Tere,aeg nii kaugel et tuleb praktikakohta sebima hakata.Üks silmapiiril olev firma oleks ideaalne mulle,kuna kodust transpordiprobleem oleks lahendatud,aga sinna vist ei ole vaja praktikante(tööd ei ole vms).Nädala pärast pidi selguma,aga eriti lootust ei ole.Niisiis mis firmat soovitaksite,kus normaalset praktikat saaks Tartus. St esimene kursus keskabaasil olen,aasta eespool käivad kursuslased rääkisid,et mõni sattus ikka täiesti mõttetu firma otsa,kus enam vähem nädalas korra käidi kohal ning siis ka passiti tühja,ise sellise firma peale ei tahaks küll trehvata.Samas Eltelis vms kaableid kraavi loopida ei oleks ka kuigi hariv,ideaalne oleks kuskil sisetöödel kaableid vedada näiteks.Mingit rahalist kompensatsiooni vist eriti loota ei ole mõtet praegusel raskel ajal.Muidugi oleks hea,kui makstakse midagi ja piisava pädevuse ning soovi korral peale praksi suveks tööle saaks(ehituse peale hooajaliselt praegu ma enam tõenäoliselt ei saa). Niisama tühja passida suvi otsa ja pöialt imeda,mõte sellest ajab juba maseka peale:S. Niisiis,siin foorumis kindlasti ka elektrikke ja vast osatakse soovitada midagi asjalikku.Tänan ette.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Elektrikule praktikakoht Tartus:).
Collapse
X
-
Vs: Elektrikule praktikakoht Tartus.
Võta telefon kätte ja hakka helistama.
Alguses võiksid paar firmat ette võtta, uurida nende kodukaid, mis mulje nad jätavad.
Kui paistab enam-vähem ok, siis helistad ja räägid loo ära.
Kunagi otsisin tööd niimoodi, lihtsalt hakkasin helistama ja küsisin, et kas lisatööjõudu on vaja. Ja lõpuks leidsin, peale 3 kõnet. Otseselt p punkti keegi ei saatnud, kui polnud pakkuda, öeldi viisakalt, et kahjuks pole. Ajutine tööots oli mul leitud, hiljem leidsin parema koha ja palga.
Muidugi see oli 2007 aasta, aga noh. Äkki midagi aitab.
Ega jah lihtne see pole. Eriti praegusel ajal.
Comment
-
tasuta või väga odava tööjõu vasu peaks praegu just huvi olema. töö ei ole kõige kiuste ilmast otsa lõppenud, lihtsalt raha hulk on turul müstiliselt vähenenud.
helistamine on tõhus vahend ja reeglina ka pakutakse siis midagi, kui on pakkuda. meilidele ei viitsi praegusel ajal keegi vastata. dialoog võib anda oluliselt parema ülevaate, mida pooled ka üksteiselt ootavad
Comment
-
Väikeetevõtetes, on pakkumiste hinnad nii all, et tööd tuleb kiiresti ja korrektselt teha, et vähegi normaalne tunnipalk tuleks. Kellegi "käehoidmiseks" ja vigadeparnduseks aega ega ressurssi pole.
Soovitaks just suuremaid ettevõtteid proovida. Teoorias oleks vägev kui saaksid mõne heakskiidu inspektori juurde "kaasatolknema". Tartus näiteks oli vist elektrikontrollikeskuses, üks jutukas vana...
Praktikas oleks abik, kuskil käidumehe juures.-
Comment
Comment