Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Antenn telepulgale.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Antenn telepulgale.

Oleks vaja võimsamat/tundlikumat magnetalusel antenni Elionis müüdavale Siemensi telepulgale. Kanalite peilimisel ilmusid tabelisse andmed: sagedus 682000 KHz ja ribalaius 8 MHz. Andeks, aga midagi rohkemat ei oskagi kirja panna. Ehk mõni, kel asjast aimu, kommenteeriks ja annaks nõu. Aitäh!

Vs: Antenn telepulgale.

Esmalt postitatud joffe poolt
    Oleks vaja võimsamat/tundlikumat magnetalusel antenni Elionis müüdavale Siemensi telepulgale. Kanalite peilimisel ilmusid tabelisse andmed: sagedus 682000 KHz ja ribalaius 8 MHz. Andeks, aga midagi rohkemat ei oskagi kirja panna. Ehk mõni, kel asjast aimu, kommenteeriks ja annaks nõu. Aitäh!
    See peaks Valgjärve mast olema.Isegi võtan selle pealt Tartus telepilti.Signaalitugevust vms ei näe kuskil seal siis we? Äkki jääb hoopis pc lahjaks,siis ka ei pruugi pilti ette võtta.
    otsija

Comment

Mina salvestasin kanalid Valga tornis oleva antenni abil ja torni ümbruses näitab pilti, aga liikudes kaugemale, hakkab hakkima ja kiilub kinni.

Comment

Esmalt postitatud joffe poolt
        Mina salvestasin kanalid Valga tornis oleva antenni abil ja torni ümbruses näitab pilti, aga liikudes kaugemale, hakkab hakkima ja kiilub kinni.
        Siis signaal nõrk jah,ot sa kasutad seda originaalantenni(see väike jubla)?Ma pistsin mastist mingi 35 km eemal olles tavalisele katuseantennile järgi läbi jagaja(ühes toas siis analoog ja teises mul läpas digitv),signaalitugevust näitab küll mingi paar-kolmkümmend prossa,aga pilt kenasti ees.
        otsija

Comment

Minu väliantenn, millega ka praegu vahetevahel olude sunnil telekat vaatan, on suunatud Valgjärvele. Võib olla, et sellepärast ei oma ta telepulgale mingisugust mõju. Aga see ei oma ka tähtsust, sest eesmärgiks on telesaadete vaatamine väljaspool kodu ja selle jaoks otsingi võimsamat autoantenni. (Praegu jah, see tikuke ainult.)

Comment

Katuseantennil ikka lääne kaabel jah? Vene jamast ei tule ssugi läbi.
            otsija

Comment

On küll lääne kaabel, ei tea, miks ta ei näita! Aga olge nüüd head mehed ja lugege esimesest postitusest, mida mul vaja on.

Comment

http://www.digi-tv.ee/viewtopic.php?...2&hilit=antenn
                Lugemist.
                Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Aja raiskamine- seal jahutakse ju toa- ja välisantennidest, mis ometigi ei kõlba auto peale panna! Või mis ise arvad?

Comment

Raadiosaatjate ja lisavarustuse jae- ning hulgimüük. Raadiosidetehnika paigaldus, hooldus ja garantiitööd. Tehnoturg-T on raadioside turul alates 1992. aastast.

Comment

Vaadatud, küsisin järele- pole praegu, paari päeva pärast pidi tulema, eks näeb, kas pilt ka üles pannakse.

Comment

Working...
                      X