Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

LCD ekraani katki

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

LCD ekraani katki

Mul selline mure, et kukkusin jalgrattaga ja pardakompuuteri LCD ekraan sai viga. Nüüd on ta poolenisti must, teine pool mis ei saanud kahjustada näitab. kas ma pean nüüd uue kompuutri ostma või annab äkki selle lcd ekraani välja vahetada kuskil remondikojas. Seade pole kallis, maksis kunagi 400.- krooni ringis kuid on mind kaua aega teeninud, kahju välja vahetada

Näeb selline välja: http://www.hot.ee/eple//P4131853.JPG

Vs: LCD ekraani katki

Osta uus, on lihtsam.
    MSN- taneltreima182@hotmail.com
    telefon katki.

Comment

nagu juba ttr vastas, tuleks tõesti lihtsam uus osta.
      Kõik mis liigub, see kulub!

Comment

Pisut OT, aga kriimud on võimsad. Kas oma nägu jäi tervemaks? Muus osas eelnevatega nõus.

Comment

Tänan vastanuid. Kuus aastat näitas mulle kiirust, ja võib olla päästis ka mu näo . Lendasin nii õnnetult üle lenksi Nõmme mäel, et täpselt spidomeetriga vastu kivi. Poleks seda olnud võib olla oleksingi silma peast välja kukkunud

Comment

Esmalt postitatud Eple poolt
            Tänan vastanuid. Kuus aastat näitas mulle kiirust, ja võib olla päästis ka mu näo . Lendasin nii õnnetult üle lenksi Nõmme mäel, et täpselt spidomeetriga vastu kivi. Poleks seda olnud võib olla oleksingi silma peast välja kukkunud
            Mul on üle üks enduro cat eye. On teine ostetud kahe aasta eest. Aga kuna üks debiilik mu ratta ära viis siis pole nagu tollega eriti midagist peale hakata. Äkki sobib sinu pesassegi. Hea relv muidu ja hästi hoitud.
            Mida punk on liitnud, ärgu Tisko lahutagu

Comment

Working...
            X