Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

digitv läpparisse.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

digitv läpparisse.

Tervist. Mõtlesin,et ühikas oleks hea läpparist digitv vaadata.Leidsin klickist odava adapteri.Et kui võimekas see antenn tal on seal? Ühikas telekale antenni ei ole,vaid mingi pooleteise meetrine juhtmejupp näitab enam vähem kena pilti.Asun siis Tartus ja kui hästi selline asi üldse toimib,ehk on kellegil olemas adapter ja oskab kuidagi kommenteerida...
    otsija

Vs: digitv läpparisse.

Tere.Üldiselt on see antenn mis tal kaasas on üsna võimekas aga see oleneb veel väga paljudest asjadest.Esimeseks suuremaks kriteeriumiks kaugus ja otsenähtavus soinaste mastiga.Teiseks igasugused segajad mis linnas levivad nt. kõu nett.Täpsusta oma asukoht siis oleks asi selgem.Kui on võimalik siis pane antenn akna taha,sest muidu mõjutab signaali ka su enda liikumine ruumis.Endale ma ehitasi ise antenni selle kanali sageduse jaoks ja asi läks veel paremaks,muidu oli vahel hakkimisi pildis kui ka helis.Kui küsimusi veel siis küsi.TSAU

Comment

Tartus annelinnas sain selle antenniga toas muist MUX-e enamvähem normaalselt kätte.
      Rakveres täielik 0 - isegi akna tagant umbes sellise antenniga ei saanud midagi
      MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
      KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !

Comment

No ma asun põllu ühikas neljandal korrusel,aken on siis kooli suunas.Tartus linnas ei asugi siis mõnda saatjat we?

E: Ja kas see asjandus kodus mul läbi selle antennijagaja ka toimiks?
        otsija

Comment

Tere jälle.Soinaste mast asubki ju tartus,Igasugused jagajad jäta ära,need võtavad signaali maha.Muide selle jubinaga saab kaasa ka paar videotöötlus proget ja kui kavatsed ära osta ja asi funkab siis soovitan usb pikenduse juurde osta sest see adapter väänab arvuti usb pesa ikka päris korralikult.

Comment

Esmalt postitatud av2 poolt
            Tere jälle.Soinaste mast asubki ju tartus,Igasugused jagajad jäta ära,need võtavad signaali maha.Muide selle jubinaga saab kaasa ka paar videotöötlus proget ja kui kavatsed ära osta ja asi funkab siis soovitan usb pikenduse juurde osta sest see adapter väänab arvuti usb pesa ikka päris korralikult.
            Selge.. Kodus ma muidu proovin ikka selle jagaja vahelt,hetkel on lauaarvutis tv kaart ja selle kablaga saan siis proovida kohe.Ps kodu asub 40km Tallinna poole Tartust.Aga kuidas see digi üldse käitub,kui kehva signaal on? mingit sädelevat pilti vaevalt sealt tuleb,või siiski?

E: Ja sain ma ikka õigesti aru,et ostad seadme,installid ja töötab,mingeid ala lepinguid jms jama ei ole?
            viimati muutis kasutaja otsija; 08 m 2009, 22:13.
            otsija

Comment

TRE.Täpselt nii ongi ostad ja installid proge peale ja hakkad kanaleid otsima kui signaal on lahja siis ta lihtsalt ütleb ,et kanaleid ei leitud.kui on kehva signa siis pilt jääb seisma ja hakkima.Mingit sädelevat pilti nagu analoogi puhul ei ole.On kaks võimalust kas on või ei ole.ma soovitaks ikka tartus proovida kuna siin mast ligidal ja mina sain ka esimesel korrusel pildi ette.

Comment

Suran vahele, vabandan ette.
                Sama kaart ja kanalite püüdmine Tallinnas, Nõmmel.
                Kui reaalne on kvaliteetne pilt kivimajas ja kasvõi TTÜs?
                Või on kindlam kaart sula eest osta ja kaubelda varianti, et päeva-kahe jooksul proovin ja hädaga toon tagasi?
                Erilahendused.
                PS või mail.

