Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Sample ordering

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Sample ordering

Jaganud ??? Sa pole isegi müünud, ainult rääkinud ja lubanud.

Söövitusest ei ole juttu olnud, läbivasetamise kohta sa kirjutasid. Kas ma vastasin kuidagi ülbelt seal? Kui pidevalt purjus või pilves oled siis mine, loe see teema läbi, ma ei kirjutanud seal ühtki halvustavat sõna sinu suunal. Hoopis sina oled see kes ei suuda normaalselt suhtuda, sa näed kõike oma mätta otsast . Samas üldiselt on nii, et kõik ei pruugi samalt mättalt vaadata ja sellest oleks aeg hakata aru saama.
    -superradical-

Comment

Kui juba jutt PCB peale läks. Ei pea ise solberdama, ehitad masina topid teadmised sinna ja suudab ka väheste teadmistega inimene asjaga hakkama saada. Teine varjant et ostad masina. Viimane sõltub konkreetselt sellest palju maksab oma aeg.Karu küsib meetri hinda mõni teine ruutmeeri.
      Kui juba korraliku PCB-d vaja siis brandner. teatud plaatide puhul vb odavam isegi. Nad küsivad ruutmeetri hinda. Ja nad vastavad meilidele ja suhtlevad. Vahet pole et sa vb ühe korra tellid , oled suur või väike firma, oled tartus või valgast. Pea asi et maksad.
      Alati pole hind tähtis. Suhtumine on ka tähtis.
      Viimasel ajal on mõningate suurfirmadega surgid et saaks tellimuse kirja, lõpuks viskab kopa ette lähed otsid mõne väiksema, teeb sama hästi vb küsib ka sama hinna, aga ta teeb. Aga suurfirmade reklaam on vägev lubavad kst mida. Tegelt ei ole see ainult suurfirmadega on ka väikseid, häirib kõige rohkem see et reklaam on vägev tegevus0. Teisel jälle reklaam 0 tegevus pro. Ja see kõik tuli kui üledramatiseeritud majanduskriis saabus.
      Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
      1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
      2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Esmalt postitatud radiotehnika35 poolt
        Jaganud ??? Sa pole isegi müünud, ainult rääkinud ja lubanud.

Söövitusest ei ole juttu olnud, läbivasetamise kohta sa kirjutasid. Kas ma vastasin kuidagi ülbelt seal? Kui pidevalt purjus või pilves oled siis mine, loe see teema läbi, ma ei kirjutanud seal ühtki halvustavat sõna sinu suunal. Hoopis sina oled see kes ei suuda normaalselt suhtuda, sa näed kõike oma mätta otsast . Samas üldiselt on nii, et kõik ei pruugi samalt mättalt vaadata ja sellest oleks aeg hakata aru saama.
        Suhelda ei oska.
        Helistada ei oska.
        Kohale tulla ei suvatse.
        Kirjutatud teksti ei mõista.

Kuidas sa radio üldse hakkama saad, kas sul on personaalassistent ?

Kaua sa kaagutad nendest ferriitrõngastest ma ei saa aru ? Inimesed on käinud ja võtnud mida vaja, vähemalt 10-20 tüüpi on saanud vanu vene juppe mis mul üleliigsed, sina oled ainuke kellel on mingi müstiline probleem..

Comment

Nede rõngaste puhul oli asi ju nii, et ilmselt sul meelest läinud...aga oli nii, et küsisin, sa ei vastanud midagi, küsisin uuesti-siis kisasid üle foorumi, et ma enne "sõiman näo täis" ja siis tulen küsima -na arusaamatu ju. Teinud suu PS-i näol lahti, et "sõimasin näo täis" ja oled solvunud, ei oleks rohkem küsinud.
          Kui sina laimad mingi poliitilise vaatenurga pärast vene tehnikat/x/x/x jne., ei pruugi tähendada, et teised sinuga sama arvamust jagavad-samas, avaldad arvamust siis see on "Karu näo täis sõimamine", vähemasti Karu enda arvates-olgem ausad, asjad on töötanud veneajal kah, mingi poliitilise vaate pärast ei ole mõtet kisada, selleks on delfi. Ja siin on avalik foorum-igaühel võib olla asjast oma arusaam ja arvamus, pole mõtet tulla rääkima "a la 100% kindlatest asjadest [et 100% on s..t] "
          Täpselt nii oli tol korral kui pärast oli häda, et "ma sõimasin", sinul jäi ikka asi hinge kriipima ja hiljuti sa sel teemal jälle kisasid-mingi kompleks on?

