Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

digitv läpparisse.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: digitv läpparisse.

mina pidin oma mp3 mängija minema viskama, kui juhe jala taha jäi kirjutamisel, sest firmware oli kadunud. Mingi odav junn oli ja internetist ei leidnud selle kohta midagi

Comment

Esmalt postitatud onx15 poolt
      Sel juhul on minu sõbral teine pulk, ta sai vaadatud oma pulgaga analoog kaabel TV-d kui ka kolme kanalit tavalise antenniga, ning muidugi ka digi, muidugi ei sanud vahetada kanalit analoogi ja digi vahel, programmi käivitusega sai valida kumbasid kanaleid otsima hakata. Pult oli ka sellel ja välimus sama, korra nägin ainult. Ta ostis ka selle kunagi mingist arvutipoest umbes 500.- eest.
      Ei taha uskuda,et asjalikum(vähemalt tundub) aparaat varem ostetuna veel odavam ka on/oli,Võibolla siis ehk sebis kusagilt mujalt kui Eesti kauplustest,sest klickist odavamalt ei saa Eestimaal vist kusagilt.
      otsija

Comment

Ma pärast küsin järgi täpse info, ei taha hakata päris valet raiuma, võimalik et ma ei saanud tema kirjeldustest õigesti aru, või vastupidi.
        Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Comment

Esmalt postitatud otsija poolt
          Ei taha uskuda,et asjalikum(vähemalt tundub) aparaat varem ostetuna veel odavam ka on/oli,Võibolla siis ehk sebis kusagilt mujalt kui Eesti kauplustest,sest klickist odavamalt ei saa Eestimaal vist kusagilt.
          odavamat saasta viletsama teenindusega. kartulist klikiks nime muutmine jättis paraku sisu suht samaks, va kaubavalik, mis veel enam arvutitest eemale kolis ja enam plingnännile orjenteerus
          Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Esmalt postitatud ppv poolt
            Eesti kohta ei tea aga soomlased pidid kaablisse ka digi laskma, seadusega lubati üksikud erandid ( haiglad ja muu selline) mõneks ajaks. Kindlat infot kahjuks pole.

Millegi pärast arvan, et meie kaabli operaatorid võtavad ka kohe maha kui võimalus tekib, ressursi kokkuhoid ju meeletu ja bokside rendiga tuleb nati lisapappi.
            Starman on välja öelnud, et nende eesmärk on minna digisignaalile, kusjuures üks piirkond (vist Paide) on juba täisdigitaalne.

Üldiselt võiks nii olla, et nn sotsiaalpakett (kohalikud ja veel mõned üldkanalid) jääks ka analoogi, kuid ülejäänu leviks vaid digitaalselt.
            73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
            ATiP1pN4XeM

Comment

Esmalt postitatud reuter poolt
              odavamat saasta viletsama teenindusega. kartulist klikiks nime muutmine jättis paraku sisu suht samaks, va kaubavalik, mis veel enam arvutitest eemale kolis ja enam plingnännile orjenteerus
              No see on teine asi.Ma rääkisin hinnast.Siiamaani olen oma arvutikola kartulist/klikist osnud ja seni pole vastu p_rset saanud.Mitte et ma õigustaks endist kartulisalongi,lihtsalt mul on vist õnne olnud.
              otsija

Comment

sealt kannatab toorikuid osta, kuna nad vähemalt varem olid odavad, kõike kallimat aga mitte. müüad on 90% ulatuses ebapädevad(et mitte ebaviisakate sõnadega väljendada) ja garantii küll toimib, aga pikaldane, võid saada tagasi vale asja. kui neil ei õnnestu parandada ümber vahetada, siis pakuvad sama summa eest asendust, aga raha tagasi ei kipu andma - krt, kui ma ostsin ketta, siis ma tahtsin ketast ja samas summas mingi fotokajuust või mis iganes vidin ei paku pinget.
                osta sealt, kui tead täpselt mida ostad(ära müüjalt küsi), ei eelda edaspidist tootetuge.
                sry OT pärast

teemasse: kas keegi on kuskil müügil näinud sellist universaalset: analoog, digi, sat ja vb ka raadio. oleks huvitatud. soovitatavalt võiks komplektiga kaasneda suht tundlik antenn maapealse kraami vastuvõtuks
                Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Esmalt postitatud uduloor poolt
                  Ainult digi.
                  Seal soodsam, http://www.ravolink.ee/m9358/vi-idoc_edit+i336658

Ülejäänd raha eest võtke õlut seadistamiseks.
                  Kas see on usaldusväärne firma kui sealt postiga tellida? Krediidiinfost vaatates on neil 2000 eeki maksuvõlga.

Comment

Ravolink: mõningad kommentaarid selle firma kohta.

Comment

Lisan veel siis ühe häda selle digipulgaga.Nimelt filmide jms vaatamisel on pilt enam vähem,vahest hakib ainult,aga reklaamide aeg jookseb suht tihti vabse kinni,nii et ainult heli jääb,aga pilt paigal.Olen Seda ka märganud,et mingi mahla reklaamil jookseb peaaegu alati kinni ja jäävad need mahlad mulle ainult pildiks.Et mis seda põhjustada võiks? kas reklaamid on infomahukamad vms ja arvuti jääb lahjaks?
                      otsija

Comment

Huvitav, mida sellest karta/oodata? https://pood.elion.ee/epood.asp?t=13...ue&Smenyy=1373
                        Erilahendused.
                        PS või mail.

Comment

Mis seal ikka arvata - ega pulk mpg4-ja ei näita vaid soft.
                          Tundlikkust saab teada ainult proovides ja võrreldes.
                          Välisantenniga peaks töötama.
                          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Soodsa koha peal saab toaantennigagi pildi ette.Aga see tahab suht asjalikku arvutit tundub,minu läpal 1,8GHz AMD..... tõmbab reklaamide aeg hakkima nagu mainisin(signaalitugevust näitab max).Ega miski muu seda vist põhjustada ei tohiks?Ei ole paraku võimsama masina peal ka proovida.
                            otsija

Comment

Esmalt postitatud otsija poolt
                              ... minu läpal 1,8GHz AMD.....
                              Sooviks ka teada, milline peaks olema miinimumkiirus digipulga tõrgeteta vedamiseks. Nimelt jäi silma üks Asuse läppar (1,73 GHz, 2 GB).

Tnx.
                              73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
                              ATiP1pN4XeM

Comment

Acer Aspire one veab Terrateci pulga igatahes välja (ka akutoitelt). Ei hakanud seda pulgasoftiga koormama ja vajadusel näen vlc-ga. Kaardi draiverid peavad olema paigaldatud.
                                Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Working...
                                X