Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kurioosumid Elfas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kurioosumid Elfas

Siit foorumist on juba varem läbi käinud mõned näited Elfaelektroonika veebipoe tõlkevigadest.
    Aga see, mis mulle viimase (03.03.2009) uudiskirjaga saadeti, lõhnab juba kas pettuse või lihtsalt lauslolluse järgi:
    http://www.elfaelektroonika.ee/artnr/!80-664-41/metallipuuride-komplekt-170-puuri
    Copy-paste tekst tootetutvustusest ka:
    Puuride komplekt sisaldab 170 terasepuuri (suurt pöörlemiskiirust taluvad kvaliteetpuurid). Puuride suurus 1–10 mm, 0.5 mm sammudega.
    Puurid paiknevad metallist kandekohvris, milles on märgistatud hoidmissektsioonid
    Mitte et mul selle konkreetse firma ja selle veebipoe vastu mingit vimma oleks! Vastupidi, seni ainult positiivsed kogemused. Aga see lihtsalt ületas mu valuläve.

PS. Loodan, et foorumi haldajad mind selle eest nüüd põlu alla ei pane, vaid põhitähelepanu oma tootetutvustuste korrektsusele suunavad.

Vs: Kurioosumid Elfas

Ja mis siis konkreetselt pettus või lauslollus oli?

Comment

0,5 mm sammuga peaks siis 170-s puur olema 85mm? Päris saske kohver tuleks...

Comment

Vaevalt et nad 1-s eksmplaris diameetri kohta on.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Esmalt postitatud Nyy poolt
          Ja mis siis konkreetselt pettus või lauslollus oli?
          Aga mida ma saan siis 170 tk? 1mm-seid? Või 10mm-seid?
          1mm kuni 10mm 0,5mm sammuga ka ei klapi!
          Igatahes, mulle jääb täiesti selgusetuks, kui palju ja mida ma selle komplektiga saan.

Comment

Sellepeale on ka ilmselt raske tulla et mõnda mõõtu puuri võib kastis isegi rohkem kui 2 olla?
            Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
            Konfutsius

Comment

Kui toode huvi pakub, saab ju alati uurida ja poodi minna või meil saata. Loomulikult võiks kirjas olla ka mitu midagi on, aga kas see on nüüd väärt sellise teema tegemist?
              Condemn the hive.

Comment

On ka võimalus kõrvalt pildilt puurid üle lugeda, aga paistab et neid on päris palju. Igat mõõtu siis umbes 5...10

Comment

Ei saa ka aru, milles probleem seisneb? Antud lingile vajutades ilmub nähtavale kohver, kus on palju-palju puure sees, osasi mõõte on lausa hulgi ja kas tõesti ei või kogu arv 170tk. olla?

Comment

Esmalt postitatud ainpaasalu poolt
                    Loomulikult võiks kirjas olla ka mitu midagi on, aga kas see on nüüd väärt sellise teema tegemist?
                    On, on väärt!
                    Нада Федя, нада!
                    Mäletad?

Proovisin lugeda, ei saand hakkama! Ehk on kellelgi parem silm.

Comment

Minule jäi silma 84 puuri. Aga pildilt ei saa aru kui palju kõrvuti on ja ei tea palju on teiste puuride all. 170 on igati loogiline.

Segadus mis teemaalgatajal tekkis on siiski igati mõistetav. Kuskil pole mainitud samamõõtmeliste puuride kogust (ega olemasolu).

Kui nüüd vaid inimesed kes haldavad neid lehti satuks lugema siinseid tähelepanekuid vigadest/segadusetekitajatest, toimuks siin täitsa maailmaparandamine.

Comment

Ma arvan samuti et tootekirjeldus, eriti tehnikapoe oma, võiks olla täpne.
                        Klikkides nii mõnegi toote juures olevale lingile "vaata täpsemat tootekirjeldust", ei kuvata midagi asjalikku. Samuti tundub, et pdf-datasheete on nagu vähemaks jäänud ?
                        Ehk Svenssonid võtavad kuulda ja parandavad ennast? Kunagi oli Tevalo pood mulle põhiline pdf-ide allikas. Kataloog oli samuti nagu käsiraamatu eest. Ajad möödusid, omanikud vahetusid ja kahjuks on asi selles suhtes viletsamaks läinud. Oomi pood ja isegi RS-i "uuendatud" veeb on paremad. Muide, RSi endine veebileht oli otsimiseks tõesti hea (subjektiivne arvamus mõistagi, nagu kõik siin kirjutatu).
                        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Set Contains:
                          • 10 Pieces of each 1.00 mm to 8.0 mm in increments of 0.5 mm
                          • 5 Pieces of each 8.5 mm to 10.0 mm in increments of 0.5 mm
                          • Supplied in metal case

Comment

Esmalt postitatud tcumen poolt
                            Siit foorumist on juba varem läbi käinud mõned näited Elfaelektroonika veebipoe tõlkevigadest.
                            Aga see, mis mulle viimase (03.03.2009) uudiskirjaga saadeti, lõhnab juba kas pettuse või lihtsalt lauslolluse järgi:
                            http://www.elfaelektroonika.ee/artnr/!80-664-41/metallipuuride-komplekt-170-puuri
                            Copy-paste tekst tootetutvustusest ka:

Mitte et mul selle konkreetse firma ja selle veebipoe vastu mingit vimma oleks! Vastupidi, seni ainult positiivsed kogemused. Aga see lihtsalt ületas mu valuläve.

PS. Loodan, et foorumi haldajad mind selle eest nüüd põlu alla ei pane, vaid põhitähelepanu oma tootetutvustuste korrektsusele suunavad.

Kas sul on väga igav või ?

Comment

Working...
                            X