Läbivasetamise kohta tõstatatud küsimuses sa mingit konkreetset harivat infot ei andnud, isegi lootsin tegelikult, et oled sinna postitanud, et ehk postitad veel sisukamat materjali, siis kiskus käest ära kui esitasid teisele postitajale küsimuse, et "kas tema kirjeldatud meetod ikka töötab, et kas ise proovinud jne"-kelle viga seal oli? Kas jälle mina "sõimasin" sind .
          Kes sul keelas suud lahti teha ja pakkuda 100% töötav idee, ole kena ja vaata see teema läbi ja vasta siis kas sind sõimati ja keelati?
          Mida sa üldse sõimuna võtad, iga sõna mis keegi sulle ütleb? Taoline suhtumine on kompleksse inimese märk, see on kah sõim kui näit. teemas mainid (oli siin millalgi mingi keerulisema PCB huviline kelle teemasse sai mainitud, et KaruTEC tegeleb sellega) Karu nime? Ilmselt oli suur viga ja Karu nägi selles jälle sõimu enda suunal.

Muide: ma saan hakkama hästi .
          -superradical-

Comment

Esmalt postitatud KaruTEC poolt
            Aga kärnas klähvivaid penisi ma sügama ei lähe, elementaarne hügieen:
            Ma ka ikka aegajalt viskan delfi kommentaaridele pilgu peale,midagi sellist seal suurel määral laiutabki.
            otsija

Comment

otsija

M.O.T.T.

Comment

Esmalt postitatud KaruTEC poolt
                otsija

M.O.T.T.

Suhtumine? -Mida oligi tarvis tõestada!

Siiski eksisteerib esimene ja teine eesti, esimese omad peavad end igati paremaks-kuule, sa Karu pole vist näit. maaelu näinudki, teeks sulle pakkumise, et mis arvaksid sellest kui tuleksid prooviksid elu väljaspool oma esimest eestit???
                Ära siis ütle, et teised ei oska suhelda/suhtuda-sinul on lausa mingi viha inimeste vastu kes erinevad sinu poolest elu/asukoha järgi seega kuidas saabki sulle meelejärgi olla?
                -superradical-

Comment

Kuidas see käib ? See "elu väljaspool esimest Eestit".
                  Millest peab loobuma ? Tee mulle linnukesed valikute taha:

* hügieen
                  * riigi maksumärgiga alkohol
                  * lugemine
                  * teleka vaatamine v.a. Reporter ja võsapets
                  * töö tegemine raha teenimise eesmärgil
                  * mõtlemine
                  * loomsete ja taimsete produktide söömine

Comment

Tegelikult pole juba jupp aega Tartu sattunud ja pole üldsegi mitte tartlane,elu aeg hoopis teises maakonnas elanud ja sündinud(kool Tartus ja seega liigun enamuse ajast seal).Niiet saa üle juba oma kinnisideest. Viga on sinus,mitte tartlastes.
                    otsija

Comment

olin mõned ajad tagasi mõned kuud ühes suht suures P. linna elektroonikafirmas tööl ja kohe mitte ei saa lugeda seda jama siit. inseneride palk ( minu s.h.) oli paarikordne eesti keskmine. olude sunnil käisin mõned ajad ka Rootsi emafirmas tööl, majutus oli 4* hotellis ning reisisin äriklassis. mingist miinumumil vegeteerimisest nagu siin - no ma ei tea - ilmselt ikka persoonis asi kinni.
                      seda omavahelist klähvimist ma eriti ei taipa - mis see annab ?
                      paremat enesetunnet kindlasti mitte.

Comment

Loobuma ei pea millestki, muide.

*Hügieen on saunas, kõva leiliga.

*Riigi maksumärgiga alkohol on täitsa olemas, pole muud näinudki isegi küla joodikute näpis (vähemalt see "maksumärgiga" on olemas mida esimesest eestist tuleb, ja nagu teada pole see maksumärk alati mingi näitaja). Konkreetseid marke ei tea nimetada aga neid ikka on, isegi külapoekese letitagune on u. 20 m2 ulatuses pudelitest lookas .

*Lugeda saab ka, kui on mida lugeda-raamatukogule loota ei ole mõtet sest mingi 30k kirjatüki seal uuemad tehnikatükid on ca. 20 a vanad...

*Telekat vaatab inimene kellel tõesti midagi muud teha ei ole (võiks garanteerida, et leiaks tegevust kukest-koiduni)

*Tööd, raha tegemise eesmärgil võib teha lõputult (vaata eelmist punkti ).
                        On näit. üks "tore ja kuri kapitalist" kelle heaks võid näit. euroaluseid kokku toksida nii, et käed villis, töötasu ca. 25eek/h. Samas on võimalus ka olla "tore inimene" ja töötada "toreda" inimese juures ilma lepinguta, mida ta ei taha just meelsalt sõlmida, sel juhul on töö n.ö. oma lõbuks ja aja sisustamiseks...
                        Näiteid leiaks veel, paraku taolisi mis edasi ei vii, anyway, üle 5k kuutasu täistööpäeva eest "rahateenimise eesmärgil" ei saa- võta või jäta!

