Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Mitte otsi- vaid vastusemootor tulemas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mitte otsi- vaid vastusemootor tulemas

ehk siis selline lahendus, mis vastuse otsimise asemel lahendab
    ülesande. nagu 2*2 annab kalkulaatorisse sisestatuna vastuse 4,
    aga küsimuse saab sisestada sõnaliselt, mitte ainult arvudega.
    ja vastus tuleb üks, mitte hunnik linke.

ootan huviga... äkki vastab ka siinse foorumi pidevad (bassikasti suuruse)
    küsimused (-;

Vs: Mitte otsi- vaid vastusemootor tulemas

asoo, aga ma olen oma guugliga koguaeg saanud arvutada ja vastuseid leidnud. Huvitav, huvitav innovatsioon on hea. Verd, higi, pisaraid (Lennart Meri)
    Mida punk on liitnud, ärgu Tisko lahutagu

Comment

Miskilt ulmejutu masinalt olla küsitud et mis on elu mõte. MAsin mõelnud pikalt ja öelnud siis "37" (ok, võis olla ka mõni muu number). Huvitav mida too Wolfram Alpha kostaks?
      Mismoodi on võimalik arvutada vastus küsimustele...???
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Mingitele universaalsetele küsimustele ehk? Muidugi mitte küsimustele, et umbes mis on mu ema neiupõlve nimi...
        Aga ei näe probleemi küsimustes "Mis on transistor", "Mis on aasta auto 2009" jne.

Comment

Kuigi ma ei saa aru, miks on vaja kitsarinnalisi vastuseid üldse?

Wiki on mu arvates küllalt arenenud ja elementaarne peaks olema suutma märksõnadega üles leida artikkel/topic, millest vajalik info välja sõeluda.
          Erilahendused.
          PS või mail.

Comment

Pmst sama teeb google ainult, et seda on täiustatud ja sa ei pea lisama juurde igasugu ebamäärast BS-i. Kui tahad teada mis on transistor, siis kirjutad transistor ja kui aasta auto siis aasta auto

Aga las teevad, eks ta ikka üks tore asi jälle vahelduseks ole, kuigi ma hetkel ei näe sellele mingit rakendust. Google pakub mitu varianti, see on ju hea, sest nii saad mingit fakti erinevatest kohtadest kontrollida, kui see annab ainult ühe, siis ainult jumal taevas teab, kas see on õige vastus või on see esimene netist leitud vastus või ma ei tea, kuidas see asi töötama hakkab, vaevalt keegi andmebaasi teeb, kuhu kirjutatakse kõik võimalikud küsimused ja siis sobivad vastused.
            Condemn the hive.

Comment

Aasta auto 2009: päris 1 variant:

http://www.google.com/search?q=car+of+the+year+2009&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-USfficial&client=firefox-a

Kas volfram annaks tabeli: mark:kategooria ?

Kahtlen...
              Erilahendused.
              PS või mail.

Comment

minu erialal on selline hea eristus ntx fontides: postscript vs bitmap,
                elik valem versus kujutis. arvake, kumb annab parema kujutise ning
                võtab vähem (masina)ruumi?

spam on hea, kui selle kerge vaevaga ja kohe kätte saab.
                valem on liiga keeruline, sunnib midagi sõnastama, et täpset vastust saada.

Hitchikeri guide-i või Gibsonit aga tasub ikka aeg-ajalt üle lugeda --
                miskipärast on mõned ulmekirjanikud ja unistajad paljutki täppi pannud
                (nende ajal veel) tulevikutehnoloogiast. targemad neist on mõttega oma
                aja uusimaid teaduslikke/mitteteaduslikke ideid ja leiutisi uurinud ja pisut
                edasi mõelnud...

Comment

Esmalt postitatud felch poolt
                  Miskilt ulmejutu masinalt olla küsitud et mis on elu mõte. MAsin mõelnud pikalt ja öelnud siis "37" (ok, võis olla ka mõni muu number). Huvitav mida too Wolfram Alpha kostaks?
                  Mismoodi on võimalik arvutada vastus küsimustele...???
                  Ma olen kuulnud/lugenud sarnast anektooti umbes sel kujul:
                  Küsimus superarvutile:
                  Mis juhtub meie planeedil ca 500 aasta pärast?
                  Arvuti olla mõtisklenud päeva, teise, tüki kolmandatki, ja siis vastusegi "välja sülitanud".
                  Paraku olla see olnud hieroglüüfides ja seni tuvastamata dialektis.

Comment

Oli vist ka kolmas variant.
                    Küsimus: mida ma teen tunni aja pärast.
                    Masin mõtleb mitu tundi ja vastab: istud, ootad mu vastust.
                    Ära arvas!
                    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Ma parandaks teist ja kolmandat postitust oma viie sendiga: Elu mõte olla 42 Douglas Adamsi "Pöidlaküüdi reisijuhi" järgi ning "verd, higi ja pisaraid" lubas Winston Churchill oma rahvale teise maailmasõja puhkemisel.
                      Kuid teemasse uitmõte, et kui puutrisüsteem "kalkuleerib" vastused küsimustele, siis millise mahuga peaks küll olema andmebaas, millel süsteem põhineb...
                      Teine mõte veel, peale mõnda aega tagasi loetud uudist, et kuna USA militaarosakond üritab luua "eneseteadlikku" robotit, ehk AI-d, siis tehnoloogiline singulaarsus ei lase ennast kaua oodata

Comment

Working...
                      X