Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Lapse jalgrattale distanmtspidur.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Lapse jalgrattale distanmtspidur.

ok, ma tahan näha lapsevanemat, kes lubab oma võsukesel autorooli alles peale 25. eluaastat istuda. parim õppimine on kogemustest ja omadest vitstest, seega selle õppimisaja ja tattnoka loo võib ära unustada. vb ei tohi lastele ka mänguautosid osta, kui nad pisikesed on, vb kisuvad rattad alt ja teevad endale viga või saavad kuidagi muud moodi haiget. ma olen paari inimest näinud, kes vist sedasi on üles kasvanud. selliste inimeste näpud paraku peale arvuti klahvide tippimise muuks ei paindu. mina kutsun selliseid sittnäppudeks.
    lapsed õpivad kõige paremini käelise tegevuse läbi. öeldakse lausa, et lapse mõistus on tema sõrmede otsa. seda mõistet võib laienadada kogu kehale, seega õppimiseks on vaja kogeda ja puutuda reaalselt kokku õpitavaga
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

on selline ütlus: igaüks peab oma jalgratta ise leiutama...

paljudel siinkirjutajatel tunduvad lapsepõlvemälestused olevat
      äraunustamise ja mahavaikimise teema. laps ei ole robot ja
      selgitamisest on rohkem kasu, kui pidurist ja keelust.
      kui selgitus ei tööta, on viga pigem selgitajas ja metoodikas kui lapses.

ning distantspiduri rakendamine ei päästa siis, kui pidurdajat kohal pole.

Comment

Esmalt postitatud reuter poolt
        selliste inimeste näpud paraku peale arvuti klahvide tippimise muuks ei paindu. mina kutsun selliseid sittnäppudeks.
        Oli juhus Saksamaal Siemensi juures näha inimesi, kelle näpud üleültsegi ei liikunud.
        Vast ainult ratastooli nuppudel.
        Aga neil oli selline pikk metallliist mis käis hammaste vahele ja
        millega nad klaviatuuri nuppe vajutasid ja programmi kirjutasid.
        Nad suutsid ka nii teha midagi kasulikku. Nii teiste kui endale.
        Ja ma ei tahaks küll öelda nende kohta midagi paha.

Need inimesed tulevad meelde kui kasvõi siinses foorumis loed tõsistest probleemidest.
        Et on vaja tinutada ja on vaja söövitada ja on väga väga vaja ....

Ja ega näppde liigutamine üksi ei aita. Mõnikord on ka natuke mõistust vaja.
        Või lihtsalt teadmisi. Siis on vast paremgi kui näpud EI liigu.

"Siis kalla sellele (kons happele) 1/3 vett juurde ja ..."
        Targem kui 5. b.
        Keemia tuleb ju hiljem.

Comment

palun, ärge tooge siinsesse teemasse puudega inimesi.
          ma püüan lihtsalt öelda, et lapsed arenevad läbi käelise tegevuse. kasvuperioodil on nt mina tekkimise periood, kus eriti teist kuulda ei võeta, on ka muid aegu, kui sõnade mõju tühiseks jääb. selle kõige tõttu ei saa ju loobuda lapse arengust ja temale keelata tegevusi, mis arendavad tema koordinatsioonivõimet ja ka muid meeli. mida rohkem erinevaid tegevusi saab laps kogeda lapsepõlves, seda suurem on tema kohanemisvõime tulevikus, seega ka võimalus elus läbi lüüa.

Comment

Murphy, mis teema sul nende kihutajatega on? Kohe, ainult kiiruse ületamise eest surma nuhtlus? Miks ainult ühe asja eest, mis suurendab tõenäolisust õnnetusse sattuda, teine kord võib algaja juht väga ettenägematu(teiste jaoks) manöövri teha millega võrreldes kiiruse ületamine pole midagi.
            Ntks see aasta alguses bussijuhti kottinud Corolla mees - sellise jama eest vaevalt tehti talle midagi. Aga 103 km sõitnud bussile oleks pidanud betoonplokk teepeale ette tulema V? Kiirabi juht kuskil kurtis et maanteel sõidetakse malelauas- mis muudab nende töö ka ohtlikumaks. Ka olevat suur vahe kui sõita vilkuritega politsei auto taga või üksi vilkuritega. Narkar jõuab enne haiglasse kui vanamemm
            Maailm oleks puhas ja süüta
            kui poleks õllejogurtit
            - Õ.Õ.