Comment

Mõtlete Eesti digilevi .
                  See K-Worldi isend, mis mulle kätte sattus on juust.
                  Kolleeg ostis, et arvutist vahtida. Ei saanud tema pilti ette, ei saanud mina . Lisaks kaasasolevale "antennile" sai proovitud minu välisantenni, mis ka põhjanaabreid näitab. Proovisin lisaks kaasatulnud softile vlc-d ja alt dvb-d Läks garantiisse. Kuna kolleeg ei jaga eriti asja,kirjutasin pika kirja kaasa.
                  Pulk oli 2 nädalat garantiis , helistati- et on korras ja põhjus selles, et kasutajatarkvaras tuleb asukohamaa "rootsi " valida.
                  Kuna kristiine keskus asub vahetult masti kõrval, sai läpakas kaasa võetud ja pärast pulga kätte saamist koheLilleküla jaama testima mindud, Ja - kõik toimis. Masti all. Aga veidi kaugemal enam mitte.
                  Konkreetse isendiga olid katsed TTÜ-s püüda 0 Kas konkreetse isendi viga ?
                  samas, Terrateci xss näitab mul ilusti akna peal pilti (aken vaatab teletorni).
                  Sama pulgaga ja "antenniga" sain ka Sauel pildi akna all ette.
                  Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Ma ei ole kindel kas see info abiks on, aga sõbral on sama pulk, elab Rakvere kandis, selle kaasaskäiva antennijupiga ta midagi ei leidnud, kodus viskas vanast ajast alles oleva silguvõre juhtme taha ja kõik kanalid olemas, nii analoogis kui digis, kaabel tv kaabliga nägi ka ettenähtud kanalid ära, Sealt 5 km Narva poole maal tal antenn, mis oli vales suunas, leidis kanalid üles aga ei suutnud esitada, ei digi ega ka analoogi. Tallinnas Kristiine kandis ta seda kasutas, antenniks mingi ilma võimendita toaantenn, sai digikanaleid vaadatud küll, aga suureks probleemiks oli see, et see kannatas ainult paari tundi vaatamist, kuna see läks kuumaks ja siis hakkas pilt aeglasemaks minema ja hakkima. Ma tean, et minu usb 1.1-ga oleks taoline asi mõttetu, aga kunagi proovin tema asja ikkagi järgi, äkki hädapärase pildi saab, ise pean arvatavasti mingi pcmcia variandi hankima.
                    Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Comment

Ostsin AVerMedia pisikese mooduli ja näen sellega Tartus kõiki digisid.
                      Lahtised on lahti ja teised on punased.
                      Antenni suuna järgi arvan et tegu on Valgjärvega.

Samas oli veider et 1. korrusel akna ühes ääres nägin,
                      akna keskel ei näinud ja 4 m eemal nägin uuesti. Vaatesuunas on kuskil 50 m kaugusel majad.
                      Ka Regio kaarti järgi on seal suunas Valgjärve.

Kui kasutasin maja siseantenni, siis ta nägi samuti. Kui panin TV ja TEMA vahele jaga, kadus digipilt ära.
                      Kui vahetasin 1000 MHz jagaja 2,3 GHZ vastu, nägin mõlemaga korrga, vastavalt analoogi ja digit.

Minipult ja skartjuhe töötasid ka.

Kui keegi teab kuidas avada neid "punaseid" siis, oleks huvitav kuulda.
                      Kus sellist litsentsi saab?

See, on kõigil digidel nii, tuleb valida mingi maa ja MITTE MUU.

Ainult et seda ei teadnud isegi remondimehed. Nüüd teavad, ütlesin neile ka.

Comment

Esmalt postitatud A.R. poolt
                        Kui keegi teab kuidas avada neid "punaseid" siis, oleks huvitav kuulda.
                        Kus sellist litsentsi saab?
                        Selle "litsentsi" ehk vaatajakaardi saad Starmanist 99 EEK eest kuus, lisaks läheb vaja ID-kaardilugejat teise USB-pessa. Paar lisaproget ka, et kaardilugeja tööle saada. Digi-tv.ee foorumis sellest mitu jutulõnga. Ise pole katsetanud.

Valgjärvelt saad koodivaba HD-kanalit ka näha (BebeTV HD), kui arvutijõudlus piisav.
                        73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
                        ATiP1pN4XeM

Comment

Einoh väga lahe.. Ostsin ära selle ja arvuti ei loe plaati välja:S. Alati peab ikka midagi jebima. Ühe teise tüübi läpa luges kohe välja,kopin mälupulgale ja siis vast saab tööle installika sedasi.Aga selle kopeerimise aeg on ikka tunde niiet peab passima veel rsk.

Töötab. 31 kanalit leidis siis siin.Aparaat läheb parasjagu soojaks,vast see ei mõju ta elueale kuidagi negatiivselt.Suht kobedalt sööb resurssi see asjandus,netis käies samal ajal kipub vahepeal hakkima.Ega mul läppar ka mingi hull loom pole,aga jah.Igal juhul esmamulje on päris positiivne muidu jäänud.
                          viimati muutis kasutaja otsija; 09 m 2009, 16:43.
                          otsija

Comment

Esmalt postitatud otsija poolt
                            Ostsin ära selle ja arvuti ei loe plaati välja:S.
                            Kopimise asemel vaata tootja kodukale. Seal võib uuem ja parem versioon rippuda.
                            73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
                            ATiP1pN4XeM

Comment

Tundub,et pole see asi nii roosiline midagi selle aparaadi juures.Pikemal vaatamisel õhtul hakkas tv6 jebima.Suht tihti hakkis ja jooksis vahepeal kinnigi niiet ainult heli jäi.Kuigi see paremal üleval olev signaali tugevust näitav asjandus oli põhjas?Antenni liigutamisel asi muutus korra paremaks ja mõne aja pärast jälle hakkis.Kas siis mõjutab mingil märal vaatajate hulk või ma ei teagi mis porr tal sellega on.Ja olgu uurin kodukalt ka mis seal head.
                              otsija

Comment

Working...
                              X