Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Moderaatori raske elu

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Moderaatori raske elu

On mõningaid juhuseid, kus tuleb moderaatoril otsustada, mida teha ja mida mitte.

Ei hakka konkreetset nime välja tooma aga

mulle helistada, nõuda teatud asjade tegemist ja (seadustega ning telesaatega) ähvardada ei ole mõtet !
    Ma olen moderaator vabast tahtest ja minu vaba tahe ja õiglustunne ütleb, mida ma teen.

Niiet see,kes supi kokku keedab, söögu see ka ise ära.

Martin ,
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Vs: Moderaatori raske elu

Nii peabki olema: igamees peab olema (ja jääma) oma sõnade/kirjutise taga. Üks asi, mis vajaks karmistamist on, et registreerimisel peaks asukoht (-kohad) olema kohustuslik väli.
    Siin on pidevalt postitusi: "kus asud?". Ja kui asi on väljaspool oma reviiri, siis oleks vastav märkus minimaane viisakuseavaldus.
    Tuletan meelde, et ka internet koos serverite, ruuterite ja kasutajatega on mittetaastuv loodusvara: pole ilus seda raisata! Ajakulu peale selle.
    Olge tublid.

Comment

Tunnen rasketel hetkedel kaasa ja olen õigluse poolel! Admistraatori ja moderaatorite ülesanne erinevates foorumites ongi korra majas hodmine ja mingeid erandeid kellegi suhtes teha ei tohiks, eriti veel siis kui mõni nn. väljapressija on ise sisuliselt kurikael. Me teame siin suurepäraselt, miks Sa Martin selle teema siia tegid ja millisest hiljutisest teemast ning selle järelkajast lähtudes. Igal asjal on oma piir, millest üle ei tohiks minna, seega "kiusajale" hea soovitus: "Klaari pettasaanuga rahalises mõttes aasjad ära ja kõik läheb hästi ning moderaatorid jäta rahule"!!!

Comment

Krdi Heino rsk,häirib siin normaalsete ja ausate inimeste elusid oma saastaga,ela ise oma pätistunud elu ja jäta teised sellest välja.(punkt)
        otsija

Comment

Ei tea küll mida see Heino sellega saavutada püüab kui helistab martin`ile , ning ähvadab telesaatega vms iganes asjadega.... kahtlane sell.. Klaarigu ise oma asju, mitte ärgu segagu teisi oma kompoti sisse !
          Minu arvamus!
          Kõik mis liigub, see kulub!

Comment

Kodanik Heinole teadmiseks, et igasugune ähvardamine on kriminaalselt karistatav. Sinusugune peaks küll madalam kui muru olema.

Comment

Aga mis oleks paha telesaates?
              Ilmselt oleks võimalik näha mismoodi
              näeb välja üks aus inimene
              ja kuidas
              näeb välja üks sulipoiss.

Hetkel on olemas ühe inimese jutt ja kuuldused teise ähvardustest.
              Aga vaatame kes on kes.
              Milline telesaade oleks selleks kõige sobilikum? Selles on küsimus.
              Pealtnägija või Kaua võib või Võsa või Leiutajad või
              ELFA tehnikafoorum. Võiks ju olla ka selline TV saade.

Ilmselt oleks kasulik tõmmata siia punti ka tarbijakaitse.
              Minule isiklikult on jäänud mulje et see tehnikafoorum on rohkem
              Helitehnika ostu-müügi Teataja.

Comment

OT, aga Eestis teeb telesaade idioodist geeniuse ja vastupidi. Valdav telekavaataja on ärapestud ajudega jobu, kes tõlgendab kõike valesti ja usub, mida tahetakse, et usub.
                Kes loodab teleka-ravile ja maailmaparandusse selle läbi, on õnnetu hing.
                Erilahendused.
                PS või mail.

Comment

Nagu näha sellel klounil ka elu kerge pole Paneb kelmused toime ja siis väriseb, et kuskil tema andmed üleval, no ei ole kerge

Comment

A no kostas kerge on-ikka papukesed ju tudisevad . Mis sellest asjast sai?

Ma sain küll aru, et kaabakas ju võidumees-üleskutse: Kaabakas, kui seda juhtud lugema siis ära liiga ülbeks mine-seadused piiravad ka sinusuguse pärdiku vabadust !
                    -superradical-

Comment

Ju siis käed värisevad ja ajalehtede kleepimisega on raskusi - nii ei saa ju äri teha
                      -

Comment

Ja teised tulevad teenimist segama...
                        -superradical-

Comment

Esmalt postitatud Rom poolt
                          Nagu näha sellel klounil ka elu kerge pole Paneb kelmused toime ja siis väriseb, et kuskil tema andmed üleval, no ei ole kerge
                          andmete üleval olekuga seoses tekkis mõte, et kui kõik see mees siit foorumist võtaks telefoni kätte, ja teeks "mõned" vastamata kõned?
                          Summaarselt kogunev helisemislaviin võiks panna pisut järgi mõtlema, millega ja kellega jamada. samas poleks selles midagi illegaalset, kuulutused on ju üleval siin ja seal. lihtsalt meeldetuletusmoment ja psühholoogiline mõju

Comment

to TeeTL: aga päris hea idee
                            see on nii et ... helistaks kuulutuse peale, hakkab kutsuma, siis järsku mõtlen ümber... samas pärast kahetsen, helistan uuesti,, aga ennäe imet jälle mõtlen ümber ... jne jne jne
                            Kõik mis liigub, see kulub!

Comment

No siis võib juba helistada ja küsida, et olen huvitatud näiteks nendest kaktustest, palju maksavad ja kas juurte asemel on ajalehed?
                              Condemn the hive.

Comment

Working...
                              X