Comment

buss ei pea kimama 103ga saab ka 90ga. Kiirabi on hoopis teine teema.
              Kihutajatega omad kogemused lihtsalt. Kiirteel on teine asi aga 30 alas 200ga on hoopis midagi muud.
              Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
              1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
              2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Ära muretse, Murphy! Bemmi vennad üldjuhul leiavad oma betoonploki...varem või hiljem. Heal juhul on kivilahmakal isegi sinised LEDid...
                - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Pole vaja kõiki BMW juhte ühe templi alla lüüa.
                  Kõik pole ühesugused nagu te arvate. Vaadake oma ninaesisest kaugemale ja rohkem ringi kah.

Comment

Esmalt postitatud KT315A poolt
                    ...
                    Jah, õige. Sry liigse üldistamise eest.
                    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Esmalt postitatud KT315A poolt
                      Kõik pole ühesugused nagu te arvate. Vaadake oma ninaesisest kaugemale ja rohkem ringi kah.
                      Mina löön küll!
                      Pole mina ka tikutulega otsides veel näinud ühtegi eluterve sõidumaneeri ja mõttetööga bemari-juhti [need kaks tingimust koos ei saa mingil juhul olla]. Kui algul ka jätab vähegi viisakama mulje, siis kiirusepiirangu peale sülitama on nad kõik meistrid. Kahjuks!
                      Erilahendused.
                      PS või mail.

Comment

Esmalt postitatud W@ldur poolt
                        Pole mina ka tikutulega otsides veel näinud ühtegi eluterve sõidumaneeri ja mõttetööga bemari-juhti
                        Võta vähe võimsam valgusallikas ja käi silmaarsti juures ka ära!

Comment

Ka tikutulega = päevavalguses pole õnnestunud, ehk tasahilju tikutulega kuskilt aralt paistab.

Ma tean, mida näen, ja asi kisub OT-ks.

Kõik.
                          Erilahendused.
                          PS või mail.

Comment

Ka tikutulega = päevavalguses pole õnnestunud, ehk tasahilju tikutulega kuskilt aralt paistab.

Ma tean, mida näen, ja asi kisub OT-ks.

Kõik.
                            Paistab neid küll ja hulgi. Siis kui nad kuskil ummikus seisavad.
                            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Mina löön küll!
                              Pole mina ka tikutulega otsides veel näinud ühtegi eluterve sõidumaneeri ja mõttetööga bemari-juhti [need kaks tingimust koos ei saa mingil juhul olla]. Kui algul ka jätab vähegi viisakama mulje, siis kiirusepiirangu peale sülitama on nad kõik meistrid. Kahjuks!
                              mul töökaaslane on ehe liikluspidur, seega pole see sinivalge propeller miski näitaja. suht samasugused tropid on minu soiduriistalt pärit kolmtähe kandjad. ok kiirusega on mul kah suht mitmetahulised suhted, aga ma julgeks väita, et liiklusviisakuse puudumine, suuna mittenäitamine, vasakpoolses rajas soitmine, kui parempoolne vaba jpm on oluliselt hullemad, kui kiirteel 30lisakilomeetrit tunnis.
                              kes palju kiirust ületab, sel on reeglina ka korgendatud tähelepanu ja pigem parem valmisolek olukorrale reageerimiseks(loomulikult on erandeid), nt trahvid, mis ma olen saanud, ma tean, palju üle oli. samas suuna mittenäitaja soidab sust üle parempöörde sooritamisel - sina vaatasid, et autot ei tule ja tema nt ei pööra liiklusele ja suunale eriti tähelepanu, miks peaks ta sind märkama

ei püüa väita, et kiiruse ületamine pole rikkumine, lihtsalt kitsarinnalisus asjade nägemisel seab sellise liikleja endagi kompetentsuse kahtluse alla
                              sry OT pärast

linnatingimustes voiks see pidur päris asjaks olla. saab vajadusel oma kätt pikendada. kurb, kui pole kellelegi enam sonu peale lugeda, kuna juhtus paar meetrit käeulatusest väljas olema

Comment

Lõpetanomalt poolt teema ära, kuna minu oma üritab nüüd sõita ilma abiratasteta. Siis küll ei hakka midagi aretama. Ootan ehk tulevikku, kuni järgmised kasvavad nii suureks.
                                Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Working...
                                X