinaguru.com/kleebis.jpg
    Mängijate seerianumbrid: HDMP013715YY , HDMP013951YY
    Pildid, milline see mängija välja näeb: http://www.vidinaguru.com/pilt1.jpg ja http://www.vidinaguru.com/pilt2.jpg
    Kõik, kes on kedagi näinud sellise kohvriga ringi kõndimas, kellelegi on selliseid mängijaid müüa pakutud jne jne, paluks kindlasti teada anda. Vaevatasuks nende instrumentide leidmisele viiva info eest panen välja vähemalt 7500.-
    Minu kontaktandmed:
    GSM 56 664 663
    aare@in-the-mixxx.com
    Audiol on hing sees...
    NotAnotherDigg

Vs: palun abi VARASTATUD tehnika leidmisel.

Täna (27.02.2008) hommikul ???

Comment

hih...aeg lendab nii kiiresti, et pea elab alles eelmises aastas...loomulikult aastaks siis 2009 ja kuupäevaks 27. veebruar
      Audiol on hing sees...
      NotAnotherDigg

Comment

Tasub jälgida Osta.ee- s müüdavat. Mina leidsin, minult varastatud mündid üles, küll juba müüduna. Asjaga tegeleb politsei, lootus on tagasi saada ka juba müüdud asju.

Comment

Esmalt postitatud tagahoovis poolt
          Tasub jälgida Osta.ee- s müüdavat. Mina leidsin, minult varastatud mündid üles, küll juba müüduna.
          Kas need olid alles äsja müügis?
          (sai isegi piilutud, seal oli neid hulgi ja 1ikult)

Comment

osta.ee soov.ee kuldnebors.ee jne on nüüdsest mul igapäevased jälgimisalused tõesti...
            esmaspäevast väike plaan pandimaju ka kammima hakata...ehk näkkab.
            Audiol on hing sees...
            NotAnotherDigg

Comment

Põhiliselt müüdi ikka mitmekaupa, alghind 1.- Vargapoisile läheb lõbu kalliks maksma, sest tema maksab väärtuse, mitte müügihinna pealt. Müüa ei ole ise vargil käinud, vaid vahendab.

Comment

Mitte kuidagi ei taha ma õigustada varastamist...aga selliste asjade ennetamiseks ei tohiks autosse jätta selliseid asju.Veelkord,ära saa minust valesti aru.
                Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Esmalt postitatud Ints poolt
                  Mitte kuidagi ei taha ma õigustada varastamist...aga selliste asjade ennetamiseks ei tohiks autosse jätta selliseid asju.Veelkord,ära saa minust valesti aru.
                  Räägivad, et seoses majandussurutise- ja tööpuudusega on paljud kaabakad, kes vahepeal ehitaja vms. ametit pidanud, uuesti hakanud tegelema autode puistamisega.
                  Klaaside sisselöömine on sagenenud ja puistatud on ka neid autosid, kus midagi väärtuslikku nähtaval kohal ei olnud. Kuuldavasti varastatakse isegi kassettmakke.
                  GSM: 5039624

Comment

Working...
                  X