*Mõtelda saab tööd tehes või petta saades kohtu jaoks pabereid koostades , ka külajoodikutega koos napsu võttes ilmselt saab mõtelda ja maailmaasju arutada...

*Loomseid ja taimseid produkte on nii, et tapab-saab poest roiskunud Teise Ilmasõjaaegseid ameerika kanakoibi või turbokaid...poola kartulit ja muid juurikalisi on kah, isegi puuvilja leiab. Kui käed/jalad õigest kohast välja kasvanud siis (vaata üleeelmist) aja ülejääkide korral on võimalik ise möllata ja värsket taimset/loomset saada.

---PS: ma kah pole Tartus, lihtsalt see on üks lähim asustatud paik kus midagi leida võib (näit. hobitroonika jaoks).

Ja nagu näed siis ilma ei jää siin peaaegu millestki, ainult siginast-saginast, üleolevast suhtumisest ja närvilisusest .

To: raivo-kui hea oli siis "miks mõned kuud" ainult töötasid? Spetsialistidest pidi meil ju igal ajal suur puudus olema? Ma olin kah viimati soomes tööl 40k kuupalga eest, ma ei nuta seepärast, et kodust kaugel jne. (praegu ei ole seepärast, et tellimus seisab ka seal masu tõttu aga ometi saan sinna kohe tagasi kui tellija taas alustab [sama töö eest olen Tartu linnas töötades teeninud natuke üle 5k kuus]-sellest vahest natuke kummaline aru saada? Ja mingit jooksimist küll ei ole, et käi ja sandi, kui ülema soov on leida 5k eest siis otsigu mujalt, see ei tähenda, et tema tahab Hummerit ja villat Hispaania päikeserannikule-mina tahaks ka...
                        Persoonis kinni-vaevalt, kui nii siis järelikult ei vajaks mu teeneid keegi. Ometi olen juba 2 aastat ja üle natuke seal töötanud.

Elvapäevil oli meil ka koolitusel olles normaalne värk-soome emafirmas, tasu saime ligi 15k õppeajal (päevarahad olid enamus, eesti poolelt oli 3-4k kuupalk kah)...kusjuures, ma kujutan, ette, et kui firmade eesotsas oleksid INIMESED siis ma oleks veel praegu seal Elvas sandikopika (ca.4k) eest tööl sest töö iseenesest on põnev ju.
                        A üksiti kui kiitlemiseks läks siis minu töö on RV. terasest survetrasside keevitamine-eks tehke siis seda ja taolist tööd kopikate eest, igaljuhul siin töötaks heal juhul min. 25k kuus puhtalt kätte kui on normaalne ülemus ja suhtub kui endasarnasesse inimesesse.

Omavaheline klähvimine ei anna head enesetunnet ega midagi positiivset kuid omavaheline vihapidamine on ka BS, mis teha-n.n. kapitalism ju ei salli omavahelist läbisaamist, selle aeg hakkab õnneks lõppema aga miskipärast tahetakse samas liinis edasi panna.
                        viimati muutis kasutaja radiotehnika35; 17 m 2009, 21:22.
                        -superradical-

Comment

Kui sul nii hea ja rahulik elu on, miks ma siis iga natukese aja tagant suvalistes topicutes sinu vihapurtsatusi kohtan ?
                          Ja tegelikult ma tahaks teada mis on mu kinnisidee..

Comment

Vihapurtsatusi teed sina kui alandad inimesi solvangutega, mina pole ju ainus, siin neid ikka veel.

Millised topicud näiteks sisaldavad neid "seletamatuid" vihapurskeid? too 2-3 näidet...

Mina pakuks välja, et sinu kinnisidee on vihata teisi inimesi kes ei jaga sinuga elukohana sama asukohta ja vihata neid kes sinust ehk natuke lollimad aga sooviksid oma teadmisi täiendada. Samuti on sinu kinnisidee ilmselt vihata kõiki hobitroonikuid kes ei ole nõus kolmerattaliste jalgrataste eest maksma auto hinda , eks lükka need väited ümber.

Ps: Kas "rahulik elu" tähendab seda, et tahaksid proovida kah elu teiselt mättalt vaadata?
                            -superradical-

Comment

Sa ei oska kahjuks lugeda, muidu leiaksid ise neid näiteid palju ja rohkemgi veel.
                              Ma tõesti ei oska tartu keelt, seetõttu on raske sinuga suhelda, otsest juttu sa ei mõista ja irooniat ammugi mitte.

Comment

Pole midagi näiteks tuua-seepärast nii napisõnaliseks jäidki?
                                Su iroonia on kogu aeg ju tigeda alatooniga-seda on paljudel inimestel raske naljana võtta ja mina pole sugugi ainus.
                                -superradical-

Comment

Working...
                                X