Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Mehhatroonika TTÜ

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mehhatroonika TTÜ

Tere!

Ees siis kekkooli lõpetamine. Ei oska nagu kuhugi edasi õppima minna. Ainuke asi mis tõmbaks on elektroonika või mehhatroonika. Vaatasin neid sisseastumistingimusi, aga ei saand hästi aru, kas Tallinna Tehnikaülikooli on vaja inglise keele riigieksamit. Inglise keelega väga head suhted ei ole ja seega ei valind ka eksamit. Muidu elektroonikaga olen tegelenud juba väga pikka aega.

Tänud kõigile kes viitsisid midagi kirjutada

Aivar
    viimati muutis kasutaja AIVAR123; 21 m 2009, 18:12.

Vs: Mehhatroonika TTÜ

Misasi on Tartu tehnikaülikool www.ttu.ee

Comment

Mehhatroonika kohta öelda ei oska, aga ise olen elektroonikat õppimas ja tean et telekommunikatsiooni eriala on peaaegu sama, see tähendab, et väga palju aineid on samad, juhul kui sulle valikuid juurde vaja tekitada võib see sama telekoomiku eriala ka ehk sobida, kuna mul alles teine aasta selles koolis, siis spetsialiseerumise kohta veel ei oska öelda, pole uurinud.
      Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Comment

Esmalt postitatud AIVAR123 poolt
        aga ei saand hästi aru, kas Tartu Tehnikaülikooli on vaja inglise keele riigieksamit. Inglise keelega väga head suhted ei ole ja seega ei valind ka eksamit.
        Mis sa ise arvad, mis keeles on kõik tehnikaalased materjalid?
        Kolakoguja

Comment

Esmalt postitatud AIVAR123 poolt
          Ainuke asi mis tõmbaks on elektroonika või mehhatroonika. Muidu elektroonikaga olen tegelenud juba väga pikka aega.
          On veel üks *oonika. Nimetavad tehnotroonikaks.

Olen seda ühe tegelase õppimist kõrvalt jälginud.
          Keevitamist ja treimist tegid praktikumis.
          Elektroonikat-füüsikat saavad nad igatahes Ülikoolis.
          Ja tase on nii et juba saab täitsa vestelda ka elektroonikast.

Comment

No mul on tuttavaid palju, kes ei mõista sõnakestki inglise keelt ja on elektroonikud. Niipalju ma ikke inglise keelt ka mõistan, et tekstidest aru saada. Aga muidu kas keegi teab kas on vaja siis inglise keele eksamit või mitte.

Comment

Võõrkeele riigieksamit on kindlasti vaja, vist kõlbas ka saksa keel.

Comment

ok aga segadust tegigi see, et seal oli kirjutatud eesti keel VÕI inglise keel

eesti keel /vene keel (kirjand) või inglise/saksa/prantsuse keel (10 punkti)

Comment

TTÜ-s oled sa sunnitud inglisekeelt õppima nagunii ja sellest pääsu pole, kui tase vilets ja testi ära ei tee, siis tuleb sellega koguni 2 semestrit tegeleda ja veel gramatika lisakursus võtta jne

Muidu mäletan seda, et eelmine aasta hea tulemus inglisekeele riigieksamil vabastas testi tegemisest ja oli võimalik kohe pääseda akadeemilise inglisekeele kursusele.

Lisaks veel, et esimestel semestritel peaks enamus materjali ikka eestikeelne olema, aga lõpu poole on palju loengu materjale inglisekeelsed.

Comment

Re: Vs: Mehhatroonika TTÜ

TTÜs (mahhatroonikas) oli vaja keelt ja füss/mat. sobis ka Eesti keel minu teada. ise astusin MAHB'sse sisse inglise keele ja füüsikaga.

Aga akadeemilist inglise keelt pead õppima niikuinii seega sellest ei pääse. kui eksam oli hästi sooritatud (85+ punkti) siis peab ainult akadeemilise tegema, muidu pead läbima ka üldkeele

aga edu

Comment

Siis tuleb vist suveks Inglismaale minna

Comment

Omast kogemusest võin öelda,et väga tänuväärt ja nõutud amet(mehhatroonika) igas riigis.Kui asja südamega võtta.Keelteoskus raudselt vajalik,tasub vaeva näha!Selle ametiga pole töötuks jäämise ohtu.

Edu!
                        Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Kui sul on tõsisem plaan kuhugi jõuda, siis panusta keeltesse - vene ja inglise oleks miinimum lisaks eesti keelele. Soome/saksa ei tee kah paha. Kuna see amet eeldab enamasti ikkagi väljamaalt pärit pulkade/masinatega toimetamist, siis oleks hea, kui vähemalt kasutusjuhendist aru saad. Lisaks tootjapoolne tehniline info, mille tõlked reeglina puuduvad ( vanema kola puhul ) või ei ole adekvaatsed ( tõlge eesti keelde näiteks).
                          Mehhatroonikul peaks laiem profiil olema ja teda enamasti ei koti mis tootjad kusagi kiibi sügavusse matnud on - tema ülesandeks on vist ikkagi aru saada kogu masina olemusest ja seda vastavalt vajadusele lahata.

Comment

A need punktid seal on neil teisendatud kuidagi, see ei ole väga loogiline, et 10 punktiga eksamist ülikooli lähed.
                            Mida punk on liitnud, ärgu Tisko lahutagu

Comment

Võibolla pääsed lihtsalt 10 ne punniga sisseastuniseksamile. Aga karta on et sellise tulemusega ei saa kuhugi sisse.

Comment

Working...
                              X